Hvordan få noen til å bli forelsket i deg: 13 påvist trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få noen til å bli forelsket i deg: 13 påvist trinn
Hvordan få noen til å bli forelsket i deg: 13 påvist trinn
Anonim

Uberørt kjærlighet er fryktelig, så la det være en ting fra fortiden med disse 13 briljante tipsene for hvordan du får noen til å bli forelsket i deg.

Vi har alle vært der - du vet, når du er fullstendig hjertepirrende, magesyrende, fantastisk i kjærlighet med noen, og likevel føler de seg ikke på samme måte - eller vet ikke engang at du eksisterer.

Det kan være smertefullt når du har så sterke følelser for noen, og du vet ikke hvordan de føler seg i retur. Eller enda verre, du vet, og det er ikke gjensidig. Eller kanskje du tror de kanskje, men er bare for redd for å spørre dem.

Hvordan få noen til å bli forelsket i deg

Selv om vi kanskje ikke har en magisk potion * hvis det bare er *, er det gode nyheter at det er ting du kan gjøre som øker sjansene dine for å få den personen som du ikke får ut av tankene, begynne å føle seg samme du.

Du vet hvor utrolig bra du ville være sammen, og kanskje trenger de bare litt oppmuntring til å se det også!

Så neste gang du dagdrømmer om et fantastisk, langt og lykkelig liv sammen med din kjærlighet, hvorfor ikke gjøre den drømmen en realitet? Følg disse 13 tipsene for hvordan du får noen til å bli forelsket i deg! [Les: 19 sikker tegn på forelskelse å se opp for]

# 1 Ta godt vare på deg selv. Nummer ett tips for hvordan du får noen til å bli forelsket i deg, er å elske deg selv først! Hvis du har lav selvtillit og holder deg ned * spesielt rundt personen du elsker *, gjør du det så mye vanskeligere for dem å se hvor fantastisk du er.

Du trenger ikke å være arrogant eller skrytende, men begynn å ta vare på deg selv både mentalt og fysisk. Bli med på treningsstudioet, få en frisyre, vamp klesskapet ditt, melde deg eller se en terapeut.

Uansett hva du må gjøre for å føle deg glad, sunn og trygg, bare gjør det. Det vil være så verdt det når den spesielle personen som kanskje ikke har betalt mye oppmerksomhet før, begynner å legge merke til deg mye, mye mer. [Les: 10 tips for å se veldig fabelaktig mens du prøver å få oppmerksomhet]

# 2 Vær merkbar. Hvis personen du elsker er noen du ikke kjenner godt, eller noen du er for redd for å nærme seg, må du gjøre noe for å fange oppmerksomheten sin. De kan ikke kreve din kjærlighet fordi de ikke vet hvem du er.

Men hvis du ikke gir dem sjansen til å bli forelsket i deg, hvordan vil du noen gang vite hvordan de kan føle? Du kan være merkbar på mange måter som er attraktive - vær partiets liv og sjel, ha på seg noe uvanlig og iøynefallende, gjør noe oppmerksomhetsfargende og interessant - eller bare gå opp til dem og si hallo! [Les: Slik får du din forelskelse å legge merke til deg og liker deg tilbake]

# 3 Gjør noe spennende. Hvis du vil vite hvordan å få noen til å bli forelsket i deg, fokuser på deg og bedre deg selv. Eventyrlystne, spennende, lidenskapelige mennesker er langt mer sannsynlig å ende opp med partnerne de vil ha fordi de er mer attraktive. Hvis du gjør noe du elsker, vet hvem du er, tar risikoer, og være spontan, det gjør deg bare så mye mer interessant og imponerende.

Disse er alle kvaliteter i en person som tiltrekker folk til dem. Vær stolt av hvem du er og alltid villig til å prøve nye ting. Dette vil få din kjærlighet til å føle seg som om du kanskje er den for dem. Og det er slik å få noen til å bli forelsket i deg. [Les: Hvordan få noen til å like deg umiddelbart i den aller første samtalen]

# 4 Vær en god person. Ikke vær redd for å vise din mykere side. Vær snill mot andre mennesker, ha empati og gjør gode gjerninger. Hvis du behandler andre slik du vil bli behandlet i stedet for å være arrogant, middels eller standoffish, er din kjærlighet mer sannsynlig å se hva en fantastisk person du er og tror du er definitivt verdt å bruke mer tid med.

# 5 Være sårbar. Ingen ønsker å gå ut med noen som er perfekt. Hvis du ikke kan vise feilene dine, vil du virke for godt til å være sant. Folk krever intimitet, og så viser noen din mindre enn perfekt side faktisk at de blir forelsket i deg mer. Dette er et flott tips for hvordan du får noen til å bli forelsket i deg. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse og få dem til å falle for deg]

# 6 Care. Den gamle "behandler" betyr at du er glad i at råd er helt dumt hvis du går etter noen du virkelig elsker. Hvis du er seriøs om denne personen, så gi dem beskjed om at du bryr deg om dem.

Hvis du oppfører deg som om du ikke er plaget, vil du bare kjøre dem bort, og du vil bare føle deg som en idiot. Å være følelsesmessig tilgjengelig er også viktig - hvis du ikke lar noen inn og la dem være der for deg, kan du aldri utvikle en nærhet som er så viktig når det gjelder vellykkede, kjærlige forhold.

# 7 Gi mye øyekontakt. Øyekontakt viser noen ikke bare at de har full oppmerksomhet, men at du er helt fengslet av det de sier. Å føle at du blir lyttet til, blir forstått, og at det du sier er interessant, er både smigrende og attraktivt. Så når du har en samtale med personen du elsker, sørg for at du ser på dem - mye.

# 8 Berør dem. Selvfølgelig, hvis din kjærlighet ikke vet at du eksisterer, ikke begynn å gripe dem uten tilsynelatende grunn! Men hvis du er i vennene eller datingstadiet, og du vil gjøre dine følelser kjent, så vær hengiven og nær.Dette kan hjelpe dem til å føle seg omsorgsfull og elsket - noe som forhåpentligvis får dem til å føle seg på samme måte om deg også! [Les: Den subtile kunsten å flirte ved berøring, uten å gjøre det åpenbart i det hele tatt]

# 9 La fortiden ligge i fortiden. Det vil være svært vanskelig å få noen til å bli forelsket i deg hvis du ikke er i stand til å gi slipp på tidligere relasjoner. Å bringe gammel emosjonell bagasje inn i et nytt forhold er veldig offsett, så sørg for at du har gjort fred med alt som har skjedd med deg før, og at du er helt klar til å godta denne personen for hvem de er.

# 10 Bli kjent med dem veldig bra. Pass på at du stiller dem mange spørsmål og viser hvor interessert du er i dem. Å bli kjent med noen inni og dele livet med dem, er en del av å bli forelsket. Jo mer de forteller deg om deres liv og måten de tenker og føler, jo nærmere blir de til deg. [Les: 15 klare tegn som avslører om noen liker deg uten å spørre dem]

# 11 Del hobbyer og lidenskaper. Hvis du vil vite hvordan å få noen til å bli forelsket i deg, må du elske de tingene de elsker. Det er vanskelig å forelske seg i noen når de ikke føler at du har noen felles grunn.

Så finn lignende interesser, snakk om de tingene du begge elsker, og ta opp hobbyer, slik at du kan dele fantastiske tider sammen. Det er imidlertid viktig å ikke falle din interesse for disse tingene - de vil se rett igjennom deg, og dette kan være veldig off-putting faktisk!

# 12 Gi dem beskjed om at de kan stole på deg. Tillit er enormt viktig i relasjoner, og uten det bryter kjærligheten seg raskt. Hvis du vil vite hvordan å få noen til å bli forelsket i deg, sørg for at de vet at de kan stole på deg. Hvis de vet det implisitt, er de så mye mer sannsynlig å føle at du er den for dem også! [Les: 15 åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 13 Fortell dem! Hvis du vil vite hvordan du får noen til å bli forelsket i deg, så fortell dem at du elsker dem. De kunne ha følt at de elsket deg hele tiden også, men var også bare redd for å si det!

[Les: Gjør din knus som deg tilbake? 15 ting du må gjøre neste]

Å få noen til å bli forelsket i deg er ikke lett. Men hvis du prøver disse 13 tipsene for hvordan du får noen til å bli forelsket i deg, vil du forhåpentligvis høre de tre små ordene på kort tid!

Populært emne