Slik ser du ut som en boss ifølge James Bonds stylist

Innholdsfortegnelse:

Slik ser du ut som en boss ifølge James Bonds stylist - STIL 2023
Slik ser du ut som en boss ifølge James Bonds stylist - STIL 2023
Anonim

Du kjenner de øyeblikkene hvor du føler at verden er ditt stadium? Hvor drar du feilfri hovedrollen i et spill og alle ser på? De føler seg bra, ikke sant? Ikke la disse gylne øyeblikkene være sporadiske og flyktige - begynn å bestemme nøyaktig når du er sjefen ved hjelp av kvinnen som er ansvarlig for å opprettholde bildet av verdens kuleste mann.

Jany Temime er den prisbelønte kostymedesigner og stylist som slått Daniel Craig inn i et ikon av raffinement. Og nå skal hun hjelpe deg med å forberede deg på den store datoen, få deg til å se skarpere på jobb, hjelpe deg med å perfeksjonere det smoking-utseendet, og vise deg hvordan du holder det kul i helgen.

Dating: "Bond utstråler en tillit som ikke kan ignoreres. Oppnå dette med forberedelse og oppmerksomhet på detaljer "

 1. "På settet av Specter valgte jeg allsidige klær. En mann bør se uanstrengt trukket sammen, så om du kjører fra kontoret for et personlig engasjement eller la brunsj løpe om natten, bruk klær som feeds sansene og fremhever dine eiendeler, enten det er armene, midjen eller øyenfargene.”
 2. "Det er noe virkelig sensuelt om de rette stoffene. En mans klær skal føles myk og luksuriøs under en persons fingertupper, så jeg legger alltid Bond i en skreddersydd bomullskjorte eller en kashmir genser uten skjorte under. En mann bør alltid gi et snev av en kontur, så ha minimal lag. "
 3. "Ha klærne dine renset eller slitasje dem rundt huset før enhver anledning. Klær bør aldri se stive eller rett ut av esken - en ekte gentleman ser aldri ut som om han legger for mye innsats. "
 4. "Uansett om du er barberet eller har ansiktshår, bør du alltid vises godt tatt vare på og uklanderlig preparert. En velpleidet mann viser verden at han er stolt over sitt utseende. Og det sier seg selv at neglene dine blir rene og trimmet. "
 5. "Din cologne bør lokke, men ikke overmanne."
Image
Image

Arbeid: "Ditt utseende bør gjenspeile tillit, tilnærming og ha en mystisk luft"

 1. "Din stil bør samsvare med visningen du vil lage."
 2. "Det er ingen unnskyldning for uhørt hår. En liten hårgelé holder låsene på plass mens du erobrer dagen din. "
 3. "Uansett hvilken preferanse du har for ansiktshår, bør du forsyne deg med de riktige verktøyene for en nær, behagelig barbering."
 4. "Det er sant at et fast håndtrykk sier mye om en person, men en skreddersydd grå drakt og skarp hvit skjorte sier like mye."
 5. "Skinnede sko vil fullføre utseendet ditt og sørge for at du får et varig inntrykk på kontoret."
 6. "Kostymer er det beste å skje med menn. En dress hjelper mennene å se sexy uten å se på seg. Hvis du merker, har Bond aldri farger. Dette er tilsiktet fordi jeg aldri vil ha klærne til å være det som er husket - heller, jeg vil at mannen skal være fokus. Kostymer skal være nøytrale i farge og passformen bør annonsere kroppen under. "
 7. Jany mener at klær aldri skal skygge mannen og forsiktighet mot overaksessorisering. "En flott moderne klokke er den perfekte kontakten for å fullføre enhver dress. Og unngå den ekstra massen av et belte ved å velge bukser med sidejustere. "
Image
Image

Black-Tie Formal: "Bildet av Bond i en smoking er et av de mest ettertraktede utseende. Grunnen? Den feilfri passformen "

 1. "Ansiktshår kan gjøre eller ødelegge ditt utseende. Enten du er renskåret eller har godt definert ansiktshår, kan en mangel på grooming ødelegge hele utseendet ditt, uansett hvor flott tux passer. Det er best å gå med det utseendet du har dag til dag, slik at du ser trygt og godt sammen. Hvis du vanligvis ikke har ansiktshår, kan det hende at en formell anledning ikke er det beste valget å starte. "
 2. "Enten det er marine, svart eller hvitt, vil en håndskredet smoking gi deg selvtillit."
 3. "Jeg byrde ikke på Bond med tilbehør fordi de distraherer mannen, men det er noen fanger han ikke blir funnet uten. Hver detalj av Bonds stil er forsettlig. Mansjettknapper er et tilbehør jeg liker å bruke - de burde si noe om mannen du er eller har en historie bak dem. "
Image
Image

Casual: "Den sanne mysteriet mannen er alltid klar for alt og alt"

 1. "Din weekend stil kan reflektere en avslappet holdning, men fremdeles overføre tillit."
 2. "Vær mindre regimentert med din døgnåpne pleierutine, men ikke la deg gå. Du kan velge å ikke være renskåret, men hold dem kantet og ryddig å se og føle deg best. "
 3. "Uansett om han kjører en fartbåt, nipper til en martini eller jager en skurk, ser alle Bond-utseende ut til å være perfekt, men du kan ikke finne ut hvorfor det er. Menn burde bære helgedrakt med så mye tillit som de ville ha en dress eller tux. Uansett hva Bond bruker, uansett situasjon, gir han poise og selvsikkerhet. "
 4. "Bruk luksuriøse stoffer, ikke over-accessorise, sørg for en perfekt passform, og unngå for mye farge eller noe for trendy."
 5. "Det er noe tiltalende om loafere uten sokker fordi en manns ankler er veldig sexy.Lærsko, enten oxfords eller loafers, gir et snev av eleganse og kan enkelt gå fra dag til natt i helgen. Sko og klær som kan gå fra dag til natt er nøkkelen til å oppnå Bond-utseendet. "

Når du har stilen låst ned, kan du prøve å komme inn i den faktiske Bond-formen.

Jany Temime jobber tett med Gillette, stolt sponsor for Spekter, som er ute nå i kinoer landsomfattende

Populært emne