Hvordan lage venner i en ny by: 15 måter å føle seg hjemme igjen

Å flytte til en ny by er aldri lett, og kan bli ganske stressende. Å vite hvordan du gjør venner i en ny by, bør være viktig for å hjelpe deg til å føle deg som hjemme.

Den eneste tingen om å flytte er at du tar med alle dine eiendeler. Men du forlater vennene dine bak. Vi tror kanskje at det å flytte seg selv er den vanskeligste delen. Admittedly, det er ingen lett oppgave. Men jeg tror den vanskeligste delen er å vite at du ikke har noen du kan ringe for å henge med. Derfor legger jeg sammen disse 15 tipsene for hvordan du får venner i en ny by.

Da jeg flyttet til utlandet, kjente jeg bokstavelig talt ingen. Jeg hadde ikke en venn som var enda kjøreavstand unna. Så jeg vet hvor vanskelig det kan være følelsesmessig å flytte fra ett sted til et annet. Jeg spiste mye is i løpet av den perioden. Takk Gud, det var sommer.

Hvordan få venner i en ny by

Når du er i en ny by, usikker på omgivelsene, er det lett å føle deg ute av sted. I flere måneder var jeg helt alene, vandret rundt byen og prøvde bare å få tak i mitt nye miljø. Selv om jeg var ute, følte jeg seg fortsatt blokkert, som om jeg var for redd for å sosialisere. Men dette er bare en liten hindring for å overvinne for å få deg til å bli venner. Det kan ikke skje med en gang, men venner kommer.

# 1 Kjærlighet hunder? Hvis du har en hund, vel, har du allerede en fordel. Du kan gå til en lokal hundepark, eller til og med bruke appen Meet My Dog. Det er lett å slå opp en samtale når du er begge dyrelskere. Så bruk kjæledyret ditt som en måte å møte mennesker på. Jeg mener teknisk, hunden din bruker deg til å møte andre hunder, ikke sant? [Les: Hvorfor Millenials velger hvalpe over babyer]

# 2 Snakk med kolleger. Når det gjelder å få venner raskt, er den enkleste måten å gjøre det gjennom medarbeidere. Du jobber med dem hver dag, hele dagen, så sjansen for at du blir venner er høyere. Gå spise lunsj med dem, hvis de har happy hour, bli med. Til slutt bruker du mer og mer tid med dem utenfor kontoret. [Les: Hvordan være gode venner med dine kolleger]

# 3 Bruk møteapplikasjoner. Hvis du ikke er klar over teknologien, vet jeg ikke hvilken rock du har vært under. Vi har alle disse forskjellige appene tilgjengelige, så hvorfor ikke bruke dem? Hvis du vil dato, bruk Tinder eller Bumble. Hvis du leter etter hendelser rundt deg, kan du sjekke ut appen Nærstående. Disse appene er alle basert på å møte folk, så bruk dem.

# 4 Hold deg til en treningsrutine. Hvis du elsker å delta på sykling klasser * som høres ut som et mareritt til meg *, hold deg til en bestemt klasse. Med tiden ser du de faste, og det blir så mye lettere å slå opp en samtale når dere begge gjenkjenner hverandres ansikter. Deretter har du en treningspartner og til slutt en venn. [Les: 15 enkle måter å få nye venner på]

# 5 Ikke si nei. Ok, selvfølgelig, du må si nei noen ganger, jeg får det. Men hvis noen inviterer deg ut for drinker, si ja. Jo, du jobber om morgenen, men du har heller ingen venner. Offer en natt for å gå tidlig til sengs, det sparer ditt sosiale liv, stol på meg.

# 6 Hva med dine naboer? Å ja, hvor fort vi glemmer våre naboer. Det enkleste folk å snakke med er naboene dine. Du kan slå opp samtaler med postkassen, eller når du begge sliter med å bære matvarer opp trappen. Til slutt vil alle de "hei" og småpratene få en samtale.

# 7 Spør vennene dine om de kjenner folk. Det er liksom blind dating, men hvis dine venner kjenner folk i byen du er i, få dem til å koble deg to. Du er alene! Du trenger venner! Hvis vennen din kjenner dem, er de sannsynligvis en fin person. Så dra nytte av det. De kan vise deg rundt, introdusere deg til andre mennesker, invitere deg til fester.

# 8 Frivillig. Jeg vet at dette høres ut som en liten bit av en cliché, men du kan faktisk møte mange mennesker gjennom frivillig arbeid. Velg noe du virkelig er interessert i, og du vil møte likesinnede mennesker, noe som du vil. Hvis du elsker dyr, frivillig på et ly. Du kan være en storebror eller søster, du har endeløs mengde frivillige alternativer å velge mellom. [Les: Hvordan gå ut og leve livet fullt ut]

# 9 Gå online. Slik møtte jeg de fleste av vennene mine da jeg flyttet. Jeg har faktisk møtt dem på forumene på Couchsurfing. Ja, jeg forventer ikke at det skulle skje heller. Vi møtte på et språkutvekslingsforum, så Internett kan være et ganske flott sted å koble folk til. Gå på forum eller Facebook grupper.

# 10 Bli med aktiviteter. Hvis du liker å spille baseball, bli med et voksen baseballlag for moro skyld. Hvis du liker keramikk, så ta en keramikk klasse. Hør, det spiller ingen rolle hva du velger å gjøre så lenge du liker å gjøre det. Du blir vanlig og møter mennesker som også deler disse interessene.

# 11 Slå opp happy hour. Dette er et godt skritt fremover når det gjelder å vite hvordan å få venner i en ny by. Etter at alle har hatt et par drinker, er de avslappet og slående en samtale med en person ikke så stressende anledning. Gå til baren etter jobb og se hvordan det går. Du trenger ikke å være med en gruppe mennesker for å nyte happy hour. [Les: Hvordan lære å være lykkelig alene: 15 måter relasjoner er overvurdert]

# 12 Gå til festivaler og kulturelle arrangementer. Det er så enkelt å få venner på festivaler. Alle er i godt humør, folk er åpne og villige til å delta i samtale. Jeg mener, det er en oppskrift på vennskap. Se på nettet og se hva som skjer i byen din.

# 13 Vær åpen. Den eneste måten du møter på folk er hvis du er åpen. Visst, du trenger ikke å fortelle dem din mørkeste frykt, men du trenger å være litt sårbar. Hvis du er stengt og reservert, vil de ikke motta deg som en varm person eller som noen som egentlig vil ha en venn.

# 14 Ikke hold deg inne. Selv om du fortsatt ikke kjenner noen, bare gå ut. Gjør noe. Gå en tur, gå på museum, spis på en ny restaurant - gjør alt. Hvem bryr seg om du er alene, det er bedre på den måten. Du tillater folk å se deg og eventuelt nærme deg. Hvis du går ut nok, skjer det til slutt noe. [Les: 15 føle gode hemmeligheter for å føle deg bedre om deg selv]

# 15 Hold opp forholdene. Mange av oss har våre venner fra grunnskolen, videregående eller universitetet som vi henger med. Disse vennskapene har alltid vært rundt, så vi glemmer hvordan vi får nye venner. Men hvis du vil vite hvordan du skal få venner i en ny by, og faktisk beholde dem, må du faktisk opprettholde forholdet ved å gjøre anstrengelsen. Ikke bare gå ut en gang, og så tror du har den i posen. Du trenger ikke, forhold trenger oppmerksomhet.

[Les: 15 riktige måter å få nye venner som voksen]

Nå som du vet hvordan du skal få venner i en ny by, lukk den bærbare datamaskinen og kom deg utenfor! Når du har gjort en venn, gjør det det mye lettere å lage en annen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar