Hvordan lage et godt inntrykk og la dem ønske mer av deg

Alle i livet burde vite hvordan du får et godt inntrykk. Jo bedre bilde folk har fra deg fra starten, desto flere muligheter har du.

Det er altfor mange situasjoner du vil være der du trenger å vite hvordan du får et godt inntrykk. En første date, et intervju og møte nye venner er bare toppen av isfjellet.

I sannhet bør du vite hvordan du lager folk som deg etter bare noen få korte øyeblikk sammen. Selv om du er den innadvendte typen, vet du aldri hva som kan resultere i et positivt møte med noen. Du kan ende opp med en bedre jobb eller til og med en utrolig partner basert på hvordan de føler om deg med en gang.

For mange mennesker bryr seg ikke om inntrykket de forlater på andre

Dette er bare virkeligheten i livet. Og mens du ikke virkelig bør bry deg om hva folk tenker på deg som helhet, bør du ha som mål å forlate dem med store tanker om deg. Når du bryr deg, kan din innvirkning på mennesker være mye mer skadelig enn du tror. [Les: 12 enkle måter å unngå et førsteinntrykk katastrofe]

Hvordan lage et godt inntrykk og få folk til å elske deg med en gang

Fordelene med å være godt likt er langt bedre enn du kan forestille deg. Du vil føle deg bedre om deg selv, du vil få meningsfulle forbindelser, og du vil bare forlate verden med et positivt syn på hvem du er.

Men i dagens samfunn, er vår standard ikke å være utgående og likable. Vi ønsker å være oss selv og er opptatt av det vi ønsker. Å vite hvordan du får et godt inntrykk, er ikke vanlig kunnskap. Men her er hvordan å endre det.

# 1 Smil mer. Hvis du vil at folk skal like deg, må du få dem til å tro at deres nærvær gjør deg glad. Jo mer positivt du ser ut til å være, jo bedre inntrykk vil folk ha av deg.

Selv om du må tvinge det først, gjør det. Mange mennesker kan se opprørt eller til og med sint når de bare føler seg nøytral. Hvis du er en av disse personene, gjør en ekstra innsats for å dukke opp mer optimistisk og glad. [Les: Hvordan smile mer og forandre livet ditt]

# 2 Vær oppmerksom. Det er ikke noe bedre enn å snakke med noen som faktisk lytter. Når du ser ut til å være veldig oppmerksom og du bryr deg om hva noen andre sier, vil det få innvirkning på dem. Vi ønsker alle å bli hørt, og hvis du får noen til å føle den måten, vil de elske din bedrift.

# 3 Spør om livet deres. Hele poenget med å lære hvordan du får et godt inntrykk handler om å få noen til å føle seg omsorgsfull. En fin måte å gjøre det enkelt på er å spørre om livet deres. Du trenger ikke å gå inn i intens detalj, men bare spør.

Hvis du vet at de har gjort noe stort på jobb, spør om det. Du kan til og med bare snakke om noe du så nylig på sine sosiale medier. Hvis du får dem til å føle at du bryr deg om livet, vil de ønske deg mer rundt.

# 4 Ikke avbryt. Dette har mye å gjøre med å være en oppmerksom lytter, men det handler også bare om oppførsel. Jo mer noen avbryter deg, desto mindre bryr de seg om hva du har å si. Når du får noen til å føle at stemmen deres spiller ingen rolle, skyver du dem lenger unna. Så unngå å gjøre dette. [Les: Hvorfor folk snakker for mye og hvordan de skal håndtere dem]

# 5 Gjør dem spesielle på en eller annen måte. Det kan være noe, egentlig. Finn ut noe om dem som er unike og snakk om hvor mye du liker det om dem. Når du får noen til å føle seg spesiell, vil de kreve din oppmerksomhet mer. Det vil gi dem et flott inntrykk av deg når de går hjem for natten.

# 6 Skrekk på sine vitser. Folk elsker å føle seg morsomt. Ikke bare det, de elsker også å føle at du får dem. Å dele en sans for humor med noen vil definitivt få dem til å tenke på deg i et mer positivt lys.

De vil huske deg som den som trodde de var morsomme. Så hvis du virkelig vil vite hvordan du får et godt inntrykk, ler med dem. De vil føle seg koblet til deg, og det vil resonere med dem.

# 7 Lag fysisk kontakt. Innocently, åpenbart. Du kan ikke gå rundt å slappe folkens støv. Bare gjør lyskontakt. Sett hånden på skulderen eller bare rist hånden din når du går.

Når du har gjort fysisk kontakt, har du opprettet en forbindelse. Og så lenge det passer, husker de deg positivt. [Les: 20 typer fysiske berøringer og hva de mener]

# 8 Se bra ut. Ikke alt handler om utseende. Når det blir sagt, hvis du vil gi dem et godt inntrykk, vil du ta litt mer vare på hvordan du ser ut. Hvis du ser ut som en bum, husker de det. Hvis du ser fantastisk ut, vil det bare legge til deres positive inntrykk av deg.

Så tilbringe mer tid for å bli dolled opp. Du trenger ikke å gå ut av veien for å kjøpe et nytt antrekk, men vær ren og lukter bra.

# 9 Hold deg selv med tillit. Jo mer selvtillit du har, desto bedre føler folk rundt deg. Det er imidlertid en linje du ikke kan krysse. Hvis du blir kåt, blir det irriterende. Når det blir sagt, hvis du opprettholder en tillitsluft, vil det bli til andre mennesker, og de vil like deg like mye som du liker deg selv.

# 10 Gjør et forsøk på å snakke med flere personer. Ikke bare henge rundt en enkelt person. Folk er observant. De kan fortelle om du favoriserer en person, og det vil være rart for dem. De vil føle seg utelatt.

Hvis du vil gi folk et godt inntrykk, fokuser på å forlate alle med det inntrykket av deg. Snakk med en rekke forskjellige mennesker. Spred din positivitet og folk vil begynne å huske deg på den måten. Dette vil la dem tenke på deg og ønsker deg rundt mer. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 11 Still oppfølgingsspørsmål. Måten du kommuniserer med mennesker, vil bestemme hva de tenker på deg når du drar. I stedet for bare å nikke sammen til sine ramblings, spør oppfølgingsspørsmål.

Få dem til å snakke mer. Ikke bare vil du virke mer investert, men de vil føle at du faktisk bryr deg. De kommer hjem den kvelden og tenker på hvordan du snakket dem og de vil se deg igjen.

# 12 Koble sitt liv til din på en eller annen måte. Folk vil ha en tilkobling. De ønsker å føle seg som om du burde være i livet deres. Jo mer du føler at du kobler til dem, desto bedre vil de føle deg om.

Så få dem til å snakke og se hva du har til felles. Ikke vær redd for å påpeke likheter og utvide emner du er interessert i. Når de føler seg som om du er noen som hører hjemme i livet, vil de forlate med et bedre inntrykk av deg.

[Les: Hvordan snakke på fest og få inntrykk]

Mye å lære hvordan du får et godt inntrykk handler om å finne ut hvordan du kobler til noen på et dypere nivå. Disse tipsene kan hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden og la folk ha lyst til flere av dere i livet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar