Hvordan få en mann til å føle seg elsket: Klipp drama, ekte kjærlighet er enkel

Vi har alle sett på Notisboken eller Love Actually, og kanskje det er problemet. Å vite hvordan man får en mann til å føle seg elsket, trenger ikke å være så dramatisk.

Dette er problemet, folk. Vi har blitt sugd i å tenke at den eneste måten å vite hvordan man får en mann til å føle seg elsket, er hvis vi kjøper dem en helt ny bil eller sitter utenfor huset med en boombox, spiller 80-års kjærlighetssang som sikkert vil gjøre av alle naboene.

Nå sier jeg ikke dette vil ikke vise dem at du elsker dem, men dette er ikke den eneste måten. Jeg mener, det virkelige livet er ikke slik dette er noe trist, antar jeg. Det vil si hvis du trengte en ny bil.

Hvordan få en mann til å føle seg elsket

Selvfølgelig vil du få din mann til å føle seg elsket og ønsket. Og sikkert vil du kunne gjøre det uansett hvor mye penger du har. Det er her folk blir blandet opp og når noen relasjoner ikke trener. Det er ikke at du ikke elsker den personen, men du viste dem ikke kjærlighet. Men ikke bekymre deg, jeg har deg. Vi skal gå gjennom noen måter på hvordan man får en mann til å føle seg elsket.

# 1 Faktisk bli kjent med ham. Noen ganger slutter vi å bli så innpakket i våre egne liv at vi glemmer vår partner. Selvfølgelig, vi glemmer faktisk ikke dem, men vi glemmer å ta deg tid til å lære nye ting om dem.

Jeg vet at du vet hvordan han liker eggene sine om morgenen, men kanskje det endret seg. Still ham spørsmål og koble til, vil bli kjent med ham mer. [Les: 25 måter å få en fyr til å bli verdsatt og brydde seg om]

# 2 Be om hans mening. Jeg mener, hvorfor ellers ville vi ha en partner hvis du ikke kommer til å spørre ham hva han synes om hva som helst tema? Hele poenget med et partnerskap er å være partnere, for å være et faktisk lag. Når noen ønsker å høre din mening, får det deg til å føle deg ønsket. Selv om du kjenner løsningen, blir det ikke vondt å spørre ham om hjelp. [Les: 100 tegn på at du er heldig forelsket]

# 3 Behandle ham. Vi blir fanget opp i å bli behandlet med gaver, spa-behandlinger eller nye sko. Men hva med mannen din? Har du noen gang overrasket ham ved å ta ham til sin favorittrestaurant? Eller kjøpe ham billetter til hans favoritt sportsbegivenhet? Selv om han kan gjøre en fantastisk jobb med å behandle deg, ikke glem at det er en toveiskanal.

# 4 Gjør din plass med ham trygg. Du vil at han skal kunne kaste ut sine frustrasjoner til deg. Det er normalt, når du er lei deg, snakker du med ham fordi han er ditt støttesystem. Så går det på samme måte for ham. Ikke vær dømmende eller rask til å angripe hans følelser. Hvis du vil vite hvordan du får en mann til å føle deg elsket, la han plass til å åpne for deg. [Les: Hvordan være en bedre lytter i ditt forhold]

# 5 Fortell / vis ham din takknemlighet. Som jeg sa før, er dette forholdet en toveis gate. Hvis han har vært fantastisk i det siste og virkelig hjelper deg ut, vis ham eller fortell ham hvor mye du setter pris på hva han gjør for deg. Selvfølgelig gjør han disse tingene fordi han elsker deg, så han forventer ikke noe i retur. Men det betyr ikke at du ikke kan takke ham.

# 6 Vær hengiven. Jeg vet at du tenker, vel, duh, men dette er noe som lett blir omgått. Små handlinger av kjærlighet som å kysse ham på kinnet, gni ryggen av nakken eller holde hånden hans kan ha stor innvirkning på forholdet. Det får ham til å føle seg ønsket av deg.

# 7 Ikke glem om sex. Ja, beklager, men sex er viktig i ethvert forhold. Hvis du vil at han skal føle seg knyttet til deg, ta deg tid til å faktisk ha sex. Jeg vet at arbeidet gjør deg sliten, og hvis du har barn, er det en helt annen historie. Men for å holde forbindelsen og få ham til å føle seg elsket, er sex avgjørende. [Les: 18 stygg måter å lage tid for sex i en travel tidsplan]

# 8 Gi ham plass. Nå kan du bli forvirret. Jeg burde gi ham plass? Ja! Alle trenger litt tid alene. Suffocating ham vil vise ham din kjærlighet, men det er litt for mye. La han ha tid på egen hånd å henge ut med vennene sine eller se på fotballkamp. Gi ham sin tid til å slappe av, og på den tiden må du gjøre noe for deg selv.

# 9 Gi ham et kompliment. Bokstavelig talt elsker alle å motta komplimenter. Kanskje han ser veldig bra ut i dag eller lukter fantastisk, selvfølgelig ser du det, men fortalte du ham? Vi tror at menn er sikre, men de er akkurat som kvinner, de har også usikkerhet. Så, når du tenker noe positivt om ham, fortell ham. [Les: 25 komplimenter for menn som de aldri vil glemme]

# 10 Ta av deg selv fra telefonen din. Instagram, Facebook, Snapchat-disse er alle svært vanedannende, jeg får det. Men når du er opptatt på telefonen, kommuniserer du ikke med partneren din, og dette er problemet. Når du tilbringer tid med ham, la telefonen din og gi ham den tiden bare med deg. Ikke la en skjerm komme i kjærlighetens vei. [Les: Den lykkelige parets guide til sosial media etikett]

# 11 Hvis du får noe for deg selv, få ham noe. Ok, dette trenger ikke å være for alt, men hvis du kjørte til kaféet for å ta en kaffe, bare ta den med ham også. Du trenger ikke å spørre ham, bare gjør det.Det får ham til å føle seg omsorg, og det er en hensynsfull ting å gjøre.

# 12 Pay. Jeg vet, damer. Noen av dere har det ganske bra med mannen din. Han betaler for nesten alt, men det er ikke det forholdet handler om. Selvfølgelig liker alle det når noen andre betaler for dem, men gir også litt. Neste gang du er ute, betal fanen, han kommer ikke til å hate det. Faktisk viser det ham din takknemlighet.

# 13 Se på ham. Folk glemmer viktigheten av øyekontakt. Ok, du trenger ikke å gå alle hippy og gjøre noen øyeblikksmetoder med ham, men du holder øyekontakt og smil. Vær leken og flørtende. Han vil elske det, mener han, han er med deg av en grunn, så disse små handlingene kan bare få ham til å føle flere sommerfugler. [Les: Hvordan bruke langvarig øyekontakt mens du flirter med mannen din]

# 14 Vis ham at han er en prioritet. Det er normalt å bli overveldet med arbeid, skole, familie og venner. Prøv imidlertid ditt beste for å vise ham at han er en prioritet i livet ditt. Den beste måten å gjøre dette på er å gi ham din tid. Selvfølgelig må du ikke sabotere dine andre prioriteringer, men lære å skape en balanse.

[Les: 15 søte bevegelser for å uttrykke kjærlighet uten ord]

Nå som du vet hvordan du får en mann til å føle deg elsket, er det på tide du har prøvd noen av disse tipsene. Kom igjen, la oss få det til å gå!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar