Hvordan elske igjen etter å være skadet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan elske igjen etter å være skadet
Hvordan elske igjen etter å være skadet

Video: Hvordan elske igjen etter å være skadet

Video: Hvordan elske igjen etter å være skadet
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Det er lett å tro at du er en fiasko etter en mislykket romantikk. Men lær å ta dette hoppet ved å forstå hvordan du elsker igjen etter å ha blitt skadet.

Så du var i et forhold, og nå er det hele.

Du har kanskje antatt at det ville vare for alltid.

Eller kanskje, du hadde lykkelige tanker og drømmer om ditt perfekte forhold til det øyeblikket det endte tungt på hjertet ditt.

Livet etter en oppbrudd kan føle seg forferdelig, spesielt hvis du ikke vil at forholdet skal ende eller hvis du har blitt utrodd på.

Men det som er viktig nå er å forstå hvordan å elske igjen og komme tilbake på føttene.

Du stoppet ikke å gå bare fordi du falt som barn, gjorde du? Eller stoppte du med å spille et spill eller kjører rundt i bilen din fordi du skrudd opp på et tidspunkt?

Livet er ikke perfekt. Det er de små imperfektene som gjør livet perfekt.

Du ville ikke vite lykke hvis du ikke forstår smerte. Og du vil ikke forstå sann kjærlighet uten å forstå hvordan et ødelagt hjerte kunne føles.

Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet

Selv om dette kan høres ut som en trøst, er dette egentlig ikke det. Det er sannheten.

Livet er uforutsigbart og planlegger ikke alltid som du ville eller forventet. Lær å håndtere tapene og vær kjent med de gode erfaringene, og lær av dine erfaringer.

Ikke gi opp kjærlighet på grunn av et knust hjerte eller fordi du tror det vil føre til smerte. Dårlige forhold forårsaker smerte, ikke kjærlighet. Husk at.

Et oppbrudd er som en døråpning til et annet forhold. Hvor lenge det tar deg å åpne den døren, er opp til deg. Men på et tidspunkt må du spenne deg selv og åpne den døren og møte noen andre. [Les: Hva er uberørt kjærlighet?]

Har du gitt opp kjærlighet?

Nesten hele tiden, gir mange elskere som tåler dårlige forhold og mislykkede romanser, oppe med å finne sann kjærlighet. De antar bare at kjærlighet ikke eksisterer, og tror det er noe alle mennesker kaller et forhold hvor to mennesker legger seg sammen og ofrer lykken for den andre personen.

Det er en enkel måte å kvitte seg ut av en situasjon der du delvis kan være feil. Å nekte at kjærlighet eksisterer, er en lurings måte å lyve til verden at de mislyktes eller ikke har møtt noen som er verdt å leve for. [Les: Hvorfor kan noen mennesker ikke finne kjærlighet?]

Hvis du ikke finner kjærlighet i ditt eget liv, må du slutte å prøve å få deg til å føle deg bedre ved å fortelle alle andre at kjærlighet ikke eksisterer, fordi den gjør det.

Hvis du har forsvunnet et mislykket forhold eller har hatt en smertefull oppbrudd, ta deg tid til å få ditt eget liv tilbake i orden. Og når du er klar til å se etter den spesielle personen, ta et skudd av tro og dykk først og fremst i kjærlighet.

Bli forelsket igjen

Hvis du vil vite hvordan du elsker å elske igjen og oppleve et bedre forhold, er det ti trinn som kan hjelpe deg med å oppleve et lykkeligere forhold og et bedre liv.

# 1 Godta at ditt gamle forhold er historie

Hvis du vil elske igjen en dag, lær å akseptere at forholdet ditt er over. Mange heartbroken elskere furu og bor over tapte relasjoner som de har mistet sine egne liv. Det kan føles slik, sant, men det er alt i hodet ditt.

Du har valget om å ta et smil tilbake på ansiktet ditt hvis du velger å. Du kan føle at det er en dårlig ting å være munter eller ha en god tid etter en oppbrudd, spesielt når det er lettere å stirre på en vegg og sadistisk føler seg godt om smerten du går gjennom. [Les: Er din eks tenkt på deg?]

Heal hjertet ditt på en måte som vil fungere for deg, men ikke tilbringe hele tiden låst i isolasjon. Overbevis deg selv at forholdet er over, i stedet for å holde telefonen i hånden, og håper at den nye exen din vil ringe deg tilbake og gjøre det opp med deg. Du kan falle tilbake i et ødelagt forhold en million ganger, men du blir aldri glad. Påminn deg selv at det er over. Så smertefullt som det kan virke, vil det gi deg styrken til å fortsette.

# 2 Hvor gikk du galt?

Breakup kan ha kommet ut av det blå eller det kan ha vært en serie små kamper som førte til at partneren din ringte forholdet av og gikk bort. Men uansett årsakene kan være, selv om du ikke har noen grunn til å klandre deg selv, lær av forholdet.

Har du valgt feil partner? Var du usikker, eller visste du alltid forholdet var dømt rett fra starten? Lær å lese tegn på et dårlig forhold, og sørg for at du ikke gjør de samme feilene igjen.

Erfaring er hva du får når du mislykkes i noe. Men det er likevel en verdifull leksjon. Så lær av ditt mislykkede forhold og hold de små tingene i bakhodet.

# 3 Nyt din spanking nye single status

Det er et tilfelle av at gresset blir grønnere på den andre siden, men for en gang lærer du å nyte den andre siden av gjerdet. Du er singel, så begynn å elske det! [Les: Jeg vil være singel igjen]

Du har sikkert vært i et forhold for en stund, noe som forklarer hvorfor du er hjertesvikt og opprørt. Men ikke la det holde deg nede. Tilbring mer tid med venner av motsatt kjønn. De kan være venner, men det er alltid en teeny bit av seksuell spenning og flørtende moro, selv mellom venner. Og du kan bruke det nå for å føle deg bedre om deg selv. [Les: Hvordan kysse en venn]

Snakk med venner av det motsatte kjønn sent på natten, ring dine knus og venner som har en forelskelse på deg. Du måtte sannsynligvis unngå disse vennene tidligere, hva med deg i et forhold og alt, men nå kan du snakke med alle disse menneskene i flere timer. Hvis du vil forstå hemmeligheten bak å vite hvordan du opplever lykke og hvordan du elsker igjen, må du alltid se etter sølvforingen i hver mørk sky. Optimistiske og glade mennesker nyter livet deres, uansett hva hindringer de står overfor. Vi kan egentlig ikke si det samme om de triste pessimistene, kan vi?

[Les: Hvordan møtes den for deg]

Se alltid på den lyse siden av livet og lær av dine erfaringer. Det får deg til å føle deg bedre, og livet ditt er mye mer tilfredsstillende. Bruk disse trinnene for å vite hvordan du elsker igjen etter å ha blitt skadet, og les resten av de ti trinnene for å helbrede hvordan du blir forelsket igjen.

Anbefalt: