Hvordan Elske noen uten å forkjøle dem

Kan for mye kjærlighet noensinne være en dårlig ting? Finn ut hvordan du kan elske noen på den riktige måten, uten å kutte dem eller stampe deres individuelle vekst.

Når du blir forelsket i noen, er det naturlig å dusj dem med kjærlighet og hengivenhet.

Men kan du aldri overdrive kjærligheten?

Kan du elske noen så mye at du får dem til å elske deg eller din kjærlighet?

Elsker noen og smotherer noen

Sannheten blir fortalt, for mye kjærlighet er aldri en dårlig ting.

Og du kan ikke få din partner til å hate deg bare fordi du elsker dem mye.

Men du kan definitivt gjøre din partner misliker deg når du begynner å smøre dem.

[Les: 7 hemmelige tegn på et dårlig forhold]

For mange er kvelende kjærlighet bare en overindulgence av kjærlighet.

Du kan tenke å kutte overdreven kjærlighet er et sant tegn på din kjærlighet til en spesiell person.

Men i virkeligheten er kvelning en egoistisk handling.

Du mister ikke partneren din på grunn av kjærlighet. Du smeder noen med kjærlighet fordi du ber om deres hengivenhet, du vil ha oppmerksomhet, eller sannsynligvis fordi du kanskje vil hjelpe dem med sine problemer, eller du vil kanskje beskytte dem.

Men gjør du det fordi du tror det vil få din kjæreste til å føle seg bedre? Sannsynligvis ikke.

Nesten hele tiden, kan du kvele din partner for egoistiske grunner, enten for å bekrefte relasjonsstatusen din eller å føle deg bedre om deg selv som et perfekt eksempel på en kjærlig partner.

Hvordan elske noen på riktig måte

Ingen liker å bli smurt. Det er en tynn linje mellom å vise kjærlighet og kvele noen.

Du vil kanskje ikke kaste kjærlighet på partneren din, men har du noen gang følt at partneren din prøver å presse deg bort eller ser etter unnskyldninger for å komme vekk fra deg nå og da? Du kan bare være en utilsiktet kvelende elsker.

For det første er uttrykk for kjærlighet og kvelende kjærlighet relativ og subjektiv. Det som er ubehagelig for en partner, kan være ubehagelig til en annen. Når du tar deg tid til å bli forelsket sakte med hverandre, er disse små ting, begge kan lære om hverandre og hverandres forventninger når det gjelder kjærlighet. [Les: Nytt forholdsråd for å få en perfekt start]

Hvis du føler at du mister din partner eller hvis partneren din forteller deg at de trenger mer plass, er det 10 ting du må gjøre for å ta stresset av forholdet.

# 1 Ikke bruk kjærlighet til å kontrollere noen. Forvent ikke like stor kjærlighet fra partneren din helt fra begynnelsen av forholdet. Kjærlighet trenger tid til å blomstre. Sier du "Jeg elsker deg" ofte til din kjære fordi du har lyst til å si det, eller er det fordi du vil høre din elsker si det tilbake til deg?

Ikke bruk kjærlighet som en unnskyldning for å kontrollere partneren din eller vri dem til å gjøre budgivning. Når du bryr deg om hengivenhet, er det bare å teste din kjærlighets følelser eller forvente noe tilbake i retur senere, det er definitivt kvelende og noe som vil pissere partneren din raskere enn du tror.

# 2 Gi partneren din plass til å vokse. Tilbringe tid med hverandre kan føles bra. Men selv om du har tiden av livet ditt i partnerens armer, lær å rygg og gi plass til nå og da. Du kan ikke innse det, men til tider kan du hele tiden ha deg hele tiden med å få deg til å irritere din partner. Ordet, fraværet gjør hjertet til å vokse, eksisterer av en grunn. [Les: Hvordan gi plass i et forhold]

# 3 Ikke alltid tilgjengelig. Ikke alltid tilgjengelig på partneren din, og ring, spesielt hvis det er en triviell sak. Har du noen gang hoppet over arbeid eller legger bort noe viktig for senere når kjæresten din spør deg om noe trivielt, som å møte for kaffe fordi de kjeder seg eller hjelper dem med å rydde huset, selv om det ikke er din tur til neste uke?

To ting vil skje her. En, du vil føle at du ofrer noe som er viktig å være med din elsker. Det vil få deg til å føle deg som en martyr som plasserer kjærlighet over alt annet. Og du forventer den samme bevegelsen tilbake fra kjæresten din. For det andre vil partneren din ende opp med å ta deg for gitt og forventer den samme fortrinnsretten hele tiden. Er du klar over hvor skremmende dette arrangementet kan vise seg å være i det lange løp?

# 4 Ikke ring dem hele tiden. Å holde kontakten er akseptabelt. Men forventer en oppdatering på livet sitt hvert par timer, er det bare obsessivt. Med mindre din partner og deg liker å holde kontakten hele tiden, unngå denne oppførselen.

Dette er spesielt merkbart når partneren din er ute med sine egne venner. Kaller du partneren din ofte eller sender i-miss-tekst når de er sammen med venner, og du er alene hjemme? Du kjeder deg. Partneren din har det gøy. Du vil ha oppmerksomhet. Dette er bare et annet tilfelle av å smothering og misusing love.

# 5 Balanse din romantikk. Lær å forbedre forholdet ditt med den perfekte balansen mellom kjærlighet, sex og vennskap. Hvis du vil elske noen på riktig måte, må du begge føle deg involvert i hverandres liv i flere aspekter enn bare kjærlighet eller lyst. Lær å være en venn, en confidante og alt annet. Ved å gjøre dette, vil du kunne unngå å føle deg sjalu av noen andre som kommer nær din partner som en venn.

# 6 Hold det spennende. Gjør din partner vil ha mer hele tiden.Vær nyskapende og se etter nye måter å holde ting spennende i kjærlighet. I stedet for å tvinge partneren din til å behandle deg bedre eller som en prinsesse hele tiden, gjør noe som uunngåelig vil få din partner til å behandle deg bedre. Nesten alltid spør vi hvorfor våre partnere har blitt kjedelige, men vi skjønner ikke akkurat hvor kjedelig vi har blitt oss selv. [Les: 30 sexy måter å krydre sexlivet ditt]

# 7 Ha tro på forholdet ditt. Føler deg mer trygg på deg selv og forholdet du er i. Oftere enn ikke, slår elskere sin partner når de føler at de ikke er gode nok til sin partner eller ikke gjør nok for det gode forholdet.

Ved stadig å føle at du trenger å gjøre mer, kan du ende opp med å gjøre ting verre enn bedre. Begynn å tro på deg selv og vet at du er hete ting.

# 8 Har du virkelig en grunn til å føle seg usikker? Smothering er et tegn på subtil usikkerhet. Du føler at du må være den beste samarbeidspartneren i verden, og du overdriver det fordi du er redd for at kjæresten din vil tenke mindre av deg, eller glemme, la deg for noen andre. Du kan ikke konstant bevise kjærligheten til noen andre hele tiden. Og jo mer du viser din kjærlighet, desto mer vil du bygge deg opp for hjertesorg. [Les: Hvordan bevise at du elsker noen på den riktige måten]

# 9 Ikke bli truet lett. Får du truet hvis noen på en fest prøver å fange partnerens øyne? Hater du det når du hører at en god titter har en forelskelse på kjæresten din? Hvis du gjør det, så er du sannsynligvis usikker og kan subtly kvele kjæresten din med overdreven kjærlighet.

Hvis noen har en forelskelse på kjæresten din, betyr det ikke at partneren din vil forlate deg. Og hvis noen prøver å få øyekontakt med partneren din, betyr det ikke at partneren din vil ignorere deg. I stedet for å være usikker, se den lyse siden. Andre kan se og kreve, men partneren din er alt ditt!

# 10 Stopp trang for oppmerksomhet. Kan du sitte ved siden av partneren din i en halv time uten å ønske om oppmerksomhet? Finn du deg selv å prøve å få beroligende fei, eller briste inn i fnise eller lete etter andre måter å distrahere din partner? Dette kan være akseptabelt i begynnelsen, spesielt når dere begge er unge forelsket. Men hvis du finner det vanskelig å bare bruke tid rolig rundt hverandre, er du kanskje noen som vil ha oppmerksomhet hele tiden. [Les: 10 morsomme spill for par å leke i sengen]

Jo mer du krever oppmerksomhet, desto mer vil partneren din vike unna å gi deg mer oppmerksomhet. Og jo mer partneren din unngår å gi deg oppmerksomhet, desto mer vil du begynne å kaste dem med kjærlighet i håp om gjensidig gjerning. Og denne syklusen vil fortsette til dere begge er forvirret, irritert og bitter hele tiden!

[Les: Hvordan være romantisk uten å være oste]

Å forkjøre noen med kjærlighet er ikke en dårlig ting, så lenge dine intensjoner er uselvisk. Hvis du vil vite hvordan å elske noen uten å kutte dem for mye, må du huske disse tipsene. Tross alt er mange av oss avhengige av å smothering uten å realisere det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar