Hvordan lage en jente tenk på deg og få henne til å savne deg hele dagen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en jente tenk på deg og få henne til å savne deg hele dagen
Hvordan lage en jente tenk på deg og få henne til å savne deg hele dagen
Anonim

Hun har alltid i tankene dine, men har du tenkt på henne? Vel, du kan ikke vite nå, men her er hvordan du får en jente til å tenke på deg.

Vi har alle sett noen på bussen som vi trodde var vakre. Selvfølgelig, det øyeblikk du har sett dem, har du allerede blitt forelsket, men det er ikke din bekymring. Din største bekymring er hvordan du får en jente til å tenke på deg.

Uansett, hvis du kjenner henne eller ikke, er det en god følelse å ha noen å tenke på deg hele tiden. Å ha henne tenke på deg har sine fordeler. Når du har deg selv i sinnet, vil det ikke være så vanskelig å lage neste skritt.

Hvordan lage en jente tenk på deg

Ikke freak ut nå. Selvfølgelig vil du bare ikke at hun skal tenke på deg, og det er det. Når du er i sitt sinn, kan du jobbe for å bli kjent med henne og spør henne. Du bør ha et mål i tankene på hvor du vil at dette skal gå. Hvis du ikke har et mål, vil hun bare kaste bort tankene sine på deg, og det er ikke noe poeng i å plage meg selv da.

Hvis du vil date henne, må du få henne til å tenke på deg. Lurer på hvordan du gjør det? Fortsett å lese. Følg disse trinnene på hvordan du får en jente til å tenke på deg, og du vil bli sittende fast i hennes sinn. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og tenke på deg seksuelt]

# 1 Har et mål i tankene. Hvis dette bare er for ditt eget ego, ikke bry deg om å gjøre dette. Kom igjen mann. Du kan ikke leke med folk sånn. Hvis du liker henne og du vil date henne så er det ditt mål. Finn ut hvor du vil at dette skal gå og deretter jobbe mot det. Hvis det spør henne ut på en dato, så holder du det i bakhodet når du snakker med henne. [Les: 15 måter å spørre en jente ut og varme henne opp til en bestemt ja]

# 2 Ikke alltid være der. Hvis du vil at hun skal tenke på deg, kan du ikke alltid være der. Virkelig, ikke alltid være der. Jeg vet at du tror at ved å være der, kan ingen andre fyr klemme seg inn, men hvis du er der alltid, ser du desperat ut.

Og stol på meg, desperasjon vant aldri hjertet av en jente. Så gi henne litt plass, så hun kan begynne å tenke på deg. Hvis ikke, vil du bare kvele tankene rett ut av henne.

# 3 Gå sakte. Du vil rush, vet jeg. Du vil at hun skal tenke på deg, og neste dag spør du henne ut og dagen etter begynner du å danse. Jeg vet hvordan det fungerer! Men virkeligheten er, hvis du vil at hun skal tenke på deg, må du gå sakte. Det er som å lage en stuing. Ja, du kan lage mat raskt, men de sanne smaker stiger over tid. Du må bygge spenningen mellom dere to, og det tar tid. [Les: Hvordan bygge seksuell spenning sakte ved å flette den riktige veien]

# 4 Enkelt med teksting. Jeg er fullt klar over at teksting er hvordan vi alle kommuniserer, men det er et punkt der det blir for mye. Husk hva jeg sa før, hvis du alltid er der, vil du ikke gi henne noen tid til å tenke på deg.

Dette er feilen så mange mennesker gjør. La en samtale dø naturlig over tekst, ikke skriv henne hvert femte minutt. La henne puste. Hun kan ikke savne deg hvis du alltid er der.

# 5 Ikke følg rutinen. Hvis du vanligvis skriver om hverandre om natten, bytter du rutinen opp. Folk som spontanitet og gjør ting ut av rutinen vil få henne til å tenke på deg. Hvorfor? Fordi du bryter mønsteret du har utviklet med henne. Hun vet vanligvis når du går på jobb eller når du skal skrive henne. Ved å ikke holde fast i rutinen, holder du henne på tærne, og du tenker på henne. [Les: 18 uformelle ting å skrive en jente og la henne avhengige av deg]

# 6 Overrask henne. Ok, du trenger ikke å ta henne på en romantisk piknik eller lå under stjernene. Selvfølgelig kan du gjøre det hvis du vil, men det er ikke nødvendig. Overraskelser trenger ikke å være store og fancy, de trenger bare å ha litt innsats i dem. Overrask henne med en bok hun virkelig liker eller noe som minner deg om henne.

# 7 Ikke bli for grøtaktig. Jeg vet at du liker henne mye, og det er ikke noe problem å vise henne hvordan du føler. Men hvis du vil vite hvordan du får en jente til å tenke på deg, vil du holde følelsene dine litt små nøkkel i begynnelsen.

For meg suger det fordi jeg er følelsesmessig og jeg liker å uttrykke mine følelser når jeg liker noen, men noen ganger kan dette ses som å se desperat ut. Så, i stedet for å se ut som om du er overkropp i kjærlighet, vær litt reservert med dine følelser i begynnelsen. [Les: 20 beveger seg for å forføre kvinner, få dem til å smelte og vil ha mer]

# 8 Desire kommer fra en følelse av usikkerhet. Når du klarer å komme deg inn i en jente, er det fordi du rattet henne litt, du tok henne av hennes rutine. Dette er egentlig det som får henne til å tenke på deg. Du har gjort deg annerledes enn de andre gutta, og du presenterer henne en side av mysterium som de andre ikke viser.

# 9 Kompliment henne på riktig måte. Det er en riktig og feil måte når det gjelder komplimenter. Feil måte kaller henne, "sexy tispe" eller "saftig ass". Jeg mener, kom igjen, det er bedre måter å komplimentere en kvinne, ærlig. Hvis du behandler henne som hun er et stykke kjøtt, kommer du ikke til å komme langt.Men hvis du komplimenterer henne på en måte som viser respekt, vil disse ordene holde seg i hennes sinn. [Les: De beste komplimenter for en jente som fungerer bedre enn du tror]

# 10 Du er fortsatt din første prioritet. Når vi liker noen, har vi en tendens til å kaste inn alt vi må få dem til å like oss tilbake. Dette er feil måte å gå om det. Uansett hvem personen er det du liker, må du sørge for at du ikke gjør dem til en prioritet over deg selv. Dette vil gi deg noen grenser, men også få henne til å tenke på deg fordi det gir inntrykk av at du er en utfordring.

# 11 Kjenn dine grenser. Som jeg sa før, er grenser avgjørende. Hvis målet ditt er å være hennes venn, så ignorere dette trinnet. Men hvis du har følelser for henne, må du vite hvor grensene dine er. Ja, du kan vise vennskap, men hun må også se at du ikke er interessert i å være bare hennes venn. Du vil ikke bli vurdert som hennes bror, du vil bli vurdert som et alternativ. [Les: Hvordan unngå vennsonen og få henne til å ønske deg]

# 12 Flørt. Hvis du vil at hun skal tenke på deg når du ikke er der, flør du med henne. Dette vil gjøre et par ting. Først vil det bygge seksuell spenning mellom deg, og for det andre vil det få henne til å spille av samtalene i hodet. Ved å spille på disse flørtete samtalene, er du allerede i hodet hennes. Det var det du ville ha, ikke sant?

[Les: Disse hemmelige flørtende tipsene gjør at noen jenter faller for deg]

Hvis du vil vite hvordan du får en jente til å tenke på deg, følg bare tipsene ovenfor. På ingen tid vil du få henne til å tenke på deg hele dagen.

Populært emne