Hvordan få henne til å ønske seg mer etter en nattestativ

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få henne til å ønske seg mer etter en nattestativ
Hvordan få henne til å ønske seg mer etter en nattestativ

Video: Hvordan få henne til å ønske seg mer etter en nattestativ

Video: Hvordan få henne til å ønske seg mer etter en nattestativ
Video: 10 Ways To "MAKE" Her Want To Sleep With You & Feel SAFE In The Bedroom | 2019 2023, September
Anonim

Bare fordi hun sov med deg, betyr det ikke at hun vil holde seg fast. Så hvordan kan du få henne til å se deg som mer enn bare en fyr hun sov med?

Tenk deg at du har møtt denne fantastiske jenta på en fest, du har begge hatt noen drinker, og i en virvelvind av lidenskap og lyst går du hjem sammen. Du våkner opp neste morgen, innser at du virkelig liker denne jenta og vil gjerne se henne igjen.

Hva kan du gjøre for å sikre at du nesten garanterer at hun vil komme tilbake for mer? Det er ikke noe verre enn å ha en morsom kveld med en helt nydelig kvinne, og deretter etter morgenen skjønner du at du aldri kommer til å se henne igjen, selv om du vil atâ € |

Hvordan gjøre henne mer enn bare en nattstand

Her er noen ting du kan gjøre for å sikre at du ikke vil la denne en gang i livet bli kvitt fra deg.

# 1 Husk hennes navn. Det kommer til å være vanskelig hvis du ikke gjør det. Personlig er jeg forferdelig å huske navn når jeg først møter folk, men du kan alltid gjøre en innsats. Ring henne etter navn et par ganger etter at hun først forteller deg, slik vil du ikke glemme. [Les: Er det enkelt eller slitsomt å ha en natt?]

Hvis du glemmer, og hun spør deg, er den beste måten å smirk og si noe dumt som: "Det er Sebastian, er det ikke?" Hun vil slå deg, fnise og fortell du hennes virkelige navn. Hun vet ikke om du faktisk har glemt eller hvis du bare brøt rundt, så vil hun ikke bli fornærmet.

Hvis hun ikke spør, må du legge henne i telefonnummeret ditt. Gi det til henne tomt, og hun kommer sannsynligvis inn i hennes navn så vel som hennes nummer. Du kan bli tilgitt litt for å glemme om du var blackout full, men jeg anbefaler det heller ikke [Les: 40 verste ting å si til en kvinne før du får det på]

# 2 Ikke drikk for mye. For noen antall grunner. Det hjelper å huske hva du gjorde og snakket om natten før. Det bidrar også til å få bedre sex. Det hjelper ikke å gjøre en idiot ut av deg selv. Det hjelper å huske navnet hennes. Det bidrar til å være mindre hungover og bedre stemning om morgenen.

Vanligvis, hvis du er helt bortkastet, blir hun også. Drunk folk har en tendens til å irritere nykter folk ganske raskt. Hvis du er begge bare på randen til å tippe hvor samtaler flyter fritt og uhemmet, er du mer sannsynlig å slå den av med personlighet.

#3 Ha flott sex. Dette er en gitt. Hun kommer ikke til å komme tilbake hvis sexet var søppel. Selvfølgelig er det noen ganger sex som kan glemmes hvis du har hatt for mye å drikke

Ikke noe problem, bare gå igjen om morgenen, og du vil begge nyte det mer. Å ha sex om morgenen vil også gjøre henne mer sannsynlig å se deg igjen. Du vil ikke lenger bare være "fyren jeg hadde sex med da jeg var bortkastet." Hun valgte å ha sex med deg igjen mens det var edru, noe som vil sette et presedens fremover. [Les: 12 subtile cues jenter ser for å vite om en fyr vil bli fantastisk i sengen]

# 4 Snakk om andre ting - bli kjent med hverandre. Bygg litt av en tilkobling, og se om du kan komme sammen hvis sex ikke er på menyen. Hvis du gjør det, vil sjansene for å møte opp igjen øke.

Chat om hva du vil, men jo mer du faktisk lærer deg å kjenne hverandre, desto bedre er det å bestemme om du vil se hverandre igjen. Det kan vise seg at du ikke kommer til å føle deg veldig bra!

Hvis du gjør det, vet hun at du har noe å snakke om og vil være komfortabel med hverandre i fremtiden. Hvis alt du kan tilby, er sex, vil mange kvinner ikke være interessert, og vil skrive det av som en drunken feil. Hvis hun liker deg i noen ytterligere kapasitet, så vil hun gjerne møte seg og slappe av igjen. [Les: Hvordan la en jente smile, le og forelske seg i deg umiddelbart!]

# 5 Heng ut om morgenen om mulig. Tydeligvis avhenger dette av om en av dere må løpe ut døren til jobb eller ikke. Hvis du ikke bruker litt tid sammen. Ta frokost eller kaffe og chatte, bli kjent med hverandre, og se hvordan du kommer sammen. Du kan til og med tilbringe dagen i seng igjen!

Dette vil gi henne følelsen av at du kjenner hverandre, og at det er helt naturlig å møte opp igjen. Hvis du bare har sex og går, så er det veldig lite bindende sammen, og hun kan ikke være tilbøyelig til å se deg igjen.

Det er også en mulighet til å lage fremtidige planer uten å synes for trengende. Hvis du har brukt litt tid sammen, vil samtalen strømme, og det vil alltid være et punkt der du selvsagt kan si: "Jeg vil vise deg dette" eller "Jeg vil ta deg dit" for en stund i fremtiden.

# 6 Kikk henne pent hvis du trenger det. Noen ganger må du bare dash og kan ikke tilbringe tid sammen om morgenen. Prøv å sparke henne ut eller forlate henne på så fin måte som mulig. Kvinner har en tendens til å føle seg litt skyldig over en natt, og frykter å bli dømt av andre mennesker. Du vil ikke gjøre dette tilfelle ved at hun tenker at du er en ektemann.

Hvis du er på din plass, gi henne rikelig med varsel som du må gå, og respektfullt eskorte henne ut. Hvis du er hos henne, gi henne beskjed på forhånd om at du må gå snart for å gå på jobb * eller hvor som helst *, men du skulle ønske du kunne bli.Ikke bare skru ut døren og la henne få følelsen av at du ikke kunne komme seg fort nok.

# 7 Vær respektfull mot henne, og behandle henne som om du vil se henne igjen. Vær snill mot henne, og hun er mer sannsynlig å se deg igjen, selvfølgelig! Også, slipp ting inn som "neste gang", da dette setter tannhjulene i tankene om at du vil se hverandre igjen. Hvis hun trenger å låne en t-skjorte eller noe slikt, låner det til henne. Det viser at du bryr seg om henne og vil se henne igjen for å få den tilbake.

# 8 Få nummeret hennes! Dette er nesten for åpenbart, men jeg har ikke klart å gjøre dette på mer enn én anledning. Spesielt når jeg er i rush for å forlate for å komme seg til jobb, eller når jeg er hungover, og hun forlater stedet i noe av en rush selv, krøller jeg bare opp og går og legger meg igjen.

Ta nummeret hennes, helst ikke som en av dere går ut av døren. Du kommer ikke til å se henne igjen hvis du ikke kan kontakte henne!

# 9 Oppfølging etterpå. Følg på fra en samtale du allerede hadde. Kanskje om hva du er hver henholdsvis gjør den dagen. På denne måten engasjerer du bare i en vanlig samtale som igjen gjør at du er mer enn bare to tilfeldige personer som støpte uglies. Hvis hun er lydhør, er hun mer enn sannsynlig interessert i å se deg igjen. [Les: Den fryktede etter kjønnssamtale â € "doâ € ™ s og donâ € ™ ts]

# 10 Don? T komme over som trengende, men sørg for at hun vet at du er interessert. Gi henne beskjed om at du vil se henne igjen uten å være for desperat. Du trenger ikke å henge ut den følgende natten, eller til og med lage planer de første dagene. Lag planer om å se henne igjen som om du ville noen annen jente som du daterte eller sov med eller hva som helst.

[Les: De 10 mest vanlige en nattstanden feil]

Ikke hver jente som du har en natt med, vil se deg igjen. Noen ganger er folk bare i byen i helgen, eller de kommer tilbake med deres eks. Det skjer ting, så ikke ta dem personlig, men med tipsene som er lagt ut ovenfor, bør du kunne se flertallet av jentene du sov med igjen.

Anbefalt: