Hvordan lage en følelsesmessig utilgjengelig mann bli forelsket

Er mannen i drømmene dine også følelsesmessig fjernt for å spare deg et nytt blikk? Her er hvordan du får ham til å bli forelsket i deg.

Etter et år med å spille tankespill, kan du ikke holde dine følelser lenger, så du bestemte deg for å avsløre dine følelser til prinsens sjarmerende. Du forventet en stor gestus etter den store åpenbaringen fordi hele tiden tenkte du: Han er bare for sjenert til å gjøre det første trekket. Men da lå han i nærheten av deg og kysset pannen. Ditt panne!

Han stammer, men klarte å si at selv om han liker deg mye, er han ikke klar for et forhold enda fordi han fortsatt jobber med en stygg oppbrudd, vil han fokusere på sin karriere, eller han vil ha å finne ut måter å oppnå verdens fred. Han sa at du bør ta ting sakte og bare nyte hverandres selskap først.

Hva gjør du?

en. Gjør ham forelsket i deg for å få fart på det.

b. Vent til han blir klar.

c. Kjør bort.

Siden du leser denne funksjonen, er gjetningen at ditt valg er A. Jeg skal ikke heve et øyenbryn, fordi det faktisk er mange relasjoner som starter på denne måten. Hvert tilfelle er annerledes, og hvis du tror på mannen du er dating, burde du ikke føle deg dårlig om din beslutning. [Les: 5 klare utgivelser av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

Men før du begynner å søke på din følelsesmessig utilgjengelige fyr, må du sørge for at du er villig til å investere i noe som potensielt kan føre til ingenting. Hvis du hører høyt "Bær det på!" I hodet ditt nå, gjør deg klar til å romme. Her er noen lure måter å gjøre din følelsesmessig utilgjengelige fyr fallhodet over hælene forelsket i deg og bli følelsesmessig åpen for deg.

Fase I: Etter bekjennelsen

Denne fasen begynner vanligvis øyeblikket etter at du hadde "talk" eller det øyeblikket du skjønte at du ønsket å ta saker i egne hender. Du er fortsatt en "kulepike" med tålmodigheten til en mor som lærer en 2 år gammel hvordan man bruker potten.

# 1 Vær hans venn. Hva om "ekscuse" han ga deg for at du ikke var i stand til å begå, er egentlig ikke en unnskyldning? Hva om han virkelig går gjennom en tøff tid? Sviktende karakterer, suspensjon fra arbeid eller død av et familiemedlem? Hvis noen av disse tingene skjedde med deg, så er du også for opptatt av å tenke på å starte et forhold.

Hvis du virkelig bryr deg om denne fyren, så vær hans venn. Vær der når han trenger noen til å snakke med, eller gi ham en boks med favorittkakene når han kommer til å presentere. Dette vil gi ham et glimt av hvem du er som en person og hva du er som i et forhold. Hvis han går gjennom noe veldig seriøst, gjør ditt beste for å unngå å sette press på ditt ikke-forhold.

# 2 Ikke chase ham. La han jage deg, i stedet. Like utdatert som det kan høres, elsker menn fortsatt jakten. Hvis du har vært for ledig til hans invitasjoner - eller verre, hvis du er den som alltid starter dem - saktere. Du vil ikke være den ivrige baveren i et forhold. Stol på meg: være den som alltid jager, vil bære deg ned og få deg til å føle deg mindre attraktiv.

Siden du allerede vet at han vil ta ting sakte, og du bestemte deg for at du er ok med det, vent på at han begynner ting, enten det er en dato, en chat, en e-post eller en tekst. Det er vanskelig, jeg vet det. Er du redd for at hvis du slutter å kommunisere, vil han helt glemme deg? Hvis du fortsatt er i fase I, er sjansen for at han blir nysgjerrig på hvorfor du sluttet å smsere på ham, og dette vil gjøre deg mer attraktiv for ham. Følg hans tempo uansett hvor langsom det er. Faktisk, gjør ditt tempo langsommere. [Les: Whoa der! 8 signaler du kommer på vei for sterk]

# 3 Få opptatt. Prøv å holde deg opptatt med andre aktiviteter, så du vil ikke bli fristet til å sende ham en annen tekstmelding. Dette gjelder også for gifte eller koblede menn. Hvis du er gift med en mann som foretrekker å spille videospill i stedet for å tilbringe tid med deg, kanskje det ville hjelpe hvis du ble opptatt i stedet for å nagge ham om hans videospillbesettelse.

Tenk på aktiviteter du virkelig vil gjøre, og gjør dem, enten det er snowboard eller bli med i en bokklubb. Din følelsesmessig utilgjengelige fyr vil snart legge merke til hvor ansvarlig du er med livet ditt, og vil sannsynligvis begynne å frykte at du nyter livet så mye uten at han kommer til å miste deg. Å se en kvinne gjøre sin egen ting er veldig attraktiv.

# 4 Åpne opp. Hva om årsaken han ikke er åpen for deg eller at han er redd for å være i et forhold med deg, er at du ikke åpner for ham heller? Fortell ham en hemmelighet, fortell ham om din frykt, og fortell ham om din galeste drøm.

Delingshemmeligheter bygger intimitet, og det er det vi sikter mot, ikke sant? Så se etter tegn. Hvis han lytter nøye til hva du sier og deler sine egne hemmeligheter, betyr det at det er håp for deg. Hvis han har null entusiasme når du avslører viktige ting om deg selv, er det et tegn på at han ikke er i deg, eller at det ville ta mye hardt arbeid fra dere begge for å oppnå forbindelsen du er ute etter.

Fase II: vurderingsfasen

Et år er gått siden du snakket, og du har allerede gjort alt over. Alle de gamle problemene og unnskyldningene er allerede løst. Du er nå lei av ditt ikke-forhold, men du er fortsatt håp om at han en dag vil gjøre ting offisielt. Dette er tiden du trenger for å vurdere ham, hans følelser mot deg, og dine følelser mot ham.

# 5 Dato andre menn. Hvis det har vært et år siden han sa â € œWait for meg å bli klar, og du er fortsatt på samme sted, kanskje det er på tide å gå ut på datoer med andre menn. Jeg har en fyrevenner som bare gjorde det offisielt da han så armen i arm med en annen mann. Han sa at han ikke kan se henne med noen andre. Dette er et ganske lurt trekk, men hei, hvis det har vært et år, kan du finne ut om han er klar.

Hvis du er sammen med en annen mann, gjør han ikke sjalu, det er et rødt flagg. I stedet for å stille ham spørsmål om ditt forhold, er det tid du spør deg selv om du virkelig vil være med denne fyren. Sjalusi betyr ikke at han elsker deg, men det kan føre ham til å gjøre farten raskere - spesielt hvis han virkelig elsker deg og bare ventet på riktig tidspunkt. [Les: Hvorfor du skal være dating mer enn en fyr på en gang]

# 6 Overrask ham med et "nei" Hvis du har vært en Ja Kvinne, overraske ham ved å si nei til noe han forventer at du skal si ja til. Det kan være en middag dato eller en fin ferie. Dette kan få ham til å lure på hvorfor du sa nei, og dette kan på en eller annen måte true ham.

Følelsen han får når du viser ham du, er ikke at han lenger vil gjøre ham gal. Det vil få ham til å revurdere hele ikke-forholdet og muligens gjøre sitt trekk denne gangen, fordi han innser at han vil ha et forhold til følelsesmessig engasjement.

# 7 Gå AWOL. Linjen, "Åpenhet gjør hjertet til å vokse fonder" er en kliché av en grunn: det er sant. Gå på ferie uten å la ham få vite det, eller bare ikke kommunisere for en viss tid * helst mer enn en uke *, og se hva som skjer.

Jeg vet at dette er et dumt spill elskere spill, men det er nødvendig i ditt tilfelle. Jeg vil kaste inn en annen kliché: "Du vet ikke hva du har før det er borte." Igjen, sannheten. Men når du gjør det, bruk den tiden til å virkelig nyte å være alene, og ikke gjør det bare slik at du kan manipulere en fyr til å ha et forhold til deg. [Les: Flørting som gal og så går helt kaldt]

Fase III: gjør eller pause

Du er i fase tre når du har gjort alt nevnt ovenfor, men den emosjonelle forbindelsen er fortsatt ikke der. Han har fortsatt hemmeligheter, han er fortsatt varm og kald, og han er fortsatt ikke klar. På dette tidspunktet har du mistet all tålmodighet, energi og håp, og du begynner å stille spørsmål om han er verdt det.

# 8 Har en annen snakk, og fokus på deg selv denne gangen. Fortell ham alt du vil fortelle ham. Det er på tide å la vaktet og slutte å spille tankespill. Fortell ham hvordan du ærlig føler om ham, hvordan du ærlig føler om lang ventetiden, hva du ærlig vil ha, og hva du ikke kan tolerere lenger. Sett tidsfrister denne gangen også. Hvis han virkelig elsker deg, kan han ikke la deg lindre litt lenger.

[Les: 8 ting du ikke bør gjøre for å få en fyr til å like deg]

Hvis din følelsesmessig utilgjengelige mann fortsatt er følelsesmessig utilgjengelig etter at du har gjort alt det som er nevnt ovenfor, er det på tide å løpe så fort du kan. Du har allerede kastet bort tid med ham, og du bør ikke kaste bort en gang til.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar