Hvordan få ham til å bli forelsket i deg mer og mer hver dag

Nøkkelen til et vellykket forhold er å vite hvordan å få ham til å bli forelsket i deg igjen og igjen. Slik viser du ham du bryr deg daglig.

Forhold er mye mer enn bare å fortelle noen du elsker dem. Du må legge mye innsats gjennom hele greia, ikke bare i begynnelsen. Hvis du vil beholde en partner, må du jobbe for det. Det betyr at du vil vite hvordan å få ham til å bli forelsket i deg igjen.

Det burde være målet ditt hver dag. Du bør ønske å få mannen til å falle for deg flere ganger. Det er ikke nok å få ham til å si, "Jeg elsker deg," og deretter slutte å gjøre noe som fikk ham der i utgangspunktet. Du må begge aktivt vise kjærligheten hver eneste dag. [Les: 15 stilige måter å få en fyr til å bli gal over deg]

Det er ikke lett å sette den beste foten frem dagen etter dag

Jeg forstår. Du kan ikke alltid se ditt beste ut. Du vil ikke alltid være i et fantastisk, kjærlig humør. Så hvordan kan du prøve å få ham til å bli forelsket i deg igjen og igjen? Sannheten er at det bare ikke er så enkelt.

Det er heller ikke lett å gjøre. Hvis det var, ville det være langt færre mislykkede forhold. Men det er fortsatt nødvendig. Noen ganger må du bare lene deg tilbake og tenke på dine følelser for din partner. Når du gjør dette, vil du se at det å gjøre noe slag og kjærlighet for dem ikke er for vanskelig, og det gjør en stor forskjell. [Les: 17 enkle måter å være en god kjæreste til kjæresten din]

Hvordan få ham til å bli forelsket i deg hver dag

Hvis du virkelig vil beholde mannen din og ha et lykkelig, sunt, kjærlig forhold, er det noen ting som vil hjelpe.

# 1 Fortell ham hvordan du føler deg. Bare åpne opp og fortell ham. Det er en veldig enkel ting, og du gjør sannsynligvis det allerede. Men etter en stund kan vi vokse til å tro at våre partnere allerede vet. Selv om de gjør det, elsker de fremdeles å høre det. Så fortell mannen din hvor mye du elsker ham. [Les: 15 søte måter å få en fyr til å føle seg nødvendig og ønsket]

# 2 Gjør noe du vet han elsker. Det er sannsynligvis mange ting du gjør som mannen din elsker. Tenk på hva han komplimenterer deg på, eller når han gjorde ham lykkeligere enn du noen gang har sett ham. Så gjør det!

Hvis han virkelig elsker når du overraske ham med dato natt planer, gjør det. Kanskje han også virkelig liker når du lager ham sin favoritt hjemmelagede middag. Å gjøre disse tingene til gjengjeld vil hjelpe ham å bli mer og mer forelsket i deg.

# 3 Hold din sans for humor i forkant. Livet er ikke alltid moro og spill. Men de vanskelige tider kan gjøres mye enklere hvis du holder din sans for humor levende. Ikke la det falle bort bare fordi du har vært sammen for en stund. Pass på at han vet at du fortsatt elsker å spøk rundt og ha det gøy. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker forholdet ditt]

# 4 La din goofy side show. Han kommer til å bli mer og mer forelsket i deg som du er rundt deg. Og dette er bare fordi du får ham til å le. Ikke vær redd for å være rar og goofy. Han elsker deg for de små tingene, så la dem vise.

# 5 Være forståelse. Det blir tider i livet når ting går galt. Du vil ikke alltid ha kontroll over alt, og du kan bli utsatt for en situasjon som er ujevn. Bare vær forståelse. Vet at partneren din ikke er perfekt. Åpenbart vil du ikke tilgi alt de gjør med en gang. Men med de små greiene, vær bare rolig.

# 6 Fortsett å gjøre de små tingene du gjorde i begynnelsen. Husk da dere først begynte å danse? Hva gjorde du som gjorde at han ble så vanskelig for deg? Tenk på de små tingene og husk å fortsette å gjøre dem.

En av de største problemene i relasjoner er partnere som slutter å gjøre ting som gjorde den andre elsker dem. Det er ikke nok å bare si at du er forelsket. Fortsett å gjøre ting som fikk deg der i utgangspunktet. [Les: De små tingene i kjærlighet som gjør romanse bedre]

# 7 Skrekk på hans vitser. Det er viktig at de to av dere fortsatt ler sammen. Han trenger å vite at du fortsatt tror han er veldig morsom, selv om du har vært sammen for en stund. Så når han gjør noen vitser, selv om de er dumme, ler.

Å høre din latter og se deg lys på noe han sa, vil få ham til å bli forelsket i deg igjen. Åpenbart, ikke gjør det virke falsk eller uautentisk.

# 8 Setter pris på hva han gjør for deg. Vær takknemlig hele tiden. Han trenger ikke å gjøre noe av det for deg. Han gjør fine ting fordi han bryr seg om deg. Fortsett være takknemlig for alt han gjør, selv om det er så lite som å bringe deg en kopp kaffe om morgenen. Å vite at du setter pris på ham i livet ditt, vil få ham til å elske deg enda mer. [Les: 25 måter å enkelt vise din takknemlighet uten å si et ord]

# 9 Har sex som du fortsatt er i bryllupsreisefasen. Ja, du leser det riktig. Har sex som du fortsatt ikke kan tro at du får sex med dem. Folk forstår bare ikke betydningen av et sunt sexliv.

Du har kanskje ikke tid eller energi til å gå på det som du gjorde i bryllupsreisefasen, men bare tenk på det. Begge var altfor ivrige etter å slå arkene, ikke sant? Ta tilbake den entusiasmen.

# 10 Husk viktige ting. Hvis han har en stor dag på jobb som kan føre til en potensiell kampanje, sørg for å stå opp og gjøre ham til en stor frokost og hell ham en stor kaffe. Det er ikke mye, men det er nok å vise ham at du fortsatt tenker på ham hele tiden. Han vil elske deg mer for ting som dette. [Les: 10 viktige ting å gjøre som vil gjøre deg til en bedre kjæreste]

# 11 Ta opp slakk når han har en grov dag. Å gjøre hans gjerninger når han er super stresset, er en slik kjærlig, omtenksom ting å gjøre. Det er en gjensidig ting. Han ville gjøre det for deg, så du burde gjøre det for ham.

Når han er hard en veldig hard dag på jobben eller jobber ekstra timer, bare hente opp det han ikke kan komme til. La ham komme hjem og slappe av uten å be deg om å gå inn.

# 12 Vær medfølende med familien hans. Igjen, gjør du sannsynligvis allerede dette fordi du bryr deg om ham. Så derfor bryr du deg om sin familie. Men det blir sagt, bare vær sikker på at du er mer oppmerksom på dette. Se aktivt ut sin mor og snakk med henne. La ham se at du er en del av familien hans, og han vil definitivt falle for deg igjen og igjen.

[Les: 10 måter å få en mann til å bli forelsket i deg umiddelbart]

Å vite hvordan å få ham til å bli forelsket i deg igjen og igjen, tar ikke mye. Bare husk hvorfor du elsker ham og sørg for å vise det. Han vil bli hekta for livet hvis du gjør det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar