Hvordan lage seg med en jente og få henne til å elske det!

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage seg med en jente og få henne til å elske det!
Hvordan lage seg med en jente og få henne til å elske det!
Anonim

Å gjøre med en jente er en kunst som må læres med erfaring. Du har kanskje vært heldig til tider, men hvis du vil ha en idiotsikker veiledning om hvordan du gjør deg ut med en jente, er det en veiledning om hvordan du lager deg og gjør henne glad i det!

Så du vil vite hvordan du skal gjøre med en jente og få henne til å gå svak i knærne mens du er på det?

Å lage ut kan være så mye moro, men i de fleste tilfeller kan fyren ikke forstå hvor langt han kan presse lykken eller hendene sine.

Noen gang vært der? Du kysser en jente, og du legger hånden på bryster.

Og plutselig er det avstengningsmodus.

Jenta trekker seg ut skarpt, slenger klærne tettere sammen, stirrer på deg som om du bare brøt henne og forteller deg at det er på tide å gå. Og så, ja, det er den dødelige stillheten. Hmm … ubehagelig!

Hvordan klare seg med en jente

Du kan ikke vite dette, men det er en sexy måte å gjøre med en jente, få henne til å elske det og gjøre det så vanskelig å motstå, hun vil ha deg over henne på kort tid.

[Les: Hva skal jeg snakke om på en første date]

Men før vi snakker om hvordan å gjøre opp med en jente som en sexgud, må vi be om din ID.

Se, dette er ingen barn ting, og Super Fella er ikke her for å lære små wankers spill av spillerne. Dette er for voksne menn som vil vite forførelsens kunst. Hvis du er under 20, har du fortsatt tid til å lære disse trekkene, så les les yahoo svar!

Å lage og få henne til å elske det

La oss komme rett til poenget. Du har vært ute på en dato, og nå har du på en eller annen måte strategisk funnet deg selv i et stille hjørne, alene med din dato. Du kan være i en bil, på rommet ditt, i stuen eller i en park. Og der er du, svetter og gulping luft, lurer på hva du skal gjøre.

Vi kommer til å snakke om hvordan du gjør med en jente den glatte måten. Ikke hold armene rundt henne, det er bare halt og for dominerende. Hun må være involvert og spille spillet også. [Les: Hvordan sjarmere en jente]

Nå for å virkelig forstå disse trinnene, må du senke og visualisere disse trinnene, en om gangen. Forstå hvordan det fungerer, og du vil være en super make-ytre på kort tid!

Arouse henne med ord

Nå snakker vi ikke om å bli skitten med ord. Det er din første date, så spill bra. Snakk om følelser. Vi vet hvor mye jenter elsker det uansett. Snakk om hvor fint datoen var, hvor flott en tid du hadde, og flere sommerfugler og pute-snakk. [Les: Hva skal jeg snakke om med en jente]

Pust og slapp av

La oss bli kreative. Når du snakker med henne, møter henne og legger seg tilbake i en altfor komfortabel holdning, legger du på bilsetet som om du ikke har noen ryggrad. Vær veldig avslappet og snart kommer du over all din nervøsitet. Og du vet hva de sier, dine vibber vil snart gni på henne og hun vil også være veldig avslappet.

Tør henne med hendene dine

Det første trinnet er å gjøre henne komfortabel, og nå oppvarmer vi henne. Som du snakker med henne, kan du prøve å berøre henne. Du kan holde henne rosa og sakte løpe fingrene langs fingrene, eller du kan bruke pekefingeren og løpe den langs armen eller over hennes jeans. Donâ € ™ t linger og ikke gjør det virke som en stor avtale. Og mens du gjør dette, slutter du ikke å snakke. Du vil ikke ha alt fokus på berøring. Du må få henne til å føle seg komfortabel med berøring. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Les skiltene

Husk alltid dette, pass på hvordan hun reagerer. Hvis hun føler seg truet når som helst, eller hvis tonen endres, virker hun sannsynligvis ubehagelig. Du må vende tilbake en stund og skyve lykken igjen senere. [Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Hvis hun føler seg komfortabel med kontakten, begynner hun å begynne å snakke litt tregere og se litt søvnig ut nå. Få flørtende berøringer rett og hun kommer til å rive inni som en søt katt som bare har blitt kåt.

Oppvarming for kysset

Skyv litt nærmere henne. Donâ € ™ t gjøre det diskret. Jentene er gode på å lese tegn, og ved å gjøre det diskret kan det virke litt skumle eller til for desperat. Gjør det klart. Skyv nærmere eller skift din rumpa til du er bare noen få inches unna henne. Ikke slutte å snakke eller lytte, og ikke slutte å røre ved en og annen gang.

Vent et par minutter, og uten å nøle i det hele tatt, gå nær henne og kysse kinnet hennes mykt. Linger for et sekund og lene seg rolig. Nå sier de fleste eksperter at du skal gå nær henne og vente på kysset, men Super Fella liker ikke å forlate ting til sjanse, så skru det venter spillet. [Les: Super Fella er pinlig første kyssverden]

Hvis ting har gått bra, vil hun sannsynligvis bryte seg inn i et stort grin. Og hvis det ikke har gått bra, bare se klosset, be om unnskyldning og si: "Jeg er virkelig lei meg, jeg kunne ikke hjelpe meg selv"

Du kysset bare kinnet hennes. Ingen jente kommer til å ta lov for det uansett. Men hvis du har de tidligere trekkene rett, stol på meg, hun vil ha det myke kysset på kinnet.

Hvis du vil vite hvordan du skal gjøre med en jente og bli heldig, må du spille det trygt og ikke ta for mange sjanser, med mindre hun leder spillet.

Flytter seg veldig nært

Nå som du har kysset kinnet hennes og hun føler seg varm og uklar, må du ta det neste store skrittet. Plasser håndflaten i nærheten av øret og flytt forsiktig fingrene fra ørene mot haken hennes. Vær veldig delikat, sakte og rolig, og flytt fingrene over kinnet noen ganger. Stare inn i øynene og slutte å snakke.

Nå bygger vi opp spenningen. All oppmerksomhet bør nå være fokusert på fingrene. Når du kjærtegner ansiktet hennes, beveger deg nærmere sakte og kysser kinnet hennes. Kyss henne kinnet igjen, og denne gangen, kyss henne veldig nært til leppene hennes. Og så kyss den andre kinden, nesten savner leppene hennes. Linger for noen få sekunder med hvert kyss, og kom så nært til leppene hennes og la begge nesene dine røre på sidene.

Det er kissetid!

Hvis du har spilt av disse trekkene, vil du sannsynligvis puste tungt og nesten panting i spenning.

Gå nærmere og grøt hennes lepper med deg et par ganger, men ikke kyss henne. Kom så nært som mulig uten å berøre leppene og bli der for et sekund. Det er nok tid for alle å komme seg bort. Men åpenbart, hun kommer ikke til å vende tilbake! Ikke etter hvor godt du har oppvarmet henne, din spiller!

Og så gå inn for kysset. Vær forsiktig og myk, og vær ikke påtrengende selv om du er spent og ikke kan holde tilbake. Du vil vite hvordan du gjør med en jente, ikke hvordan å kysse en jente og tygge ansiktet av henne!

Du er mindre enn halvveis i denne veiledningen om hvordan du får deg ut med en jente, og du kan ikke la aggresjon komme i veien for lidenskap.

Få dette første skrittet, og du ville ha varme opp for mange gode ting å komme. For å bli kjent med hvordan du får deg ut med en jente og ta hendene dine under skjorten mens du er på det, klikk henne for å fortsette å lese om hvordan du skal røre en kvinnes bryster.

Populært emne