Hvordan lage Long Distance Relationships Work uten drama

Å vite hvordan man jobber langdistanseforhold, er viktig hvis man ender med noen som bor langt unna. Her er hva du skal gjøre for å gjøre det til sist.

Forhold er veldig hardt, uansett hvor nær du er. Selv om du bor sammen, må du fortsatt legge mye arbeid for å få det til å fungere sunt. Når det gjelder å leve langt fra hverandre, kan vi presentere en helt ny liste over kampene. Å vite hvordan du kan jobbe på lang avstand, kan sikre at du og din partner blir sammen.

Fordi du ikke bare kan gå inn i det, forventer det å være som et vanlig forhold. Det er ikke engang nært. Det er ting du vil bli møtt med som du aldri har hatt å gjøre med i noe annet forhold før.

Kampene om å være i et forhold på lang sikt

Når du ikke kan være sammen med partneren din, kommer du til noen problemer. Du vil savne hverandre, selvsagt. Og du vil også mangle den fysiske intimiteten som kan bringe et par tettere sammen. Det er ikke engang å nevne at du kan bli mer usikker i forholdet ditt fordi du ikke kommer til å føle sin kjærlighet i person.

Dette gjør at du spørsmålet deres følelser, og alt dette kan være veldig vanskelig å håndtere. Heldigvis kan du faktisk takle det. Selv om langdistanseforhold kan komme med mange problemer, trenger de ikke. [Les: 10 ting å aldri gjøre i et langsiktig forhold]

Hvordan lage langdistanseforhold jobber med letthet

For det første vil dette ikke være en enkel ting. Du må jobbe med det. Men hvis du er forberedt på get-go, blir det mye lettere for deg å få forholdet til sist.

Ikke la avstanden sette deg av med å prøve å få et forhold. Hvis du virkelig vil være med den personen, så gjør du det. Følg disse tipsene, og du vil vite hvordan du gjør et langdistanseforholdsarbeid.

# 1 Kommuniser hele tiden. Gå over bord hvis du trenger det. Snakk om alt og sørg for at du er begge på samme side i dine relasjoner. Hvis du har tvil om deres følelser, fortell dem med en gang. Ikke vent og ikke prøv å gjemme det.

Selv om du tror at dine bekymringer er dumme, må du diskutere dem. Fordi med usikkerhet og tvil kommer større problemer. Så snakk med hverandre og sørg for at du er både fornøyd med måten ting er. [Les: Din guide for effektiv kommunikasjon i forholdet ditt]

# 2 Planlegg tid til videochatt. Dette er viktig. Du kan ikke bare stole på teksting eller snakke på telefonen for å gjøre langdistanseforholdet ditt siste. Du trenger så nært som du kan komme til ansikt-til-ansikt-interaksjoner. Det betyr at video chatter.

Og ikke bare tror du vil gjøre det automatisk fra tid til annen. Du må planlegge tiden for det. Hvis du ikke gjør det, vil du aldri komme rundt til det, og forholdet ditt vil lide for det.

# 3 Finn måter å gjøre søte, gjennomtenkte ting for hverandre. Bare fordi du ikke bor i nærheten av hverandre, betyr ikke at du ikke kan gjøre fine ting for hverandre. Bestil jenta noen blomster, bestille mannen din en pizza med vinger og få den levert. Det er egentlig ikke vanskelig å bli kreativ og gjøre noen søte ting for hverandre nå og da. [Les: 25 søte romantiske gestus for hverdagen]

# 4 Få sexting på. Ja, du må sext eller skitten snakke over telefonen. Det må være noen form for seksuell intimitet mellom dere to. Husk at du ikke kan berøre hverandre i veldig lang tid.

Derfor må du bli litt kreativ. Berør deg selv og snakk deretter med partneren din mens de også berører seg selv. Det hjelper deg to holde seksuelen gigiviv selv om du bor veldig langt fra hverandre.

# 5 Har "dato" netter. Ja, du kan fortsatt ha datoen netter, selv om du ikke er sammen og gjør det, vil det bidra til å gjøre ditt langdistanseforholdsarbeid. Velg en natt for dere begge har en skype-dato. Lag middag og sett deg sammen og spis den. Det er til og med programmer som lar deg både se en film samtidig. Dette hjelper det med at du føler deg mye nærmere hverandre enn du er.

# 6 Vær hengiven! Du kan ikke være fysisk intim, men du kan definitivt være hengiven og vise noen hvor mye du bryr deg om dem langt unna. Gi søte små komplimenter og dusj dem med virtuelle kyss ved å sende dem bilder. Det er egentlig ikke vanskelig å være hengiven med dine ord. Hvis du vil ha langdistanseforhold til arbeid, må du gjøre dette. [Les: Langdistanse forhold puter og andre veldig kule LDR essensielle]

# 7 Besøk hverandre. Dette avhenger av hvor langt du to virkelig er fra hverandre. Men hvis du er bare noen få timer unna, og du kan tilbringe helger sammen, gjør du det. Hvis du er mye lenger, og du må budsjettere for flybilletter, gjør det til en prioritet.

Prøv å ikke gå for lenge uten å være sammen personlig. Hvis du blir vant til livet uten den personen for så lenge, går muligheten for å være med dem i person bort. Husk å se hverandre så ofte som mulig.

# 8 Hold deg helt ærlig med dem. Du trenger ærlighet i et langdistanseforhold. Uten det kunne hele greien falle fra hverandre. Hvis du skjønner at partneren din lyver for deg, blir du for opprørt til å stole på dem.Og siden tillit er langt det viktigste i et forhold som dette, har du ikke råd til det.

Så sørg for at dere begge er åpne og ærlige med hverandre. Selv om det betyr å fortelle din betydelige andre noe de kanskje ikke liker å høre. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og din partner]

# 9 Bli kjent med hverandres tidsplaner. Hvis du både vet hva du har på i løpet av dagen, vet du når du kan koble til og snakke. Det vil også bidra til å bli kvitt litt usikkerhet hvis partneren din ikke svarer på deg.

De kan være i et møte eller et sted de ikke mottar mottak. Hvis du ikke vet dette, vil det føre til frustrasjon og kamp, ​​noe som kan være dødeligere for forholdet ditt siden det er lang avstand. Snakk om dagen din om morgenen, slik at du både vet hva som skjer.

# 10 Send snail mail. Bli pennevenner! Ikke bare er dette veldig søtt og morsomt, men det er også noe å se frem til, og det er noe som vil binde deg videre. Det blir din lille ting som et fjerntliggende par.

Å ha noe sånt å binde over kan bidra til å gjøre forholdet ditt mye sterkere. Det er også veldig hyggelig å se partnerens håndskrift også. [Les: Hvordan skrive et dyptfølt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 11 Hold en positiv tankegang. Hvis du går inn i et forhold som frykter hvordan det blir, setter du det opp for feil. Du begynner i utgangspunktet på et dårlig notat. Du må forbli positiv. Hold hodet ditt på et positivt sted, slik at du kan løse problemer enklere og arbeide for et godt forhold.

# 12 Gjør deg selv til å jobbe hardt. Dette blir ikke lett. Langdistanseforhold tar takst, og du må være klar til å legge fram arbeidet for å få det til å fungere. Jeg vil ikke lyve for deg. Dette vil bli en utfordring, men hvis du vet at det kommer, kan du bedre forberede deg på det ved å følge disse tipsene.

[Les: 10 overlevelsestips for alle langdistanseforhold]

Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan du kan jobbe langdistanseforhold, må du være villig til å jobbe hardt og holde en åpen kommunikasjonslinje. Bare vet at det kan fungere hvis du vil.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar