Slik ser du eldre og rydder deg selv om ditt ansikt på baby på ingen tid

Kanskje du har et baby ansikt, eller kanskje du bare vil se mer moden i din alder, vel, bruk så noen av disse triksene til å vite hvordan du ser eldre ut.

Noen damer vil vite hvordan de skal se eldre ut. Jeg, for en, nådd en alder der de fleste kvinner ser etter motsatt. Da jeg var seksten, prøvde jeg å se eldre, sette på mørkt leppestift, skifte håret mitt, ha på seg lommebøker som var fylt med egentlig godteri. Jeg gjorde ikke en veldig god jobb med det og gikk raskt tilbake til babyen min ansikt måter-det var billigere. Men nå er jeg faktisk eldre og jeg trenger ikke å ha sminke for å vise den.

Stol på meg, når du faktisk ser eldre ut uten sminke, vil du ønske at du hadde hatt glede av babyens ansikt. Men jeg kommer til å stoppe meg selv før jeg kommer nedover veien for "oh dårlig meg, jeg blir gammel." Dette handler ikke om meg, det handler om deg. [Les: 15 trinn for å gi slipp på usikkerhet og forandre livet ditt]

Slik ser du eldre ut

Så, du vil vite hvordan du ser eldre ut. Vel, det er en riktig måte å gjøre det på, noe som resulterer i at du ser eldre ut. Det er også en feil måte som resulterer i at du ser eldre ut med feil vibber. Jeg vet at du vil se mer moden, men det er en fin linje med å se moden og ser litt søppel ut. Det er ikke vårt mål her. Vi vil at du skal se deg varm og smart.

Så, jeg har noen tips og triks for deg å følge for å hjelpe deg å oppnå det modne utseendet.

# 1 Ikke tøm alt på ansiktet ditt. Dette er en vanlig feil. Stol på meg, jeg er godt krydret til dette, jeg har bildene. Før du dykker inn i sminkeposen din, husk mindre er mer. Bare fordi du vil se eldre, betyr det ikke at du må bære alt i sminkeposen på ansiktet ditt. Så ta pusten, legg øyenskyggen ned og fortsett å lese. [Les: 22 måter å skille seg fra og skinne innfra]

# 2 For mye får deg til å se yngre ut. Jeg vet at du hørte iført høye hæler, gjør at du ser eldre ut, men det er faktisk feil. Kvinner som har høye hæler og mye sminke, gjør seg faktisk yngre ettersom yngre kvinner bruker disse taktikkene til å se eldre ut. Ser du hva jeg mener? Ved å gjøre dette, viser du faktisk bare at du er yngre enn du ser ut. [Les: Klærne gjør jenta: 15 tips for å se ditt beste]

# 3 Få deg noen klassiske biter. Hvis du vil se eldre, velger du å ha på deg klær som er sofistikerte og tidløse. Nei, du trenger ikke å kle deg som om du nettopp ble med i klubbklubben, men velg stykker som er klassiske og dempet i farge. Mørke-skinnete jeans med en vanlig hvit t-skjorte og et par lave hæler gir deg et eldre utseende.

# 4 Fokus på ett område av ansiktet. Jeg vet at dette vil være litt utfordrende for deg i begynnelsen, spesielt hvis du er vant til å ha mye sminke. Men i stedet for å sette alt på ansiktet ditt, fokuser på et område av ansiktet ditt. For eksempel, hold øye sminke subtil, men gjør en sterk leppe eller vice versa. Å ha en sterk leppe og øye bare gjør at du ser ut som du prøver for hardt.

# 5 Hold deg unna store trender. Jeg vet at du ikke hadde forventet å lese dette, men det er sant. Selv om vi alle faller inn i mote trender, prøv å ikke ha hele skapet dedikert til ett blikk. Altfor trendy utseende faktisk kommer over som juvenile-akkurat det du ikke leter etter. Hvis du ikke er sikker på bestemte trender, trenger du ikke å følge dem, i stedet hold deg til en titt som ser klassisk og komfortabel ut for deg.

# 6 Har du hårklipp? Vel, avhengig av kuttet, ja. For eksempel er en lob eller bob to kutt som for tiden er veldig trendy. De kutter av over kragebenet og gir deg et veldig rent og modent utseende, spesielt for yngre kvinner. Hva er enda bedre om dette utseendet er at de passer nesten alle ansiktsformer og kan brukes enten bølget eller rett. [Les: 38 sure-fire måter å se rike ut]

# 7 Ponytails saken. Jeg vet, hver jente elsker en god hestehale, men de får deg til å se yngre ut. Nå er den "unge" hestehale den som er slitt høyt på hodet ditt, de du vanligvis bruker når du trener. For å ha på hestehale og se eldre, prøv en som er slank og lav med enten en side eller midtdel. Den gir en mer moden stemning.

# 8 Lett på smykker. Dette er ikke å si at du ikke skal bære smykker, fordi det virkelig knytter et antrekk sammen. Vær imidlertid oppmerksom på hvor mye smykker du har på deg. Hvis du bruker for mye, ser du klebrig ut. Så fokus på et uttalelsesstykke som vil være brikken som binder antrekkene dine sammen.

# 9 Få en flott frakk. Du kan ikke forestille deg hvor mye et frakk endrer utseendet ditt. Hvis du har på seg en genser eller jeanjakke, er det bra, men du trenger en skikkelig frakk. Enten grå, svart eller kamel som de er i stand til å passe sammen med hvert antrekk du passer sammen med. Et frakk tar et uferdig utseende og får deg til å se ut som om du har ditt liv alle funnet ut.

# 10 Ditch the Uggs. Ja, jeg vet, de er komfortable, men de får deg til å se fjorten. Så, grøft dem. Vente! Du kan bære dem i huset. Der er det et kompromiss. Men alvorlig, din yoga bukser og Ugg utseende må gå. Hvis du vil se eldre, må du slutte å bruke klær slik at du ser ut som en tenåring. Uggs er en av dem.

# 11 Stå opp rett. Dette er en liten ting å gjøre, men det endrer seg helt slik du presenterer deg selv. Eldre kvinner er selvsikker.Hvis du slår deg, gir du ikke av den vibe. Stående eller sitte opp rett automatisk gjør at du ser eldre ut. Så sørg alltid for at hodet ditt er oppe og skuldrene dine er tilbake. [Les: 14 små detaljer som definerer klasse og poise]

# 12 Match din bh til din skjorte. Hvis du har en svart bh under en rød t-skjorte, er du sannsynligvis seksten. Se, jeg trenger ikke engang å vite hvor gammel du er, jeg antar bare at du er ung. Jeg vet, det er en liten og ubetydelig ting, men stol på meg, folk merker det. Sørg derfor ikke bare for at bHen din samsvarer eller passer godt med skjorten din, men at bH-stroppen din ikke vises. Det gjør bare antrekkets utseende rent og skarpt.

[Les: 14 tips for å revolusjonere og avsløre det varme og sexy du]

Nå som du vet hvordan du skal se eldre, bruk noen av disse tipsene i din daglige rutine. Husk, mindre er mer, du trenger ikke å overdrive det for å få det modne utseendet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar