Hvordan lage en jente glad: Det er mindre komplisert enn du tror

Når det gjelder å vite hvordan å lage en jente lykkelig, tror folk ofte at det er vanskeligere enn det egentlig er. Her er hvor enkelt det er å få henne til å smile.

Alt for mange mennesker tar feil om hva som trengs for å virkelig gjøre sine kvinner lykkelige. De tror jentene er så komplekse det er som de tror vi er romvesener. Å vite hvordan å lage en jente glad er ikke så komplisert som du tror det er, og faktisk kan det være veldig enkelt.

Hvorfor du synes det er behagelig en kvinne er så komplisert

Hvilke gutter har en tendens til å misforstå mest, er at menn og kvinner ikke alltid vil ha de samme tingene. Så de gjør fine ting for jentene sine, men de er ikke ting de virkelig vil ha. Det er det gutta vil ha.

Det er ikke at gutta ikke gjør en innsats eller at de ikke kjenner jentene sine, men det handler om at de ikke tenker mye på hva jenta vil ha. De antar det som ville gjøre dem lykkelige, ville også gjøre henne lykkelig. [Les: Hvorfor er kvinner så svake?]

Hvordan lage en jente lykkelig med letthet

Hvis du har funnet ut at du ikke kan synes å gjøre noe riktig når det gjelder å gjøre din kvinne lykkelig, vil du ha nytte av hjelp. Det trenger ikke å være så komplisert som du tror det er.

Disse er veldig enkle, gjennomførbare måter å få jenta til å smile - og det er ting hun egentlig vil ha fra deg. Slik gjør du en jente glad på måter som ikke er komplekse og overkompliserte.

# 1 Lytt nøye. Det er ikke vanskelig å bare være oppmerksom. Jeg vet at jenta ikke alltid snakker om ting du bryr deg om, men du må lytte. Det handler om mer enn bare å nikke sammen også. Bidra til hva hun sier og bli forlovet når hun snakker om livet og dagen. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Husk de små tingene. Jeg snakker ikke om bursdagen hennes - for det er en stor ting. Jeg snakker om hva som skjer i hennes liv. Kanskje det er hennes venns bursdag eller enda bedre, moren sin.

Husker ting som er viktige for henne, selv om de ikke er avgjørende for deg, kan gjøre jenta lykkeligere enn noensinne. Det viser deg omsorg og verdsetter ikke bare henne, men alle tingene i hennes liv.

# 3 Gjør henne spesiell. Alle jentene vil føle seg som den eneste jenta du noen gang tenker på. Selv om det ikke er sannheten - fordi det er umulig - får hun til å føle at veien er mulig. Fortell henne hemmeligheter du ikke deler med noen andre, og hold øye med henne når du går forbi en gruppe attraktive kvinner.

# 4 Vær en gentleman. Åpne døråpningen for henne, åpne døren til restauranten, fjern bilen hennes når det er snø på det, og gjør det ridderlige ting jeg vet at du sannsynligvis ikke gjør nok. Jeg vet at det kan være irriterende noen ganger, men det er verdt det å se henne smil. [Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

# 5 Vet når hun er stresset. Hun forteller henne. Akkurat som hun kan fortelle når du har mye på gang, kan du fortelle når hun er overarbeidet eller stresset om noe. I stedet for å bare ignorere det eller unngå henne på grunn av hennes opprørt humør, gjør noe med det.

Gjør henne en lunsj for å ta på jobb, så hun trenger ikke å bekymre seg for det. Gjør noen gjøremål du vet at hun ikke har tid til å komme til. Bare gjør livet lettere når hun har det vanskelig, og du vil se hvor glad hun blir.

# 6 Gjør ting første gang hun spør. Jenter liker ikke å gni like mye som du ikke liker å høre dem. Tro meg. Poenget er at hvis du gjør noe når hun spør første gang, blir hun ekstatisk. Hvis du har det vanskelig å huske, så skriv det ned ASAP og kom deg til det.

# 7 Gjør ting uten å bli spurt. Enda bedre, gjør ting uten å bli spurt. Du vet at hun vil fortelle deg å rense ansiktshåret ut av vasken eller ta ut søppelet. Så gjør det før hun har mulighet til å. Hvis du ser noen måte, kan du hjelpe henne ut, hoppe på sjansen. [Les: 20 søte ting å gjøre for kjæresten din som hun vil elske]

# 8 Spør om hun trenger hjelp ofte. Noen ganger vil jenta ikke innrømme at hun trenger hjelp. Hun kan være den svært selvstendige typen og vil bare ikke. Så spør henne så mye du kan. Å være nyttig og ønsker å gjøre en innflytelse vil ikke gå tapt på henne.

# 9 Legg merke til de små endringene. Det er også endringer. Hun kan bære håret annerledes eller få det kuttet eller til og med få en ny piercing. Hvis du legger merke til, og du bør legge merke til, fortell henne. Kompliment henne og gjør en innsats for å ta hensyn til disse tingene. Tross alt gjør hun sannsynligvis det for deg.

# 10 Vis hennes oppmerksomhet offentlig. Det er ikke mye bedre for en jente enn å vise verden du bryr deg om henne. Det er så enkelt som å vise henne litt ekstra oppmerksomhet når du er ute og om. Hold hånden, kyss pannen, og bare vis henne at du er i henne foran alle andre.

# 11 Ta med henne rundt vennene dine. Dette er også hvordan man får en jente til å føle seg spesiell. Hun vet at vennene dine er viktige for deg. Hvis du tar henne rundt dem og til og med viser henne til dem, vil det gjøre henne lykkeligere enn du kan forestille deg.Selvfølgelig trenger hun ikke å merke seg hele tiden, men å ha henne med deg er en surefire måte å få henne til å smile. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt]

# 12 Kompliment henne personlighetstrekk. Det er greit å fortelle henne hvor vakkert hun er, men det som virkelig gjør henne lykkelig, er hvis du forteller henne hvor smart hun er. Du kan til og med snakke om egenskapene du beundrer om henne som ikke er hennes utseende. Dette betyr mye mer enn noe hun ikke har kontroll over, som hennes utseende.

# 13 Kompliment henne utseende. Etter en stund å være sammen, glemmer gutter ofte å fortelle jentene deres, hvordan de er tiltrukket av dem de fremdeles er. Og mens de dypere komplimenter betyr mye, vil hun fortsatt høre at hun ser bra ut til deg.

# 14 Vær snill mot vennene sine. Akkurat som vennene dine betyr mye for deg, betyr hennes mye for henne også. Det betyr at du er snill mot dem og får sin godkjenning, gjør henne ekstremt glad. Enda bedre, hvis de er misunnelig for at hun har deg, er det best av alt.

# 15 Bare prøv. Jenter virkelig vil bare ha innsatsen. Vi vil at gutta bare prøver å gjøre oss lykkelige. Selv om det ikke lykkes, vil det faktum at du prøver, være mer meningsfylt enn hvis du ikke gjorde noe. Så legg ut arbeidet og hun vil være glad du prøver å gjøre henne lykkelig.

[Les: 14 søte og søte måter å gjøre din kvinne lykkelig]

Nøkkelen med jenter er å bare prøve. Det er de enkle tingene som alltid betyr mest. Gjør en innsats og følg disse metodene for å lære å lage en jente lykkelig, og hun vil smile alltid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar