Hvordan få en mann til å jage deg: 15 måter å få ham til å falle hardt

Damer, ta et skritt tilbake og la dem gjøre jakten. Du vet nøyaktig hva jeg snakker om, det er på tide å forstå hvordan man får en mann til å jage deg.

Å gud, jeg jakter jeg noen gang. Jeg gjør det fortsatt, det er som om jeg er en hund som ser på et stykke biff. Men dette er problemet, i dag antar menn at vi skal jage dem, og det morsomme er det vi gjør! Vi stalker dem på Facebook og Instagram, vi møter på deres favorittklubb, vi blir venner med vennene sine, vi gjør alt. Så her er hvordan du endrer det og lærer å få en mann til å jage deg i stedet.

Men nå må du riste opp mønsteret, de har blitt for komfortable. Stopp å jage dem. Jeg vet, det kommer til å bli kjedelig uten dramaet, men hvorfor lar du ikke noen jobbe for å bli kjent med deg?

Hvordan få en mann til å jage deg - 15 måter som virkelig fungerer

La dem sette i noe albuefett for en forandring. Det er på tide for deg å sparke tilbake og la dem gjøre internett stalking i stedet. Vel, jeg mener, du kan fortsatt gjøre det, bare hold det på det lave.

# 1 Du er opptatt. Jeg mener, du kan sitte på sofaen og se på Vampyr dagbøkene hele dagen, men poenget er, du må vise ham at du er opptatt.

Du kan ikke alltid svare på hans meldinger med en gang, eller henge ut med ham på hatten. Hvis han trenger en 24-timers følgesvenn, bør han få en hund. Han trenger å se at du har dine egne ting på gang. [Les: Hvordan være en sterk uavhengig kvinne som menn elsker]

# 2 La ham tenke han er ansvarlig. De må føle at de er ansvarlige. De er menn, så de vil føle at de er de som bestemmer seg. Men det betyr ikke at du ikke er den som tar avgjørelsene, du må bare være trøtt om det. La ham tro at han er sjefen. Søkeord synes at.

# 3 Vis selvtillit. Hvis du vil vite hvordan du får en mann til å jage deg, må du forstå at menn elsker kvinner som utmerker tillit.

Uansett kjønn eller seksuell preferanse, når en trygg person går inn i et rom, ser du på dem. Det er det du vil ha, og det er reaksjonen du vil at han skal ha. Se trygg på huden din, og det ser ut til at du ikke trenger en mann, noe som gjør at de vil ha deg enda mer.

# 4 Ikke la ham tro at han er den eneste. ‘Fordi han ikke er det. Hør, det er et par gutter, som minst prøver å få muligheten til å date deg. Men du må vise ham at han ikke er den eneste.

Vis bilder av deg på Instagram med andre mennesker eller merk dem i statuser. Poenget er, han trenger å se at du er i etterspørsel. [Les: Hvordan gjøre noen fyr sinnsykt sjalu og få hans oppmerksomhet]

# 5 Du trenger ikke å gi ham alt med en gang. Du trenger ikke å sove med ham eller slå deg ut med det samme. Han er ikke kjæresten din, så føl deg ikke tilbøyelig til at du skylder ham noe. Du skylder ikke ham noe. Du holder ham ikke nede og forteller ham å jage deg.

# 6 Vis at du har et liv. Du har venner, du har jobb, du skal på skole. Du må vise at du har et sunt liv som ikke påvirkes av en fyr. Du må vise ham at du er tilfreds uten en mann. Og ærlig, bør du være lykkelig uten en fyr.

# 7 Har litt mysterium. Jeg vet at du kan bore ABCene, men han trenger ikke å vite det akkurat nå, la det være for femte datoen. Du trenger heller ikke å åpne opp og fortelle ham om din familiedrama eller tidligere relasjoner. Lagre det til senere og la et lite mysterium. [Les: Hvordan være mystisk uten å være for fjern]

# 8 Flørt. Bare fordi du prøver å få ham til å jage deg, trenger du ikke å være isdronningen. Ha det gøy og flørt med ham. Hvis du vil at han skal jage deg, vis at du er interessert i ham. Du må gi ham en grunn til å jage deg.

# 9 Mindre er mer. Hvis du snakker om hverandre, ikke send ham et essay. Ærlig, ingen liker å lese sider med tekst på en smarttelefon. Hold meldingene dine korte og søte, la ordene dine gå for når du to går på en dato. [Les: Flørtende fingre - Hvordan slå en fyr på over tekst i 10 enkle trinn]

# 10 Ikke kast deg over ham. Hvis du vil vite hvordan å få en mann til å jage deg og gjøre det riktig, er det verste å gjøre, sitte og holde armen mens du ser kjærlig ut i øynene hans. Han er ikke gud, og hvis du vil at han skal jage deg, kan du ikke la ham tenke det uansett. Visst, kompliment ham, men ikke gå all googly-eyed over ham. Det ser trengende og klossete ut.

# 11 Vær sexy. Nå trenger du ikke å kle deg som noen du ikke er. Men du kan forsterke din sexiness ved å forbedre funksjoner som du selvfølgelig har. Nei, jeg mener ikke at leppene dine er fylt, men du kan bære en plumping leppestift eller vise kurvene dine. Menn er visuelle, så det vil gjøre ham gal. [Les: Slik ser du varm - 18 beveger seg for å gå fra wallflower til feilfri]

# 12 Vær lett på dramaet. Jeg lærte dette på den harde måten. Menn liker ikke drama. Faktisk løper de bokstavelig talt hvis de hint en ounce drama på deg. De kan ikke bli plaget med det, eller kan de følelsesmessig håndtere det. Så la dramaet være hjemme eller på gruppemeldingen med jentene dine.

# 13 Ikke fokus på ham. Dette er den rare retten til universet. Når du ikke tar hensyn til fyren du liker, noe som er vanskelig, kommer han til deg. Når du er oppmerksom, er han ingen steder å se. Så, hva du trenger å gjøre, er ganske snill å ignorere fyren du liker. Jeg vet, men jeg gjorde ikke denne regelen, universet gjorde. [Les: Den dating jente koden alle jentene trenger å vite]

# 14 Vær klar til å slippe ham hvis han mister den. Hvis han ikke oppfyller dine standarder, bør du være forberedt på å la ham gå. Jeg vet at du liker å bli jaget, men lytt, hvis han er alt en jente vil, men aldri svarer på teksten din til dager senere, slipp ham.

Han driver deg ikke helt, han venter bare på en mulighet til å skyve inn. Du vil ikke ha det. [Les: Han er ikke det i deg: 20 tegn på at det er på tide å akseptere sannheten]

# 15 Vet når du skal gi litt. Du kan spille hardt for å få, men hvis du alltid er slik, vil han på et eller annet tidspunkt kaste håndkleet inn. Så må du veie når det er riktig tidspunkt å gi ham litt mer. Jeg mener, belønn fyren på et tidspunkt. Det trenger ikke å være sex, men det må være noe, et kyss, noe!

[Les: Hvordan lage en fyr som deg ved å få ham til å ønske deg]

Nå som du vet at alle hemmelighetene bak å vite hvordan man får en mann til å jage deg, er det på tide å slappe av og slappe av. Det er din tur å ta det enkelt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar