Hvordan lage sunne griser i tepper

Bacon-wrapped pølser - eller griser i tepper - er den ultimate muskelbyggende snack, som gir heroiske mengder protein. Så hvorfor får de så dårlig rap? Fordi, som de fleste bearbeidede kjøtt, kan de komme med ubehagelige ekstrautstyr - det er derfor hvis du vil få mest mulig ut av denne smidigeste canapé, er kvalitetsingrediensene avgjørende.

Minimumskravene til minimumskjøtt for en svinekjøtt i Storbritannia er bare 42%, og for andre pølser faller det så lite som 30%. High street og spesialist merkevarer tilbyr i økende grad pølser med høyere kjøttprosent for å hygge helsepersonlige forbrukere, inkludert cocktailstørrelser som er perfekte for å lage DIY griser i tepper.

Når det kommer til bacon, er det noen faktorer som er involvert i å velge en kvalitetskutt. Kjenn forskjellen mellom tørk og våtherdet. Det første alternativet innebærer å gni kjøttet med salt og aromaer, noe som gir den en rikere smak og en tørrere finish. Våtherdet er nedsenket i eller til og med injisert med saltlake - en salt- og vannoppløsning - som absorberes raskere inn i kjøttet for å hjelpe det med masse, noe som resulterer i bacon som shrivels i stekepannen.

Det neste trinnet innebærer å plukke et kutt: Streaky, Middle eller Back. Streaky er tatt fra grisens mage, og har et høyere fett-til-kjøttforhold, mens ryggen er en av de smaleste kuttene av gris og midten er halvveis mellom de to. Kokkene velger strekk fordi den har den beste smaken, men hvis du vil beholde kalorier, er ryggen din beste innsats.

Det endelige valget er røkt eller unsmoked. Ernæringsmessig er det lite om noen forskjell mellom de to - det røkte sortet har en tendens til å ha sterkere smak, så det er helt ned til personlig preferanse.

Lag din egen

  • Forvarm ovnen til 200 ° C / gass 6.
  • Legg dine rashers på et skjærebrett, strekk og flatt dem ut med en knivs bakside.
  • Kutt hver baconstrimmel i halvparten, og pakk hver halv rundt en miniatyrpølse med en cocktailpinne for å holde den sammen.
  • Plasser i en brett og stek i 15 minutter til den er gyldenbrun og tilberedt gjennom, snu hvert par minutter.

Trenerens valg kuttes

Abel & Coles 95% økologiske svinekjøtt-pølser kommer fra griser oppdratt på organisk, gm-fri fôr. For en billigere, mer tilgjengelig og bare litt lavere kvalitet, gå med Sainsbury's 97% Pork Cocktail Pølser.

Helen Brownings Unsmoked Organic Back Bacon Rashers (£ 4 for seks rashers på Ocado) er litt pricier, men har tradisjonelt tørket i 10 dager på Brownings gård i Wiltshire og er fri for tilsatt vann og polyfosfater.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar