15 Subtile måter å få en mann på, ønsker deg mer enn noen gang

Vil du tiltrekke deg drømmens mann, men likevel redd for å dukke opp desperat? Subtilitet er nøkkelen! Her er 15 taktikker for at han vil ha deg på kort tid!

Det er vanskelig å være en jente. Selv i moderne tid kan du bare ikke være den som hevder fyren. Jo, du kan være den som gjør det første trekket, men det vil generelt skape en dynamikk som ikke er bærekraftig i det lange løp. En dag vil du at din fyr faktisk skal være den som skal jage etter deg og be for din hengivenhet.

Subtile, prøvde og testede måter du kan tiltrekke en fyr på

Det ideelle scenariet er at han blir gal forelsket i deg og gjør alt for å vinne din kjærlighet. Men hvis det virker umulig akkurat nå, føler du ikke hjelpeløs. Det er mange måter du kan tiltrekke deg fyren du elsker, så han vil forfølge deg og prøve å woo deg selv om du ikke gjør det altfor åpenbart at du liker ham allerede.

# 1 Hold øyekontakt noen sekunder lenger. Denne er det eldste trikset i boken. Hvis du holder stare selv bare i to sekunder lenger enn vanlig, vil du sende en sexy stemning til personen du stirrer på. Å holde øyekontakt vil få deg til å føle deg tryggere, og det kan gi den andre personen inntrykk av at du er interessert i ham, noe som får ham til å vurdere å like deg i retur. Det er den mest åpenbare ikke-verbale køen som sier: "Jeg tror du er varm." [Les: Jentens veiledning for å få øyekontakt med en fyr]

# 2 Bruk god parfyme. Duft er veldig kraftig. Når noen går forbi og deres parfyme wafts til nesen vår, våkner våre sanser akkurat som Ax-reklameene antyder. Duft kan stimulere deler av hjernen direkte knyttet til seksuell lyst. Sett på noen flere sprayer minutter før du nærmer deg mannen du ser på, og han kan begynne å merke deg på en romantisk eller seksuell måte.

# 3 Skrekk på sine vitser. Menn elsker deres egoer strøket, og det er ingen bedre måte å gjøre enn ved å le av sine vitser. Du trenger ikke å tvinge deg selv, fordi hvis du virkelig liker denne personen, er det sannsynligvis uanstrengt for deg å ri med sin sans for humor.

# 4 Ring til ham ved hans navn. Som de sier, er navnet ditt den søteste lyden. Hvis du nettopp møtt en fyr, og du er tiltrukket av ham, sørg for at du ringer ved navn. I stedet for å si "de sier" Hei, Dylan. "Det skaper øyeblikkelig intimitet, og han har varme følelser mot deg. Don 锟 斤 拷 t overdrive det, skjønt, eller du ¡¯ ll lyde som en salgsagent. [Les: 10 måter å få en fyr til å bli forelsket i deg umiddelbart]

# 5 Vær mystisk. Det er hyggelig å være med folk som er åpne bøker, men siden alt ser ut til å bli gitt til oss, mister vi interesse for å bli bedre kjent med dem. Hvis du gir din kjærlighetsinteresse inntrykk av at du har en hemmelig verden som bare spesielle mennesker kan komme inn, blir han nysgjerrig. Du vil at din fyr skal være nysgjerrig på deg! Ikke fortell ham alle detaljer om livet ditt i de første par samtalene.

# 6 Vær deg selv. Jo, det er viktig å la noe mysterium være for mannen din, for å bli nysgjerrig på deg, men sørg for at selvet du viser ham er den virkelige du. Vis ditt virkelige, sårbare, klossete selv ved å være ærlig. Det er ikke noe sexier enn ærlighet. Hvis du ikke liker amuse-bouche, si det. Han kunne bli lettet over at du sa hva som er på hans måte. Vær unapologetically selv. Folk vil elske deg for det mer enn de hater deg.

# 7 La ham gjøre favoriserer for deg. Dette kan være så enkelt som å låne pennen. Psykologer fant ut at hvis du gjør små favoriserer for noen, føler du deg varm mot dem. Spesielt menn vil begynne å føle at de er trengte, og at de er viktige. De vil ha denne følelsen, og derfor tror de er tiltrukket av deg.

# 8 Være vennlig til alle. Du trenger ikke å være Ms Personlighet, for det vil også gjøre deg skummelt og utmattende for å være med. Bare vær sikker på at du er høflig til alle, og at du ikke trekker folk til bakken. Hvis folk liker deg, vil han automatisk begynne å like deg også. Hvis du til slutt finner at dette trikset ikke virker for fyren du ser på, har du i det minste venner. [Les: Hvorfor menn finner en dame i nød uimotståelig attraktiv]

# 9 Kom nærmere ham. Gå der han går - uten å være irriterende. Å være i nærheten av noen er muligens det viktigste trikset i denne listen. Hvis det er en sjanse for deg å sitte ved siden av ham, gjør du det. Hvis du har et kontorfest og alle blir bølle, nærmer du ham for en selvtillit. Fysisk nærhet vil gjenkjenne og kunne føre ham til å åpne opp sine følelser for deg.

# 10 Introduser ham til noe nytt. Det kan være et nytt TV-program, en ny pub i byen, en ny mat, en ny hobby eller en ny sport. Aktiviteter som dette vil gi ham en endorphin rush, som han vil forholde seg til deg. Denne "høye" følelsen vil forholde seg til ham, og få ham til å tro at han også blir forelsket i deg. Hvis du har så mye moro å gjøre alle disse tingene, så er han bedre, uansett! [Les: 25 komplimenter for menn de aldri vil glemme]

# 11 Gjør som om du ikke trenger menn. Vi foreslår ikke at du blir en sint feminist, men unngå å være den jenta som whines hele tiden at hun er singel.Du kan snakke om ensomhet over øl med vennene dine, men gjør det ikke med den fyren du liker. Selv om han er interessert i deg, hvis han føler at du trenger en mann til å være lykkelig, vil han gjemme seg i skallet eller begynne å oppføre seg på en bestemt måte fordi han vil anta deg "nei" han uansett. Menn vil ha kvinner som føler seg fullstendig og er 100% i orden å være alene.

# 12 Smil sakte. Ja, det kan hende at det er synd, men det er en studie som sier at det smiler sakte, snarere enn veldig raskt, gjør at du ser mer ekte ut. På samme måte, hvis du blinker et veldig raskt grin, kan mottakeren føle at du virkelig ikke mener det. Hvis du ønsker å tiltrekke en mann, ta det fint og sakte når du smiler.

# 13 Hvis noen liker deg, må du sørge for at han finner ut. Slip hint om at noen er gal for deg å få fart på ting. Menn som konkurranse, og hvis mannen i drømmene dine tar små skritt, er den beste måten for ham å forstørre seg i en sprint ved å informere ham om at han har konkurranse. En smal måte å gjøre dette ved, er å la vennene dine plage deg når han er rundt eller ved å la dem fortelle ham â € œaccidentallyâ € Â om den andre fyren. [Les: 9 superlette og lurefulle måter å få en fyr til å spørre deg om]

# 14 Ikke svar på teksten hans for fort. Spillet heter "Hvem er den kuleste, mest avslappede teksten," og spillerne er du og han. Dette fungerer selv på kjæresten din eller ektemann! Hvis du tekst med en gang, vil din fyr føle seg trygg på at du liker ham mer enn han liker deg. Han blir lat.

Faktisk kjører menn ofte kjedelig på grunn av det. De skriver en gang, og du skriver tre ganger. Hvor er utfordringen i det? Jeg vet at det ikke burde være et spill, men når du flirter med noen, har du ikke annet valg enn å spille * minst i utgangspunktet *. Svar minst en time etter at du mottok teksten for å holde ham på tærne, med mindre du begge har en tekstmeldingssamtale.

# 15 Slå ned hans invitasjoner en gang imellom. Hvis du vil ta ting til neste nivå, få ham til å føle at verden ikke dreier seg om ham. Si nei til noen av hans innbydelser. Ikke bare vil dette få ham til å lure på om du ser noen, dette vil også utfordre ham til å gjøre det bedre med hva det er han gjør med deg, fordi det kanskje ikke fungerer lenger. Med andre ord, vil han prøve å finne bedre måter å behage deg på.

[Les: Den hemmelige veiledningen for å tiltrekke menn på en måte de ikke kan motstå]

Jo, jenter donâ € ™ t alltid ringe skudd når det kommer til courting, men hvis du slipper disse subtile hintene, nesten enhver fyr vil umiddelbart falle for deg. Det som gjør disse triksene kjempebra er at fyren din ikke engang mistenker at du liker ham i utgangspunktet. Så hva venter du på? Rull opp ermene, legg på en veldig god parfyme, og begynn å forføre mannen din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar