Hvordan lage liten snakk uten å føle seg ubehagelig

Har du problemer med å snakke med venner eller fremmede? Les disse 5 tipsene og 4 scenariene for å få liten snakkesmøring uten problemer på kort tid!

Det universelt fryktede biproduktet av lange bilreiser og arbeidsfester, er vanskelig å gå en dag uten å finne deg selv å snakke med noen du nesten ikke vet.

Til tross for dette er liten snakk også noe som de fleste føler at de ikke er gode til.

Mens de fleste samhandlinger med fremmede eller kolleger ikke forventes å være hjerte til hjerter, må det være noe å snakke om i tillegg til været?

Slik gjør du snakkesamtaler enkelt

Her er tingen - mens det kan være umulig å unnslippe småprat i det hele tatt, er det mulig å endre hvordan du føler om det.

Ved å gjøre det, kan du endre disse korte samspill med de du møter, i en sjanse til å koble til og lære om menneskene rundt deg.

Disse fem tips og triks vil vise seg uvurderlig i mange situasjoner, uansett hvor sjenert du er. Hvis du setter disse i praksis, kan du oppleve at folk faktisk begynner å betrakte deg som en av de mest vennlige og utadvendte menneskene de kjenner!

Tips nr. 1: Fokuser på den andre personen

Her er noe som er nesten universelt sant, folk elsker å snakke om seg selv. Mens de kanskje ikke er behagelige å barke sin sjel til en fremmed, vil de fleste være mer enn glade for å snakke om hvordan de føler seg om en situasjon, hva de er midt i å gjøre, eller hvor de er på vei.

Foreldre og besteforeldre elsker å snakke om sine barn, universitetsstudenter elsker å snakke om hva de studerer, og mange liker å diskutere hva det er som de lever.

Hvis du holder samtalen fokusert på samtalepartneren din, kommer de bort fra chatten, som om du virkelig interesserte deg for dem og deres liv, og det er en hyggelig opplevelse for alle! [Les: 3 trinn for å holde en samtale i gang og 8 ting å huske i samtalen]

Tips nr. 2: Husk detaljer * inkludert navn! *

Ofte er menneskene vi snakker med, folk som vi ser hver dag i en kort periode. En av de beste måtene å gjøre disse møtene mer av en forbindelse uten nødvendigvis å ha lengre samtaler, er å huske små detaljer om personen.

Fremfor alt er det å huske noen er det beste du kan gjøre for å forbedre deres inntrykk av deg. Læringsnavn kan være skremmende, men når du vet et par fakta om noen (for eksempel Reggie liker virkelig baseball, og bare vedtatt en golden retriever), vil du bli overrasket over hvor fort du begynner å huske navn. [Les: Hvordan nettverk på en fest og se kult å gjøre det!]

Tips nr. 3: Gi litt informasjon om deg selv

Så mye som fokuset på samtalen din skal holdes på personen du snakker med, vil ingen snakke med en helt fremmed. Av denne grunn bør du også tilby noen raske fakta om deg selv.

Dette er lettest å gjøre hvis du også har gjort noe / reist et sted / møtt noen som personen du snakker med har en rask "ingen måte" meg også! Kan være en veldig enkel måte å etablere en bånd mellom deg og personen du snakker med.

Tips nr. 4: Donâ € ™ t over-share

Å gi litt informasjon om deg selv er viktig, men tilbyr for mye informasjon * eller feil informasjon! * Kan drepe en samtale raskere enn nesten alt annet. Hold fakta om deg selv kort og søt, og ikke vent på noen hot-emner når du bare gjør liten snakk.

Hvis du bare er på nivå med å snakke med denne personen, trenger de ikke å vite om forholdene dine, dine største usikkerheter eller noe annet som bare skal deles med nære venner og familie. Disse grensene må holdes for å sikre at personen du snakker med føles behagelig i samtalen. [Les: 20 tegn på at du er et folk, og ikke vet det!]

Tips nr. 5: Vet når stillhet er hensiktsmessig

Mens liten snakk er normen for de fleste deler av våre liv, er det situasjoner hvor liten snakk bare ikke er hensiktsmessig - heisruter eller pendeltog er de viktigste eksemplene. Ved å se på dem rundt deg * prøver de å snakke eller velge å være stille? * Og kroppsspråket til de menneskene du prøver å snakke med * ser de ut på engasjement, eller blinker de stadig andre steder? * Du bør kunne samle om du er i en situasjon der liten snakk er passende.

Det er veldig viktig å passe på disse sosiale tegnene, da du ikke vil gjøre de som er ubehagelige rundt deg.

Små snakkstartere i forskjellige scenarier

Enten du skjønner det eller ikke, er det noen få steder hvor liten snakk er nesten alltid sikker. Og hvis du vet hvordan du skal håndtere disse situasjonene, finner du at du kan vri noen ord og inkorporere liten snakk i et annet scenario.

Her er noen gode generelle tips, sammen med spesifikke situasjoner der reglene varierer litt. [Les: 15 enkle samtale forretter å bruke med noen du liker]

Scenario # 1 Rundt vannkjøleren

Små snakk kan være vanskelig med medarbeidere. Tross alt ser du dem hver dag, men har ikke tid eller faglig evne til å bli best av venner.I dette tilfellet, prøv å hente på en eller to ting som er viktige for din medarbeider som et idrettslag eller et hjemreparasjonsprosjekt som du kan diskutere i litt mer detalj enn du ville i en vanlig liten snakkesamtale.

I tillegg kan med medarbeidere det være viktig å lytte etter ledetråder at større livshendelser finner sted - passende svar på en død i familien, eller en stor seier for barnet deres er definitivt ikke ute av dette situasjon. [Les: 8 tips for å være gode venner med kollegaer uten å overskride grensene]

Scenario # 2 På kaffebaren

På dette tidspunktet har din barista din kaffeordre og navn lagret, sikkert betyr det at du deler en tilkobling dypt nok til en lengre prat? Dessverre, i denne situasjonen * og i flere andre hvor du kommer i kontakt med de som gjør deg en tjeneste som en del av jobben sin * hans oppmerksomhet på detaljer er det som gjør ham til sin jobb - ikke en invitasjon til et hjerte til -hjerte.

Å forsøke å ha en grundig samtale med barista mens de jobber, er ikke hensiktsmessige for lokasjonen, noe som kan gjøre dem ubehagelige, og vil trolig gjøre ventetiden lengre for de som står bak deg i kø.

Lagre disse samspillene til en rask "skrekkelig dag i dag!" Eller "vakkert vær utenfor!" Med et stort smil. Viser din takknemlighet for deres arbeid og anerkjennelse ved å bruke navnet deres, er viktig, men la det være på det!

Scenario # 3 I en bar

Barer er magiske steder hvor, hvis musikken er stille nok til å snakke, kan du oppleve at regelen om ikke over-deling ikke gjelder like strengt. I slike situasjoner, hvor folk ser etter mer av en menneskelig forbindelse enn de ville være på jobb eller i en kaffebar, kan du åpne litt mer * selv om det fortsatt er veldig viktig at du måler andre mennesker Komfortnivåer med emnet! * [Les: Enkle måter å være morsomme på og få folk til å elske din bedrift]

Scenario # 4 Reise

Å reise er en av de vanskeligste situasjonene som måles. Noen mennesker elsker ikke noe annet enn å gjøre beste venner med personen som sitter ved siden av dem på flyet, mens andre bare vil sette hodetelefonene på og sovne.

For å teste vannet, er det enkelt å stille et enkelt spørsmål. "Hvorfor reiser du til _____" er en god startbilde. Hvis setekammeret reagerer med et enkelt ord og et øye med øynene, er det sannsynligvis best for deg å begynne å bla gjennom inflight underholdning.

Hvis de imidlertid begynner å fortelle deg om backpacking-turen de har planlagt, er det en sjanse til å koble sammen delte opplevelser og hva du håper å se på dine egne reiser. [Les: De 12 typene humor og hvordan det påvirker samtalene dine og dine relasjoner]

Små snakk trenger ikke å være vanskelig!

Små snakk kan være skremmende, men det er svært få mennesker som faktisk har alt funnet ut. Ved hjelp av disse tipsene og triksene, vil du kunne falle tillit til dine egne evner, slik at andre ikke kan fortelle deg at du er nervøs. Og sakte begynner du å tro det selv! Før lenge vil du være på fornavn med alle du krysser baner med, og du har satt scenen for mange interessante historier og interaksjoner.

[Les: 18 innsiktsfulle grunner til at du har problemer med å få venner]

Neste gang du står ved siden av noen du vil snakke med, men ikke vet hvordan du starter samtalen, bare hold disse enkle tipsene om hvordan du gjør liten snakk i tankene. Bare prøv det en gang, og du vil se hvor lett det kan være!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar