Slik lager du nye venner som voksen: 15 måter å gjøre det riktig

Hvis du syntes å få venner på lekeplassen var vanskelig, prøv å få venner i voksen alder. Det er ikke så enkelt, men her er hvordan du får nye venner.

Å lage nye venner som voksen er ikke så lett som å dele snacken med noen eller leke med dem i resesjon. Men ikke bekymre deg, det er mange måter du kan møte nye mennesker på.

Jeg har gjort min del av å flytte rundt, og la meg fortelle deg at hvis du ikke går på skole, er det ikke lett å få nye venner. Når du er voksen, har folk allerede sin faste vennegruppe og er vanligvis ikke innbydende til nye mennesker. Som jeg helt forstår. Jeg er imidlertid ny i byen og trenger venner.

Hvordan lage nye venner som voksen

Bare fordi du er eldre, betyr det ikke at du ikke kan møte nye mennesker, ikke sant? Du vil ikke kunne bruke dyrekakene til å få venner, med mindre de er fylt med rom, men du vil definitivt kunne få et par tall på telefonen, muligens til og med noen kaffedatoer.

Dette er som filmen Jeg elsker deg mann, alt om igjen.

Men ikke bekymre deg. Slik lager du nye venner.

# 1 Gå til skolen. Det betyr ikke at du må slutte jobben din og registrere deg på et universitet, men du kan alltid ta et kveldskurs som du er interessert i. Kanskje du vil lære å programmere datamaskiner eller du vil fullføre din høyskole grad.

Nattklasser er en fin måte å møte andre arbeidende folk som er interessert i de samme fagene. [Les: Hvordan lage ekte venner utenfor dine sosiale nettverk]

# 2 Frivillig. Hvis du vil vite hvordan du får nye venner, er frivillig arbeid et godt sted å starte. Ikke bare vil du bruke din tid til å hjelpe noen eller noe annet, men du åpner deg også for å møte nye mennesker.

Frivillig arbeid er en fin måte å samarbeide med og møte mennesker som deler et lignende syn på livet. Som, kan jeg si, er ganske viktig i et vennskap.

# 3 Har du et kjæledyr? Hvis du har en hund, vil du aldri bli gladere at du har den. Husdyr er en fantastisk måte å få venner på. Ta hunden din til en hundepark eller gå til en kjæledyrkonvensjon. Du møter andre dyreentusiaster, og du kan chatte med andre eiere og kanskje arrangere å gå sammen.

# 4 Har du et barn? Som kjæledyr, vil du være glad du hadde barn i løpet av denne tiden. Barn går på leke datoer, og selvfølgelig må du møte de andre foreldrene. Hva en flott måte å møte mennesker som deler en lignende livsstil som deg. Ikke bare det, barnet ditt vil kunne leke mens du får en dose sosialisering.

# 5 Hallo til sosiale medier. Dette er 21st århundreets fremste strategi for hvordan å få nye venner som voksen. Du kan bruke Instagram eller Twitter til å legge inn dine tanker og bilder, men har du noen gang brukt den til å møte nye mennesker?

Jeg har et par venner som møtte folk fra Twitter, og de er fortsatt venner. Så bli mer sosial på sosiale medier, og du kan gå bort fra det med et par venner. [Les: 18 innsiktsfulle grunner til at du ikke har noen venner]

# 6 Spør vennene dine. Kanskje vennene dine kjenner folk i ditt område. Dette er mye enklere enn å møte folk i skolen eller på en kafé. I utgangspunktet har du den mellompersonen som lett kan sette deg opp med noen de kjenner. Siden de kjenner dem, er det også en høyere sjanse for at du vil like dem.

# 7 Ikke vær hjemme. Hvis du vil vite hvordan du skal få nye venner, ikke vær hjemme! Duh. Du vil ikke få venner ved å sitte på sofaen hjemme, med mindre det er pizzaleveransen. Men vi kommer ikke til å la det skje.

Du må forlate huset. Jeg vet, det er skremmende, men hvis du ikke går utenfor din komfortsone, kan du ikke få venner. [Les: 12 raske tips for å legge til flere personer i din sosiale sirkel]

# 8 Gjør aktiviteter du liker. Kajakk? Singing? Basketball? Uansett hva du liker å gjøre, registrer deg for det. Du kommer ikke bare til å gjøre noe du elsker, men du vil kunne møte mennesker som også deler de samme interessene som deg, noe som er stort.

Det spiller ingen rolle om aktiviteten selv er sosial * for eksempel, hvis du liker å male *, vil du fortsatt kunne sosialisere med andre i klassen din etterpå.

# 9 Bli regelmessig. Har du en favoritt kafé eller bar? Bli en vanlig. Du får vite personalet, og pluss, du møter andre faste. Det er en fin måte å få venner til og skape et sted som er behagelig for deg. Det er en grunn til at folk blir faste ... det føles som hjemme. [Les: Hvordan finne likesinnede mennesker som tenker akkurat som deg]

# 10 Spis med dine kolleger. Hvis du har flyttet til en ny jobb i en ny by, vil du gå til lunsj eller happy hour med kolleger. Det er et nytt miljø, så du vil møte folkene som kan hjelpe deg og støtte deg inn og ut av kontoret. Dessuten har dine kolleger venner også, så du vil nok bli invitert til noen fester og møte nye mennesker gjennom dem.

# 11 Kom tilbake. Husker du den vennen fra videregående skole som flyttet inn i byen du er nå inne? Hvorfor ikke prøve å finne dem på Facebook og sende dem en melding?

Visst, dere gikk ned forskjellige veier, men det betyr ikke at du ikke kan koble til igjen. Hvem vet hva som skjer i livet, og kanskje dere to vil ende opp med å gjenopplive vennskapet.

# 12 Ikke vær for pushy. Hvis du virkelig liker noen du nettopp har møtt, be dem om å henge ut. Vær imidlertid ikke for pushy og skumle. Du vil ikke se desperat. Folk liker ikke altfor ivrige mennesker, det gir dem en klamrende stemning. Så ta pusten og bare spill det kult. Lære å lage nye venner som voksen innebærer å vite de riktige grensene for å opprettholde. [Les: 9 effektive måter å slutte å være trengende og usikre]

# 13 Gå til familien. Jeg vet at det er litt rart å spørre foreldrene dine om å sette deg opp med noen, men kanskje de kjenner noen i ditt område. Utover det kan dine andre familiemedlemmer kjenne andre mennesker. Det er ikke rart ... du trenger venner! Så gjør hva du må gjøre.

# 14 Vær åpen. Å lage venner er ikke lett, men hvis du ønsker å utvikle et ekte vennskap, må du være åpen. Det var så mye lettere da vi var i grunnskolen, vet jeg. Men det er et gi og ta forhold, så du må åpne opp for folk du er interessert i.

# 15 Ikke fokus på å få venner. Gå til klasser og gjør ting du er interessert i. Men gjør det ikke bare for å få venner. Du vil få venner uansett, så velg noe du faktisk er interessert i og fokus på. Resten vil komme.

[Les: Hvordan være morsom og få alle til å elske din bedrift]

Se? Å møte nye mennesker er ikke så vanskelig. Jeg mener, det kommer ikke til å være super enkelt. Men hvis du følger disse tipsene for hvordan du får nye venner, vil du være godt på vei til å henge med en ny mengde.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar