Hvordan lage et forhold til det bedre

Å vite hvordan å jobbe med et forhold er veldig enkelt, men likevel ser de fleste elskere det enkleste av ting i et forhold. Finn ut hvordan du holder et forhold spennende og lykkelig, selv om månedene blir til tiår.

Klikk her for å lese de første fakta på hvordan å forbedre forholdet

Perfekte forhold er de enkleste ting på jorden å holde fast på.

Men de fleste av oss gir det så lite oppmerksomhet og bryr seg at det forsvinner i tynn luft før vi selv begynner å bry seg.

Hvordan lage et forhold arbeid

Et lykkelig kjærlighetsliv kan gi deg en positiv utsikt mot livet.

Det kan også få deg til å føle deg lykkeligere og fri for stress. Men hvis det er en ting vi har lagt merke til, har flere mennesker vanskeligheter med å vite hvordan man kan jobbe sammen som noe annet enn noe annet.

For å få et forhold til å fungere, er det bare en enkel regel. Du bør forstå din partner.

Det er det. Det er ganske enkelt, men ikke veldig lett å følge. Hvis du har lest de første fakta om det som er viktig i kjærlighet og hvordan du kan forbedre forholdet, går du rett og vi forteller deg hvordan du kan få et forhold til å fungere for bedre i noen få skritt.

Pek ut feilene

Har partneren din feil som kan holde dem tilbake fra å nå sitt virkelige potensial?

Ikke vær kresen om små ting som slurping suppe eller spise for fort. Tenk ekte problemer.

Kan partneren din konfrontere problemer i livet, kan partneren din stå opp foran noen andre, eller føler partneren seg vanskelig å snakke foran et publikum? Hvis du føler at det er noe som holder partneren din fra å bli et bedre individ, så pek ut deres feil.

Din partner kan rive eller sulke i en time, men hjelpe dem gjennom problemet ved å snakke om det og gi dem råd. Ved å hjelpe partneren din til å bli en bedre person, ville de være takknemlige for deg når transformasjonen er fullført, og de har også blitt en bedre person. Forbedring som individ og takknemlighet i kjærlighet er noe som kan gjøre en stor forskjell i å vite hvordan man gjør et forholdsarbeid. Hjelper hverandre til å bli bedre individer, og din kjærlighet vil blomstre og bli sterkere som årene går forbi. [Les: Er han den for deg?]

De fleste legger bare sammen med partnere eller gir opp på dem. Når dette skjer, blir du to personer som bor sammen, ikke et par i et forhold. Og det kan ødelegge et forhold i årene som kommer.

Lær å be om unnskyldning

De fleste av oss er veldig sterke på vei når det gjelder unnskyldning. Vi liker ikke det, fordi vi har blitt fortalt at å si beklager at man virker svak. I kjærlighet kunne det ikke være lenger unna sannheten. Alle av oss har et ego, og vi kan skildre det til verden. Men forelsket, du burde ikke ha noe ego eller stolthet. Du bør ha nok ydmykhet til å gråte som en baby i partnerens armer eller utføre en seierdans som en arrogant ape etter en bowlingstreik.

Mange forhold mislykkes på grunn av arroganse. Lovers vil bare ikke gi opp en kamp, ​​og det er virkelig dumt. Hva prøver du å bevise at du har rett? Hvilken forskjell gjør det? I kjærlighet bør vi unngå å prøve å bevise poeng. I stedet bør du lære sammen som et par. [Les: Kjemp i forhold]

Til tider må du gi opp et poeng selv om du vet at du har rett. Ikke bekymre deg, din partner vil innse det og komme rundt på et tidspunkt. Unnskyldning kan få deg til å virke svak, men det viser også at du har ydmykhet og at du er villig til å innrømme din partner. Hvis du lurer på hvordan du skal lage et forhold, kan du bruke dette tipset neste gang det er en liten kamp.

Hvis det noen gang er et argument, bør begge partene beklager selv om det ikke er feilen deres. Ved å be om unnskyldning fra begge sider, ødelegger egoet og sannheten kommer ut. Og sann kjærlighet hersker! For å få et forholdsarbeid, må dere begge være villige til å gi inn, for hverandres skyld. Og hold deg aldri på vred i mer enn et par timer, med mindre det er et stort problem.

Husk at unnskyldning i kjærlighet ikke får deg til å virke svak, det viser at forholdet betyr mer for deg enn ditt ego og stolthet.

Lær å kompromittere

Hvis du vil vite hvordan du skal lage et forhold, må du forstå denne pekeren. Et forhold består av to personer med unike liker og misliker. Og du kan egentlig ikke forvente at partneren din liker alt du liker, eller omvendt. Men hvis du vil ha et forhold til å jobbe, må du prøve å forstå din partneres liker og misliker.

Hvis mannen liker å bruke tid på å spille spill, må du ikke ignorere ham når han spiller og går bort. Prøv å spille et spill eller to, og se om du kan like det også. Eller hvis din kjære liker hagearbeid, ikke gå forbi henne når du kommer hjem. I stedet legger du på et par hansker og hjelper deg selv om du har hatt en utmattende dag. Prøv å koble deg til din partner utenom sex. Koble med din partner for personen de er. Prøv å forstå deres liker, og vær der med dem når de gjør noe de elsker.

Innulging i små handlinger som disse kan få din partner til å sette pris på deg mer, og kan hjelpe dere begge til å binde seg bedre. Lær å kompromittere i kjærlighet, og del andres liker og misliker.Det ville ikke skade deg å tilbringe en halv time å gjøre noe partneren din liker, ville det? Hvis partnerens lykke og glede er viktig for deg, fortsett og del deres lidenskap. Det er hvordan du lager et forhold.

Lag minner

De første årene av kjærlighet er spennende og friske. Men hva skjer senere? Fyller du fortsatt jubileer og spesielle øyeblikk som du pleide? Etter hvert som forholdet blir mer erfarne, holder kjæresterne oppmerksom på små, lykkelige øyeblikk. Ved å se på dine glade øyeblikk, slutter du å skape nye minner om kjærlighet. Husk ditt første jubileum? Eller ditt første kyss? Det er spesielt, er det ikke? Hva er de nye minner du har laget nylig? [Kjærlighetshistorie: Hvordan vi møtte]

Minner skaper vårt liv. Hvis noen spør deg om å definere ditt liv, gjør du det gjennom dine minner og spesielle øyeblikk. På samme måte, hvis du trenger å holde kjærligheten levende, må du lage spesielle minner ofte. Overrask kjæresten din nå og da. Gjør noe du vet at din partner ville ha glede av.

Når du prøver å skape minner, nå og da, begynner du å forstå den virkelige sannheten bak hvordan du gjør et forholdsarbeid. La aldri kjærlighet ta seg tilbake. Akkurat som du må sette i gang for å få en kampanje på arbeidsplassen, må du hele tiden prøve å skape lykkelige øyeblikk i kjærlighet.

Føl deg best

Dette er et ganske grunnt faktum, men det gjør en forskjell. Hvis du vil at din partner skal sette pris på deg, må du sette pris på din partner også. Når du møter dine venner eller kollegaer, prøver du å se presentabel? Selvfølgelig gjør du det. Du vil gjøre et godt inntrykk.

Gjør du det samme med din egen partner? Ser du best når du møter kjæresten din etter jobb? Hvis du virkelig ønsker å jobbe sammen, gi kjærlighet samme oppmerksomhet du gir til de andre aspektene i livet ditt, enten det er ditt arbeid eller dine venner. [Les: Dating facts]

Bruk disse pekene på hvordan du får et forhold til å virke, og vi forsikrer deg, du har et vellykket og ekstremt glad forhold som kan vare livet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar