Hvordan lage en jente sjalu: la henne legge til oppmerksomhet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en jente sjalu: la henne legge til oppmerksomhet
Hvordan lage en jente sjalu: la henne legge til oppmerksomhet
Anonim

Hvis du ønsker å tiltrekke seg en jente, har du kommet til rett sted. Slik gjør du en jente sjalu og lar henne bebrege oppmerksomheten din.

Jentene er ganske kompliserte. Jeg kommer ikke til å lyve. Vi pleier å være kresen, urimelig, og noen ganger til og med gal. Saken menn må forstå om kvinner er at vi ikke er lett å plukke opp. Men sjalusi kan definitivt utløse vår oppmerksomhet. Å vite hvordan å lage en jente sjalu, kan være en stor ressurs i dine datingoppgaver.

Jenter elsker oppmerksomhet. Vi ønsker å være sentrum for deg, og når vi ikke er det blir det kjedelig. Det er derfor å lage en jente sjalu, kan faktisk få henne til å ønske deg mer. Trikset er å vite hvordan man gjør det på en ikke så åpenbar måte.

Jenter vil bare føle seg spesielle

Hvis du bare tar bort en ting fra denne lesningen, er det at jenter trenger å føle seg spesiell. Det er virkelig det som driver oss for å gjøre det vi gjør. Hvis vi føler oss glemt og vi ikke har din oppmerksomhet, begynner vi å jobbe veldig hardt for å få det.

Det bringer ut vår dyre side, for å være ærlig. Kvinner har også en konkurransedyktig karakter. Og hvis du utfordrer oss, tar vi det med. Derfor er sjalusi en fantastisk måte å få en jenters oppmerksomhet på og gjøre jobben sin for deg. [Les: 14 enkle måter å få en jente til å føle seg spesiell og elsket]

Hvordan lage en jente sjalu

Problemet med å gjøre en jente sjalu er at hvis vi skjønner hva du gjør, vil vi bare gå. Derfor må du være sneaky om det og gjøre det på en måte som vi ikke engang merker.

Hvis du vil lage en jente sjalu, men ikke sikker på hvordan, ikke bekymre deg. Vi er her med din komplette guide for å gjøre hennes arbeid oppmerksomt. Følg disse tipsene, og hun vil være over deg på kort tid. [Les: Hvordan få en jente til å bli vanskelig for deg]

# 1 Vær varm og kald. Denne teknikken for å lage en jente sjalu arbeider fantastisk. Når du gir henne oppmerksomhet og så ignorerer henne, vil det gjøre hennes kamp vanskeligere for din oppmerksomhet. Hun får en liten smak av hva du har å tilby, og da vil hun kreve det.

Så når du er med henne, vær veldig oppmerksom på henne og kompliment henne for noe av tiden, men så ignorere henne andre ganger. Det vil gjøre henne gal og hun blir kløe for å få oppmerksomheten tilbake.

# 2 Kompliment jentene rundt henne. Ingenting gjør en jente mer sjalu enn å bli utelatt. Hvis det er andre jenter rundt deg to, gi dem små komplimenter. Ingenting er for gal, skjønt. Bare kommentere hvordan du liker deres antrekk, hår, eller til og med sko. Hvis du virkelig vil gjøre en jente gal med sjalusi, ring en annen jente "veldig kul" rett foran henne. [Les: Hvordan komplimentere en jente på riktig måte]

# 3 Skrem på noe annet en jente sier. Tingen om jenter er at vi alle vil være morsomme. Vi ønsker alle å være en til å få en fyr til å le fordi det er sjeldenhet. Derfor, hvis du ler mye på noe, sier en annen jente, blir hun gal av sjalusi.

Hun begynner å fortelle vitser og prøver å få deg til å le også. Hvis hun gjør dette, hold fast og ikke le. Selv om du tror noe er morsomt. Du kan smile og erkjenne vitsen, men hold latteret inne. [Les: Slik spiller du hardt for å komme med en jente - og spiller det akkurat]

# 4 Få uskyldig fysisk med en annen jente mens hun ser på. Dette betyr ikke at du slår henne i rumpa eller tar deg ut med en annen jente. Dette betyr bare å berøre en annen jente på armen, nedre ryggen, eller bare støt skulderen inn i henne.

Å gi disse små berøringene vil gjøre en jente veldig sjalu. Det er fordi du gjør den andre jenta føler seg spesiell. Og siden alle jentene ønsker den spesielle følelsen, vil det gjøre henne sjalu, at hun ikke får det. [Les: Hvordan uskyldig flørt ved å berøre]

# 5 Snakk om hvor flott en annen jente er til henne. Du trenger ikke å gush om en annen jente eller noe seriøst. Så lenge du snakker om hvor morsomt eller kult en annen jente er, blir hun gal med sjalusi. Hun vil vise deg at hun også er morsom og kul - som kan fungere bra for deg.

# 6 Ignorer hennes tekster og samtaler, men engasjere seg med en annen jente på sosiale medier. En fin måte å gjøre en jente sjalu på er å overse hennes tekster og samtaler, men kommuniser aktivt med andre jenter online.

Hvis du tar en jente i et bilde på Facebook, eller til og med deler noe til en annen persons profil, går hun med nøtter. Hun vil være med på vitsen, og det vil gjøre henne veldig sjalu. [Les: Hvordan tenke som en jente og vinne henne over]

# 7 Legg inn bilder med andre jenter på sosiale medier. Den beste måten dette virker på er om bildene du legger inn, er et sted hvor den jenta var med deg. Men legg kun bildene av deg med andre jenter og legg ikke opp de med henne. Hun blir veldig sjalu over dette. Når hun ikke blir "viste seg", vil den kjøre hennes nøtter.

# 8 Snakk om hvor mye moro du hadde når du gjorde noe uten henne. Dette trenger ikke nødvendigvis å være med andre jenter heller. Hvis du hadde en flott tid med gutta, begynn å snakke om hvor fantastisk det var.

Jenter vil være den som gjør ting morsomt for deg.Så når du har det bra uten henne, vil det gjøre henne veldig sjalu. [Les: Innocent og morsomme ting å gjøre med venner]

# 9 Når du er med henne, ler på teksten du mottar. Når du ser på telefonen og ler på noe hun ikke vet om, vil det gjøre henne sjalu. Igjen, jenter vil være ansvarlige for å gjøre deg glad. Vi vil være de som får deg til å le. Så hvis vi ikke er og noen andre gjør jobben, blir vi sjalu.

# 10 Ignorer henne mens du snakker med andre i en gruppe. Hvis du står i en gruppe med andre, ignorerer du henne. Snakk med alle andre. Skrem på alle sine vitser, men bekreft ikke når hun sier noe. Ikke vær helt frekk hvis hun adresserer deg direkte, bare ikke snakk med henne spesielt i gruppen. [Les: Negging spill - Filosofien om negging og hvordan du gjør det riktig]

Hva å unngå å gjøre for å lage en jente sjalu

Så mye som det er gode måter å lage en jente sjalu på, er det også noen få ting du bør bare unngå helt. Ikke gjør følgende ting for å gjøre en jente sjalu fordi de bare gjør henne sint. [Les: 21 ting gutta burde aldri si til sin kvinne]

# 1 Kiss en annen jente foran henne. Dette viser bare en jente som du vil ha noen andre. Det er ikke meningen å gjøre henne sjalu. Hun vil bare gå og fortsette hvis hun ser deg gjøre dette.

# 2 Frakoble henne helt. Hvis du bare lukker henne ut, vil det ikke gjøre henne sjalu. Hva det gjør er at hun føler at du ikke er interessert i det hele tatt.

Og hvis du prøver å gjøre henne sjalu, bør du være interessert. Derfor vil hun akseptere at du ikke vil ha henne i livet ditt, og hun vil slutte å prøve å få deg helt. [Les: 12 grunner å lukke henne ut helt vil aldri vinne henne over]

# 3 Legg henne ned. Forfølgelser gjør aldri en jente sjalu. Hvis noe, vil de bare gjøre henne sint og vondt. Disse to tingene vil ikke vinne deg hennes kjærlighet. I stedet får de henne til å skrive deg som et røvhull, og hun kommer videre til neste mann.

[Les: Fraksjonering forførelse - Hvordan menn forfører kvinner ved hjelp av følelser]

Å vite hvordan å lage en jente sjalu, kan virke til din fordel mye av tiden. Du vil kunne få henne til å legge merke til deg og få henne til å be om din oppmerksomhet.

Populært emne