Slik lager du samtale over tekst, slik at du aldri bærer ditt knus

Innholdsfortegnelse:

Slik lager du samtale over tekst, slik at du aldri bærer ditt knus
Slik lager du samtale over tekst, slik at du aldri bærer ditt knus
Anonim

Å vite hvordan å lage samtale over tekst er viktig hvis du vil underholde din forelskelse og få dem til å like deg. Slik gjør du det.

Bli kjent med noen over tekst er vanskelig. Det er kjedelig, og hvis du ikke får samtalen i riktig retning, har du lykke til. Å vite hvordan å lage samtale over tekst slik at du ikke kjører den personen du virkelig liker, kan hjelpe deg med å lande den spesielle personen.

Hvis de alltid kjeder seg til å snakke med deg via teksting, vil de ikke risikere å hænge ut personlig. De ser at du ikke har noe å snakke om, og de vil ikke kaste bort tiden på noen kjedelige.

Hvorfor god samtale fører alltid til en god forbindelse

Du kan ikke tro at det du sier over teksting vil gjøre noen som deg mer, men det vil. Når du sier alle de riktige tingene - og alle de ærlige tingene - hjelper det noen å bli bedre kjent med deg. Du bygger opp en skrekk som skaper kjemi, og når noen føler at kjemi over telefon, vil de møte personlig.

For ikke å nevne det faktum at en god samtale åpner dere to opp til hverandre. Når du snakker, lærer du et helvete mye mer om en person enn du ville hvis du bare satt over bordet fra dem og spurte spørsmål etter spørsmål. [Les: 25 gode samtale forretter for når du tegner en tom]

Hvordan lage samtale over tekst og virke spennende og morsomt

For å unngå å kede din forelskelse til døden, vil du hente noen få poeng. Slik gjør du samtalen over tekst spennende på en måte som vil trekke oppmerksomheten og holde den på deg.

# 1 Unngå typiske hilsener. "Hei, hva skjer?" Er ikke en fin måte å starte en samtale på. Det virker uskyldig nok, men de får sannsynligvis alltid tekster som det. For å virke annerledes og bedre enn de andre, må du være unik.

I stedet begynner du med noe som er relevant for dem. Noe som, "Kan du tro på den siste episoden?" Når du refererer til et show, kan du begge se på mer enn nok. [Les: 10 måter du kan skille seg ut fra mengden]

# 2 Begynn med et spørsmål. Som nevnt ovenfor er det å starte med et spørsmål en veldig kraftig måte å få en persons oppmerksomhet på. Ikke bare går du forbi den kjedelige måten å hilse på dem, men du smsrer dem med en hensikt. Og det får dem til å føle seg som helvete av mye viktigere, og når du får noen til å føle seg viktig, liker de deg mer.

# 3 Ikke vær redd for å grave dypt. Ikke hold deg til uformell samtale. Hvis du vil vite mer om dem, bare spør. Du kan enkelt overgå til noen dypere spørsmål bare ved å si noe som om Noen spurte meg om min minst favoritt del av barndommen, og jeg lurte på hva din var? Gruven er ikke i stand til å spise det jeg vil ha, når jeg vil! Lol.”

Dette er super enkelt, men det avslører også noe om deg selv mens du starter en ny samtale. De vil føle seg mer komfortable å dele noe om seg selv når du allerede har. [Les: 20 meningsfulle emner som antenner dyp samtale]

# 4 Fokus på den virkelige samtalen. Det er mange mennesker som fokuserer på å få den andre personen til å like dem ved å stille en rekke spørsmål om dem. Dette er ikke måten å få noen oppmerksomhet på teksting. Det vil bare virke som et intervju.

Når samtalen går og det er ganske glatt, ikke stopp det bare for å stille et spørsmål. La ting utvikle seg naturlig.

# 5 Bruk noen emojis når det er nødvendig. Hvis du vil gjøre samtalene litt mer spennende, bruk noen emojis! Ingenting gir en tekstsamtalepersonlighet som en godt plassert emoji. Bruk den til å vise følelser og gjøre det morsomt og dumt. Din forelskelse vil sette pris på det. [Les: 20 flørtende måter å snakke på, og få dem interessert]

# 6 Slett av døde samtaler. Når en samtale er ferdig, er den ferdig. Ikke prøv å gjenopplive det. Du vil bare gjøre ting vanskelig og de vil bli lei av det hele siden de tydeligvis ikke vil snakke om det lenger. Bare la samtalene avsluttes når de gjør det og starte opp en ny! [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk]

# 7 Snakk om ting de liker. Hvis du vet hva de liker å gjøre, så begynn å snakke om det. Folk elsker å chatte om hva de er lidenskapelige om. Hvis du vet at de elsker å male, snakk om det!

Spør hvilken type de liker, hvorfor de liker det mest, eller hvem deres inspirasjon er. Ikke bare vil de være takknemlige for at du vil vite om hva de elsker, men de vil aldri glemme hvordan investert i deres lidenskap du var.

# 8 Unngå korte svar. Bare stopp med dette. Hvis du vil lære å lage samtale over tekst, må du faktisk ha en samtale. Hvis du bare sender tilbake, "kul", når de snakker om noe, er det ingenting for dem å jobbe med. Du stopper i utgangspunktet samtalen der.

# 9 Still oppfølgingsspørsmål. Når du er midt i en samtale, er det beste du kan gjøre å spørre oppfølgingsspørsmål om deres svar. Hvis de forteller deg deres mening om noe, spør hvordan de kom til det. Det vil holde samtalen gå og også vise dem hvordan investert i det du er - og hvor mye du bryr deg om å høre hva de tror.[Les: 60 spørsmål for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dem]

# 10 Snakk om kontroversielle problemer. Du må kanskje være forsiktig med denne, men hvis du gjør det riktig, kan du ha en god samtale som varer lenge. Du vil aldri snakke om noe som kan fornærme dem, men snakker om semi-touchy temaer vil alltid gjøre for en god samtale. Bare vær forberedt på noen vennlige argumenter. De kan til og med være flotte.

# 11 Unngå cliché emner av samtale. Ingen liker å snakke om været. Med mindre du har en gal historie om en storm som bare gikk forbi, ikke snakk om været. Pass på at samtalene dine er unike og ikke noe de kunne snakke om med noen andre.

# 12 Bruk deres sosiale medier til din fordel. Jeg gir deg tillatelse til å krype på deres sosiale medier, det stemmer! Du kan få mange gode ideer for samtale rett fra deres feed.

Hvis de deler et innlegg om noe og har en sterk mening, kan du ta med det. De nyter tydeligvis ting på deres sosiale strømmer, så bruk det du kan for å få oppmerksomheten deres. [Les: Hvordan bruke crush sine Facebook-feeds for å underholde dem og få dem interessert]

# 13 Send dem memes du tror de ville nyte. Memes er alltid morsomme. Og å lage din forelsket latter vil definitivt tjene deg brownie poeng. Send over noen morsomme memes og vent på svaret deres. Bare vær sikker på at du ikke overdriver det eller send for mange samtidig.

# 14 Vær oppmerksom. Vær oppmerksom når de smiler deg. Legg merke til hva de synes å snakke mye om og skreddersy samtalene dine til andre lignende ting. For å vite hvordan å lage samtale over tekst, må du vite hvordan du skal finne ut hva som betyr mest for dem. [Les: Hvordan være en bedre lytter og mer oppmerksomhet]

# 15 Ikke tenk over alt. Når du sitter og tenker på hva du skal si og går over hvert ord flere ganger, vil du få panikk. Det er ikke nødvendig. Send det du føler og hold samtalen ekte. Hvis du prøver for hardt, vil det vise.

[Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

For å gjøre fremskritt med din forelskelse, må du vite hvordan å lage samtale over tekst, og flink samtale. Disse tipsene vil hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden og få oppmerksomheten deres.

Populært emne