Hvordan få ham til å savne deg og ringe deg mer

Noen gang lurt på hvordan å få ham til å savne deg oftere, eller få ham til å ringe deg mer? Her er alle de tipsene og lurefulle triksene du trenger for å få mannen til å savne deg mer, og ønske deg hele tiden.

Klikk her for å lese de første fem tipsene påhvordan få ham til å ønske deg mer og besatt av deg hele tiden.

Å vite hvordan å få ham til å savne deg eller få ham til å ringe deg mer, er en vanskelig jakt.

Du kan ikke glemme og fortelle ham at du savner ham, og ønsker at han vil ringe deg oftere.

Men kan det være en måte å få ham til å savne deg mer, akkurat slik?

[Les: 30 super tips for å holde en fyr interessert i deg]

Hvordan få ham til å savne deg

Hvor mange ganger har vi satt ved telefonen og lurer på hva mannen i vårt liv er opp til, og når skal han noen gang ringe oss igjen!

Nå sier jeg ikke menn tenker på sine kjærester.

Men jeg sier faktisk at nyheten i et nytt forhold sliter seg raskere for en mann enn for en kvinne.

Hvorfor skjer dette? Vel, det er enkelt, fordi kvinner gir inn for enkelt og avslører alt enda lettere.

Lær hvordan du får ham til å ringe deg mer og savne deg mer ved å forstå disse enkle tipsene.

HVORDAN GJØR HJEM MISS JEG

# 1 Overrask ham

Det er ikke meningen å være en åpen bok tidlig i et forhold.

Hold ham interessert og inn i deg ved å nevne ham sommeren du brukte i Paris alene eller dine ferdigheter på fiolin. Gå ut til en karaokebar en natt og gulv ham med din sangevne.

Gi aldri vite hvem du egentlig er, la ham oppleve det ved å være med deg. [Les: Hvordan få en fyr å bli dypt forelsket i deg]

# 2 Vær oppriktig

Gjør ham til å føle at han har funnet sin sjelefrende i deg. Tanken er å være oppriktig.

Hør virkelig på hva han har å si. Still spørsmål, og husk hva og hvem han snakker om slik at neste gang han bringer den opp, kan du vise ham at du faktisk hører på.

# 3 Har ingen forventninger

Det er en vanlig feil som hver jente gjør når hun forventer at en mann er så hekta på deg som du er på ham, eller at han kommer til å være akkurat som din ex-kjæreste som er en søppel mann. Påminn deg selv hvorfor du droppet din eks.

Hvis han ikke kommer til dørstokken din med et dusin røde roser hver dag, betyr det ikke at han ikke er i deg. [Les: Hvordan tenke som en mann og imponere fyren din]

HVORDAN GJØR HJEM MISS JEG - DIRTY, SNEAKY WAYS!

Les videre for noen virkelig lurte måter å få ham til å savne deg og få ham til å ringe deg mer.

# 1 Hang opp før han gjør det

Hvis du avslutter samtalen før han gjør det, vil det holde ham som vil ha mer. Innrøm det, det skjer med deg hele tiden. Vel, kanskje i noen tilfeller, spiller det vanskelig å få virkelig jobbe.

# 2 Ikke godta noen siste øyeblikk datoer

Dette er en sneakier variant av den første måten å få ham til å savne deg mer. Aldri, gjentar jeg, gjør aldri det som om du står på kanten av setet ditt og venter på at han skal gjøre tid for deg. Ikke bare gjør dette deg som den ultimate taperen, det vil få ham til å ta deg for gitt. Du bør aldri akseptere muligheten til å være Plan B.

# 3 Flott parfyme

Velg den perfekte parfymen, og husk at nøkkelordet her er subtilt. Du vil vite at det har fungert når han holder seg til å lene seg inn. Men husk å ta det lett og ikke tøffe deg selv i dufter. Du vil også ha et spor av det på ham slik at han husker deg etter at han kjører deg hjem. [Les: Tips for å øke sexklagen din]

MAKE HIM CALL YOU MORE: VIL DET VÆRE?

Så hva gjør du hvis (gud forby) alt ditt harde arbeid virker ikke og han fortsatt ikke ringe mer eller savner deg mer? Først av alt, hopper du ikke inn i konklusjoner. For alt du vet, kunne det ha vært en nødsituasjon.

Du kan ringe en gang eller legge igjen en melding, men overstyr ikke den og fyll inn innboksen med "whr r u" og "du vil se" meldinger. For det andre ikke tvang, fordyp deg i de hobbyene du wowed ham med. Og til slutt, hvis han ringer deg en måned senere uten unnskyldning, spør deg om en dato, ikke godta det. Det ville være en fornærmelse mot kvinndommen din.

Du må godta avslag som en del av livet, og at det skjer for alle hele tiden. Hvis ting ikke trener, må du ikke svette det.

[Les: Tegn han er definitivt i deg]

Tross alt vet du de beste tipsene om hvordan du får ham til å savne deg og få ham til å ringe deg mer. Hvis det ikke virker, er han kanskje ikke det i deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar