Hvordan lage en jente smil og elsker å være rundt deg hele tiden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en jente smil og elsker å være rundt deg hele tiden
Hvordan lage en jente smil og elsker å være rundt deg hele tiden
Anonim

Enten du leter etter å oppmuntre en venn, flørt med din forelskelse, eller bare vil vite hvordan du får en jente til å smile, er disse tipsene for deg.

Du tror kanskje å lære å lage en jente smil tar tonnevis av øvelse eller swagger, men i virkeligheten er det ikke så vanskelig. Alle de fleste jentene ønsker er for deg å være ekte og et smil skal dukke opp helt oppe.

Men hvis du er sjenert, nervøs, eller bare ikke har mye erfaring, er det noen surefire måter å få det smilet på.

Sprekk et smil selv

Før vi kommer inn i tipsene og triksene, er smilingen en fin måte å få noen til å smile på deg. Hold det vennlig, ikke over toppen eller klovnen som. Du vil ikke freak denne jenta ut.

Men hvis du ikke er mye av en taler eller bare ønsker å få en jente til å smile fra fjernhet, vis av dine pærehvite, og hun vil mest sannsynlig knekke et smil bakover. [Les: Slik smiler oftere og forandrer livet ditt til det bedre]

Hva er ditt sluttspill?

Ser du på dato denne jenta? Prøver du å starte en samtale? Eller vil du oppmuntre en venn? Å vite hvor dette er alt går, er et flott sted å begynne.

Du vil kanskje ikke gå inn med en vits hvis du prøver å oppmuntre en trist venn, men et kompliment kan være perfekt for en annen situasjon. Så tenk på hensiktsmessigheten av forsøket ditt i ditt spesifikke scenario.

Hvordan lage en jente smil

Når du vil lage en jente smil, ikke tenk over det. Du kan komme over ubehagelig eller rar. Bare ta et dypt pust og gå inn med tillit. Viktigst, vær deg selv. [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL] De fleste jenter har ganske god intuisjon og kan fortelle om du bruker en linje eller er for forberedt. Å være ekte er din beste innsats.

# 1 Kompliment henne. Dette er en oldie, men en godbit. Et solid kompliment kan gå langt. Men la oss starte med et smil.

Hold det enkelt, du vil ikke gjøre henne ubehagelig. Sier noe som "Wow, du ser så fin i kveld", eller "Den kjole ser utrolig ut på deg," er klassisk. Dette føles ikke som om du har planlagt det eller kommet opp med et smart ordtak. En god gammeldags kompliment er alltid gylden. [Les: De søteste komplimenter en jente ville elske å høre]

# 2 Kjøp henne noe. Jeg mener ikke en gave, men hvis du er i baren, bestille noe for henne. Ja, du kan ta en drink. Men personlig tror jeg at en forrett er mye mer unik og vil få henne til å vokse på en god måte.

Bestil henne en side av frites, send henne en milkshake, eller hva har du. Men dette er sikkert å få henne til å smile, om ikke mer. [Les: Slik retter du en kvinne som en herlig herre]

# 3 Gi henne en hånd. Ved dette mener jeg om hun sliter med å få en servitør oppmerksomhet, ta en selvhjelp med en venn, eller noe i den retningen, tilbud om å hjelpe. Dette er en god intro til et smil, og til og med litt flørting eller hvis du er heldig, en full samtale.

Dette kan til og med inkludere å hjelpe henne med å bære rester til bilen eller holde døren åpen for henne. Du trenger ikke å gjøre noe gal for å få en jente til å smile. Bare en liten handling av godhet er alt som trengs.

# 4 Fange øyet hennes. Flørt med øynene dine kan betraktes som en subtil kunst, og hvis du lurer på hvordan du får en jente til å smile, er dette en fin måte å starte. Når du får tak i det, får du sikkert et smil fra henne. Alt du trenger å gjøre, enten i rommet, baren eller i nærheten, er øyekontakt i ikke mer enn tre sekunder.

Fortsett å gjøre dette over en periode på 20 minutter eller så. Hvis hun smiler, giggles, blir spylt, kanskje hun interessert. Sannsynligvis har du allerede fått smilet ditt uten å si et ord. Nå kan du gå inn og bli full av latter. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som fungerer hver gang]

# 5 Få mest mulig ut av enhver anledning. Du kan ikke få muligheten til å tilby for å hjelpe henne med noe, men det er mange andre mennesker i verden. Så uansett hvor du er, hold øye med at noen sliter.

Jeg mener at du bør gjøre dette uansett, for å være en god person. Det er bare en fordel hvis en jente ser det. Hjelp en eldre person til bilen eller nå noe av en høy hylle for noen. Når du går ut av veien for å hjelpe noen, er det sikkert å få henne til å smile.

# 6 Støt henne. Om dette er en kjæreste, en venn, eller noen du nettopp har møtt, og hun ventiler, støtt henne. Nå betyr dette ikke at du bør tilby en løsning til hvilken klage eller problem hun deler med deg. Bare hør.

Kvinner elsker når en fyr bare lytter, i stedet for å fikse alt. Så fortell henne, "Wow, det suger", eller "Jeg kan ikke forestille meg det." Hun er sikker på å smile på grunn av din forfriskende holdning. [Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

# 7 Fortell henne at hun er verdt det. Verdt hva? Vel, det er opp til deg. Enten du kjøper middagen, kjører henne et eller annet sted eller går henne, sørg for at hun vet at hun er viktig for deg.

Det samme gjelder via tekst. Når du forteller henne at du tekst når hun er trygge eller du er oppe sent og er sliten neste dag, la henne få vite at hun snakker eller sørger for at hun er trygg, er verdt det.

# 8 Vær en gentleman. Ridderskap er virkelig død.Så hvis du åpner bildøren for henne, trekker du ut stolen, hjelper henne med kappen, eller den moderne versjonen av dette. Hold deg unna telefonen når du er sammen! Hun vil stråle med glede.

Det er trist å si hvor sjeldne disse vanlige gjerningene er i dag. Vis din vilje til å gjøre alt for å ikke bare imponere henne, men også behandle henne rett gjennom dine handlinger, du får et smil og mye mer. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 9 Vær romantisk som helvete. På toppen av å være en stand up guy, viser din romantiske side feie henne av føttene hennes. Fra stearinlys til blomster og sjokolade kan disse være en liten cliche, men de jobber.

Også hvis du virkelig trekker ut alle stopp, dans med henne. Og jeg mener ikke å male på klubben. Sett en sakte sang på telefonen, ta hånden og dans på gata. Dette er noe de fleste kvinner bare ser i filmene. Så, å bringe dette eventyrlignende øyeblikket til hennes virkelige liv kan til og med få henne til å gråte lykkelige tårer. [Les: Den komplette veiledningen til romantikk uten cheesiness]

# 10 Hold henne i hånden. Om hun møter foreldrene dine, møter henne, eller gjør noe hun vil være nervøs for, rett før, klemker hånden forsiktig. En enkel berøring som dette sier mye i disse øyeblikkene. Det lar henne få vite selv om du kanskje ikke kan si noe i det øyeblikket at du er med henne, og hun er ikke alene.

[Les: Hvordan få en jente til å le, smil og like deg umiddelbart]

Når det kommer til å vite hvordan du får en jente til å smile, er det første skrittet å få henne til å føle seg bra. Enten det er gjennom en handling, kompliment, eller til og med en vits, er et smil den perfekte starten på et forhold.

Populært emne