Slik gjør du samtalen med din eks: Unngå den ubarmhjertige stillheten

Har du noen gang vært på en begivenhet, og plutselig skjønner du at exen din er der? Her er 10 tips om hvordan du gjør samtale med din eks, og unngå unnvikende stillhet.

Tenk deg - du har blitt invitert til et bryllup, en arbeidsfunksjon, eller en fest i en venns hus. Etter å ha koset deg med en martini og en plastplate fylt skyhøy med mat, får du øye på ex. Dette er det vi kaller sosial trickiness. Hvorfor vil din kjære venn invitere din elendige eks til deres arrangement? Du trenger bare å vite hvordan du gjør samtale med din eks.

Hei, det skjer. Og vanligvis er det ingenting du kan gjøre med det, med mindre du er en: en av disse sjeldne rase som faktisk er venner med deres ex, eller b: har ikke noe imot å lage en gigantisk scene og å være "den vennen" i bryllupsfesten.

Hvordan lage samtale med ex

Du vet, hvis du absolutt må. Vi barn, vi barn. På en måte. Med mindre du ønsker å gjøre alle andre rundt deg svært ubehagelig, er det ganske viktig å bryte isen med exen din, hvis du sitter fast sammen på en funksjon eller hendelse. Slik gjør du samtalen med din eks, og vær den største personen uten å skrape huden din med en ostegitter.

Så i stedet for å ha en shouting kamp eller evilly plotting mot ex-lover hele natten, her er alt du trenger å vite om hvordan du gjør samtale med ex. [Les: 14 ting du må huske på når du ved et uhell støter på en eks]

# 1 DO: Still spørsmål. Å stille åpne spørsmål er en fin måte å bli kjent med noen, så hvorfor ikke behandle din eks som alle andre du vil møte på en fest? Det kommer åpenbart til å være noen spørsmål du allerede kjenner svarene på, men implikasjonen "la oss snakke" er det samme. Noen samtalestartere inkluderer:

- Hvordan går det med familien din? - Hvordan brukte du * nylig ferie / sommer *? - Hvordan jobber du? / Hvor jobber du nå? - Hva har du vært på siden vi sist snakket? -Har du høre om * denne fantastiske tingen * som * vår felles / en gang felles venn * gjorde? - Eventuelle spennende planer kommer opp?

Du kan eller ikke vil spørre om de for øyeblikket ser noen siden det kan høres ut som om du treffer på dem eller blir utrolig smug. [Les: Sex med ex - Når det er greit, og når du må holde deg klar]

# 2 IKKE: Snakk om deg selv for mye. Husk at du er i en samtale. Det innebærer hva, damer og herrer? Det stemmer, en samtale skjer med to personer, ikke bare deg. Vi vet at du vil gni ditt kule nye liv i din exs ansikt, men bragging om din gode jobb og seksuelt tilfredsstillende partner kan ikke være den subtilste måten å nærme seg en samtale med ex.

# 3 DO: Prøv å finne felles interesser igjen. Du likte denne personen på et tidspunkt. Hvis du er fanget for samtale, hvorfor ikke koble deg tilbake til dine tidligere fellesinteresser? Snakk om den siste episoden av et show du både liker, et nytt videospill, en sportsbegivenhet eller noe annet tidsfordriv.

# 4 IKKE: Snakk om ditt tidligere forhold. Når det gjelder å lære hvordan å lage samtale med din eks, er det ikke den beste ruten som tar opp fortiden. Dette fremkaller gamle, skadede følelser som du sannsynligvis ikke vil gjenoppleve på en sosial sammenkomst.

Det kan også ty til lustige følelser eller sint utbrudd som sannsynligvis er best igjen i fortiden din. [Les: Slå opp sex og 10 omstendigheter der det virker]

# 5 DO: Del en personlig anekdote. Forskning tyder på at latter er både en humoristisk og en sosial følelse. Latter er også nøkkelen for å regulere sosiale interaksjoner, så hvorfor ikke bruke en morsom historie til din fordel? Personlige anekdoter fungerer bra på fester, så hvorfor ikke prøve en på ex?

Del en skitten eller pinlig historie som har skjedd med deg nylig, og vent på latteren til å rulle inn. Husk å ikke inkriminere deg selv for mye, dette er fortsatt din ex vi snakker om.

# 6 IKKE: Del hele livshistorien din. Fange opp med en ex kan faktisk være hyggelig og kan til og med få en liten mengde lukning til dere begge. Bare vær ikke forvirret med å fortelle din eks hver eneste ting du har vært opp til siden du sist var sammenflettet. Ha en gi og ta samtale i stedet.

# 7 DO: Snakk om den aktuelle hendelsen du er på. Hvordan kjenner du bruden eller brudgommen? Hva bringer deg til denne linjen? Hvem inviterte deg til festen? Alle disse er helt hjertelige måter å lage samtale med en ex på en sosial funksjon.

Andre hendelsesrelaterte temaer i samtalen er: Hva synes du om kjole, hvordan har maten, kom du med venner, hvor lenge har du vært her, og hva brakte du som gave? [Les: Tongue-bundet? 35 strålende samtale forretter]

# 8 IKKE: Feil å være morsom med å være uhøflig. Ønsker du å joke om det hele fuskfasoen du har opplevd i forholdet ditt eller hvordan du håper bruden og brudgommen på denne funksjonen ende opp lykkeligere enn du to gjorde? Au.

Disse kan virke som morsomme isbrytere i hodet ditt, men sagt høyt de er ganske uhøflige. Se på at linjen mellom å være morsom og tilsynelatende som din oppbrudd har festet seg i hjernen din, for lenge siden du sist så hverandre.[Les: 16 tegn på at exen din fortsatt vil ha deg tilbake i livet]

# 9 DO: Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt. Lære å lage samtale med noen har mye å gjøre med kroppsspråk. Smil, åpne opp holdningen, få øyekontakt, og gjør det tydelig at du lytter når de snakker. Disse bevegelsene kan forstyrres hvis du snakker med din eks, og du prøver ikke å kaste din cocktail i deres smug ansikt.

Så, hva slags melding sender du til din eks? Å unngå øyekontakt sier ganske mye om du kan se på magen i øynene dine, kan du ende opp med å skape duggere på dem. Ikke vennlig og definitivt vanskelig.

Det er en vanskelig balanse hvis du prøver å spille det kult. Først vil du ikke virke kald og lukket fordi dette kan få dem til å tro at du fortsatt er bitter om oppbrudd. For det andre vil du ikke være for beroligende, siden de kanskje tror du leter etter en runde to romp! Med mindre du er det. Så gå for det.

Beste alternativet når du snakker med en eks? La når det passer, nikk når de snakker, og ikke krysse armene dine. Krysser armene = dårlig og bitchy. [Les: 10 subtile kroppsspråk beveger seg for å virke mer selvsikker]

# 10 IKKE: Hold deg lengre enn du vil. Jo, å snakke med din eks på en sosial sammenkomst er den modne tingen å gjøre, men fortsett ikke samtalen lenger enn det er behagelig å gjøre det. Enten du har dumpet eller dumpet, er denne personen fortsatt din eks, av en grunn, og det er ikke noe poeng i å stikke rundt for å gjenåpne gamle sår for å være høflig.

[Les: Hvordan bli venner med en eks uten komplikasjoner]

Å foreta samtale med en ex er ikke lett, men det må heller ikke være magesekret. Spør åpne spørsmål, veer bort fra din oppbrudd, og du vil være på vei til en scintillating samtale jegn nei tid. Eller kanskje ikke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar