Hvordan få henne til å savne deg: 16 søte måter å vinne deg tilbake

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få henne til å savne deg: 16 søte måter å vinne deg tilbake
Hvordan få henne til å savne deg: 16 søte måter å vinne deg tilbake
Anonim

Hvis du vil gjøre henne savner deg, så kan du komme over som enten en stalker eller en tapt helt. Hvilken er du? Slik gjør du henne savner deg.

Da du dro, slo hun døren etter deg på vei ut. Det er ingenting verre enn å bli dumpet … bokstavelig talt. Vel, foruten følelsen som hun er den eneste, bare for å finne ut at hun tror du ikke er.

Hvis du har oppstart, men ikke klar til å si farvel ennå, er den gode nyheten at hvis du ikke lurte på henne eller gjorde noe veldig forferdelig, er det trinn for hvordan du får henne til å savne deg.

Når et forhold avsluttes, er det ting du fortsatt elsker om personen, om du vil være med dem for alltid eller ikke. Hemmeligheten er å minne henne om alt det hun elsket mens du sletter alt det hun ikke gjorde.

Hvordan få henne til å savne deg - De 16 tipsene du virkelig trenger å vite

Det handler ikke om å være manipulerende … ok, kanskje det er ganske bra. Men manipulering på en god måte, hvis det er slikt. Dette er tipsene for hvordan du får henne til å savne deg, og hun vil be om å få deg tilbake. [Les: Hvordan få selvtilliten din tilbake etter en sammenbrudd]

# 1 Tenk på de tingene som fikk henne til å smile. Hvis du var sammen en stund, så lærte du sannsynligvis nøyaktig hva som trengs for å få henne til å smile. Hvis du mistet henne, kan det ha vært fordi du sluttet å gjøre de morsomme tingene som pleide å få hjertet til å skinne.

Prøv å huske tilbake til en god tid, og ta deg tid til å gjøre hva det var som gjorde henne skinnende.

# 2 Fest de tingene hun pleide å nagle om. Hvis hun kutter deg løs fordi du bare nektet å gå av sofaen og bli seriøs om arbeid, så gjør du det. Hvis noe kjørte henne gal, og det kan løses uten at du må kompromittere deg selv, så skape en forandring i deg selv og bevise for henne at du har lyttet og er klar til å gjøre henne lykkelig.

# 3 Vis henne hva hun mangler. Hvis hun er den sjalu typen, kommer ingenting til å gjøre henne savner deg mer enn å se deg gjøre noen andre glade. Selv om du vil få henne tilbake, må du til og med sette deg tilbake der ute. Du kan ikke sitte og vente for alltid.

Så, hvis du finner en annen jente, vil du oppnå to mål. En er et godt tips for hvordan du får henne til å savne deg, og den andre tar en sjanse for at du kan finne noen som passer bedre for deg. [Les: Er din ex fortsatt tenkt på deg? Alle tegnene du trenger å vite]

# 4 Si at du beklager og tar ansvar. Hvis du vil få henne til å savne deg, må du være noen som er savnerverdig. Hvis årsaken hun brøt sammen med deg er at du gjorde noe dårlig, eller du aldri tok ansvar, er det nå på tide å prøve.

Å si at du beklager og innrømmer feil, vil vise henne at du er i stand til å forandre seg og vil få henne til å savne de gode tingene om deg. Og det kan muligens tillate henne å glemme de ikke så gode greiene.

# 5 Returner sine ting. Noen ganger gjør vi det motsatte av det vi burde når vi vil få folk til å savne oss. Å holde fast på hennes ting kan virke som en god ide og en måte å holde deg i hennes bevissthet, men det kan bare irritere henne mer og gjøre henne misliker med deg.

Returner hennes ting til henne, selv om hun ikke spurte. På den måten sender du henne et signal om at hvis hun vil fortsette, skal du respektere det. Hun kan freak out og finne ut at hun ikke egentlig er klar til å gi slipp. [Les: 10 stadier av en oppbrudd og hvordan man kommer igjennom dem]

# 6 Ikke svar henne … med en gang. Hvis du vil vite hvordan du får henne til å savne deg, må du slutte å være hennes go-to. Når jenter bryter opp med gutta, glemmer de i krisetider at du ikke er kjæresten sin, og du er heller ikke ansvarlig lenger.

Hvis hun plukker opp telefonen for å ringe eller skrive deg, ikke vær Mr. Tilgjengelig. Det vil ikke gjøre henne savner deg; Det vil vise seg at hun kan få deg om hun vil eller ikke. Trikset er å få henne til å føle seg for å miste deg, ikke at hun kan holde deg på sin imaginære kjede. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

# 7 Endre Facebook-statusen din. Hvis du endrer Facebook-statusen, kan det hende at en bryter i hennes kalt "frykt" går. Selv om hun tror hun vil fortsette, vil hun kanskje ikke ønske deg det. Å vise henne at du skal la henne gå, er den beste måten å vite hvordan du får henne til å savne deg.

# 8 Legg inn bilder av hvor glad du er. Sørg for at du viser henne gjennom sosiale medier, som du beveger deg ganske bra uten henne. Hver jente vil at fyren hun forlot for å sørge og sørge for henne.

Hvis du ikke gjør det, kan hun begynne å savne smilet ditt og være trist at noen andre nyter det nå, foruten henne. [Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

# 9 Få din dritt sammen. Ingenting vil få henne til å savne deg mer enn å være fyren som hun ønsket hele tiden. Noen ganger må vi miste noe for å innse hva vi hadde. Det er sant i begge ender. Hvis hun er verdt det, så ta din dritt sammen. Hvis hun ser at du har gjort virkelige endringer og ikke trodde du var i stand, vil hun ønske deg tilbake … Jeg lover.

# 10 Ikke fortsett umiddelbart. Hvis du vet at hun er mer enn sjalu, så går du videre og finner noen andre, kan ha den motsatte effekten på henne. Hvis hun har en tendens til å være litt vindictive, vil du ikke få henne til å savne deg, og du flytter på og erstatter henne for fort.

Det kan gjøre henne ekstremt sint og presse henne i motsatt retning. Hvis hun ser at hennes kropp ikke er enda kald enda, og nå er du snuggling opp til noen andre, kan det være grunn til å aldri vinne deg inn igjen. [Les: Den trinnvise veiledningen for å gjøre din eks fall forelsket i deg igjen]

# 11 Bekreft viktige datoer for henne med en "hei" tekst. Hvis du ikke er den frodige typen, og det er det hun ville, prøv å hedre de datoene du ikke gjorde i ditt forhold. Selv om du var den som alltid husket en spesiell anledning, må du ikke stoppe nå.

Send henne en tekstmelding på spesielle datoer for bare å minne henne om at du fortsatt er der og tenker på henne hvis hun gjorde en feil ved å la deg gå.

# 12 Fortell henne hva hun trengte å høre nå, selv om du ikke kunne da. Det er aldri for sent å fortelle henne de tingene du burde ha når du var sammen. Hvis du forteller henne hvordan du føler deg og at du vil ha henne tilbake. Det kan bare få henne til å savne deg.

Noen ganger går kvinner videre fordi de er lei av å vente på fyren de elsker å dukke opp og begå. Hvis du nektet å gi inn og være ærlig om dine følelser, er det nå på tide. [Les: 16 tegn på at exen din virkelig vil ha deg tilbake i livet]

# 13 Bedre deg selv. Ingenting vil få henne til å savne deg mer enn å være den passformen, varme fyren hun kom sammen med. Hvis du lar deg gå gjennom hele løpet av ditt forhold, bedre deg selv og kom tilbake til deg.

Hvis du finner fyren hun ble forelsket i, kan hun også. Begynn å trene og spise bedre og lag mål for din fremtid. Vær den personen du var da du møtte henne. Det er den beste måten å få henne til å savne deg.

# 14 Nonchalantly sjekker inn for å se hvordan hun er … bare for å minne henne om hvem hun kan stole på. Bare fordi du ikke går ut, betyr det ikke at du kan kontakte henne bare for å si "hei" eller å minne henne om at du fortsatt er der.

Pass på at du ikke er en stalker eller sender for mange meldinger, og hvis hun ikke er gjensidig, så ikke bombard henne. En enkel, "lurer på hvordan du gjør", kan være nok til å få henne til å savne deg. [Les: Skal du virkelig skrive din eks? Veiledningen for å hjelpe deg med å bestemme]

# 15 Ta vare på noe for henne, sørg for at hun vet at det var deg. I et forhold utfører dere begge ting for hverandre fordi de er slags uuttalte regler om hva de gjør. Når du er borte, kommer hun til å savne de tingene du pleide å gjøre.

Hvis det fortsatt er ting du kan ta vare på for henne, uten å tråkke eller gå over linjen, gjør du det. Hvis du var gresskuttere, sørg for at hun ikke er hjemme og kutte gresset. Så lenge du ikke invaderer hennes plass, kan du få henne til å savne noe av platen hennes. [Les: 20 feilsikre måter å manipulere kvinner til å like deg]

# 16 Send henne noen favoritt ting … fordi bare du vet. Hvis du vet noe, elsker hun at ingen andre gjør det, så send det til henne. Bare fordi du ikke går ut lenger, betyr det ikke at du ikke kan sende sine ting og si at du tenker på henne. Men ikke overdrive eller kjøpe hennes ekstravagante gaver.

Det vil virke som om du prøver å kjøpe henne tilbake. Men hvis du kommer over en ring som bestemoren hennes ga henne og hun mistet, så send den til henne med et notat som forteller henne at du lyttet selv om hun trodde at du ikke var. [Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite]

Trikset å vite hvordan man gjør henne savner deg, er å finne de tingene om deg selv som er savnerverdige. Ta vare på de tingene du gjorde som gjorde henne lykkelig og prøv å endre ting som ikke gjorde det.

Subtile hint, å være ærlig, ta ansvar og vise henne at du lyttet * hvis hun trodde du ikke var * er alle måter å få henne til å savne det hun mistet.

[Les: Hvordan date en ex og få den andre gangen heldig]

Til slutt, hvis du vil vite hvordan du får henne til å savne deg, må du ikke overskride dine grenser, stengel eller skjære henne. Nøkkelen er å plante et frø i hodet og la det vokse gjennom små handlinger … ikke store prangende, prangende.

Populært emne