Hvordan lage venner etter college: 15 måter å gjøre det uanstrengt

Etterbehandling college føles litt skremmende. For ikke å nevne å bekymre deg for å få venner enda mer. Slik gjør du venner etter college og ha det gøy.

Mange sier at dine beste dager er høyskole dager. Så for mange, verden etter college virker skremmende. Å få venner på college føles lett. For en start er det en hel gruppe mennesker i samme alder som deg, alle i samme båt, på jakt etter venner. Deretter er det klubber, organiserte arrangementer, netter ute og klasser hvor det er super lett å møte likesinnede mennesker. Men hvordan å få venner etter college kan være overveldende.

Selvfølgelig, når du oppgraderer, føles den virkelige verden annerledes. Du kan flytte til et nytt sted, få en ny jobb, eller gå på et eventyr for å utforske verden. Uansett hva du ender med etter college, etter mange år med å ha det lett, med liten innsats, føler du deg litt engstelig for å finne, lage og holde nye venner i fremtiden.

Hvordan lage venner etter college

Vel, den gode nyheten er at ved å sette litt tid og krefter på å få nye venner, åpner du deg opp til helt nye grupper av mennesker. Uansett hvor ensom du føler, finner du at du har en ny gruppe * eller til og med flere grupper * av gode venner på kort tid.

Så hvordan går det med å lage venner etter college? Her er 15 gode tips.

# 1 Ta en klasse. Hvilken bedre måte enn å lære noe nytt og få venner på samme tid? Å ta en klasse er en fin måte å møte likesinnede mennesker på, lære en ny ferdighet og ha det gøy.

Enten det er å lære et nytt språk eller å pusse på datamaskinens ferdigheter, vil du uten tvil kunne finne noe nyttig, så vel som en sjanse til å møte nye mennesker. [Les: Hvordan bli en intellektuell: Lær å falle den 'til du gjør det]

# 2 Hit på treningsstudioet. Gymet trenger ikke bare å trene! Det er også et sosialt rom hvor du finner nye venner. Gym tilbyr morsomme klasser. Hvorfor ikke prøve å finne en trenings klasse som interesserer deg og delta regelmessig?

Du vil snart bli kjent med de kjente ansikter og finne det enkelt å slå opp samtaler. Gymkafeen er et flott sted å ha en smoothie og bli kjent med folk bedre også!

# 3 Ta opp en ny sport. Sport er bare laget for å møte nye mennesker. Finn ut hva din favoritt sport er og finn ut hvor du skal bli med i et lag. Du vil kanskje bare ha en banke på å spille fotball etter arbeid med et uformelt lag, eller du kan bli med på tennis eller roingklubb, komme inn i yoga eller gå på seiling. Verden er virkelig din østers!

Bare prøv å velge noe du gjør i et lag. Da har du allerede noe til felles med felles mål fra begynnelsen perfekt!

# 4 Koble til igjen med gamle venner. Hvis du flytter til en ny by, kanskje du kjenner noen som pleide å bo der du kunne koble til igjen. Tenk også på familie og familie venner å komme tilbake i kontakt med.

Det kan være at du ikke har mye til felles lenger, men du vet aldri, du kan ende opp med å bli som et hus i brann! [Les: Hvordan få nye venner som voksen: 15 måter å gjøre det riktig på]

# 5 Møt venner av venner. Når du lager en ny venn blir litt av en venn tyv! Sjansene er hvis de to av dere kommer på, får dere det godt med alle sine venner også. Prøv å orkestrere situasjoner der du møter opp i grupper. Prøv deretter å lage obligasjoner med resten av dem også!

# 6 Gå online. Internett er et flott sted hvis du er på utkikk etter nye venner. Her finner du all slags informasjon om hendelser som skjer i ditt område som fører til at du møter en hel del nye mennesker, fra bokklubber til konserter, messer og arrangementer, til organiserte turer eller sportsaktiviteter. Å gå på nettet bør bli din nye beste venn - til du finner de faktiske som er!

# 7 Få noen nye hobbyer. Hvis du vil møte nye mennesker, finner du nye ting som interesserer deg. Ta en kampsportklasse, bli med på det lokale koret, ta opp trykkdans eller bli med på en strikkeklubb.

Uansett hva du tror du kan være interessert i, gi det en tur og se hvor det tar deg. Du må kanskje gå ut av deg komfortssone hver gang en stund, men lønnene i gode vennskap vil være vel verdt det.

# 8 Lag en innsats med dine medarbeidere. Å starte en ny jobb kan føle seg skremmende, men en av de enkleste måtene å få nye venner er å gjøre en innsats med de nye medarbeiderne dine.

Ikke bare har du felles arbeid, men du ser hverandre nesten hver dag. Du kan binde over arbeidsstress og høyder og nedturer, så dette er et av de beste stedene å starte på jakt etter nye venner. [Les: Hvordan være gode venner med dine kolleger]

# 9 Prøv en Meetup. Meetups er en fin måte å møte likesinnede mennesker og starte nye vennskap. Nesten hver by har Meetups tilgjengelig for å passe forskjellige mennesker på jakt etter forskjellige ting. Bare søk etter Meetups i byen din online og finn en som høres ut som moro for deg, så fortsett.

# 10 Bruk sosiale medier. Hvis du vil vite hvordan du skal få venner etter college mens du sitter i rumpa hjemme, kan du bare prøve sosiale medier. Sosiale medier er super nyttig hvis du er på utkikk etter nye venner i ditt område, så sørg for at du bruker den. Se etter Instagram- og Twitter-kontoer for folk i ditt område og koble til dem hvis du liker lyden av dem.

Det kan ikke være den raskeste måten å være brystkammerater, men det tjener deg godt i det lange løp.

# 11 Utforsk byen din. Kom deg ut og utforske byen din, finn ut hvilke flotte ting det handler om og bestem dine favorittsteder for å henge ut.

Du kan bli kjent med barpersonalet på din lokale bar eller bare ende opp med å støte på den samme personen som går hunden sin i din lokale park igjen og igjen. Vennskap skje så lett hvis du kommer dit og utforske! [Les: Slik har du det gøy med venner: 30 virkelig morsomme måter å slå kjedsomhet på]

# 12 Gjør det første trekket. Når det kommer til å lage nye venner etter college, vær ikke redd for å sette deg der ute og ta det første trekket. Å flytte fra "jenta du sier hei til på yoga" til "å gå for en hyggelig drink sammen" kan føle seg skremmende, men hvis du ikke spør, så kan du aldri gå videre fra det.

# 13 Hold opp momentet. Når du har gjort en innsats for å nå ut til noen, holder du fart. Pass på at du husker å ringe eller skrive noen når du sier at du vil. Hvis du hadde en hyggelig prat med noen i en klasse, må du sørge for at du går tilbake neste uke. Hvis arbeidet ditt holder mange sosiale arrangementer, sørg for at du går til dem selv om det føles som litt av en innsats fra tid til annen!

# 14 Sett opp på en "venn" dato. Hvis du ikke kjenner noen i byen din, men vennen din gjør det, be dem om å koble dere to. Det er en enkel måte å møte nye mennesker som du vet, allerede blitt "oppdaget" av vennene dine! [Les: Gode venner er som stjerner: 18 måter å bygge varige relasjoner på]

# 15 være tilnærmet. Jo mer tilnærmet du er, desto lettere blir det å få nye venner. Vær vennlig, smil, ta en interesse i andre, og du vil finne deg selv med en god gruppe nye venner på ingen måte!

[Les: Har du ikke venner? Ubehagelige grunner til at livet ditt er hvordan det er]

Når det kommer til å vite hvordan du kan få venner etter college, kan du ikke bare sitte i leiligheten din og forvente at en million nye mennesker skal flokkes til deg. Men hvis du er villig til å gå ut av din komfortsone fra tid til annen, vil du definitivt kunne legge til flere venner og ha et mer spennende liv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar