Hvordan se flott ut i babyens første bilder

Innhold

Ser bra ut under arbeidskraft er sannsynligvis det siste i tankene dine. Men selv om ditt første familiefoto ikke blir sett av hundrevis av Instagram-følgere, vil det fortsatt være det mest verdifulle bildet du vil se på igjen. Her er noen få enkle produkter du kan kaste i sykehusposen din for å få huden til å lyse, forklare utmattelse, rolig rohet og få deg klar til kameraet på få minutter.

Spylt ansikt

Varme sykehusavdelinger, hormoner og utmattelse kan etterlate huden, og ser fluffet ut med høy farge. "Selv om det er flott å ha en rosenkuløs farge på kinnene dine, ta ekstra rødhet med Lily Lolo Corrector Powder i Blush Away [£ 7.99, lilylolo.co.uk], som kan brukes alene eller over grunnlaget", sier lage -up artist og hudpleie ekspert, Nathalie Eleni. Dette naturlige, oljefrie pulveret skjuler også flekker og vil ikke irritere følsom hud.

Rengjør og lys

Hvis derimot din hud trenger en glow pick-me-up, prøv dette. 'Hvis du er i stand til å hoppe i dusjen, eller ikke lett komme til vasken, bland en 5p størrelse Liz Earle Gentle Skin Exfoliater (fra £ 5,50, uk.lizearle.com) med vanlig rengjøringsmiddel og fjern med vann eller en varm, fuktig flannel, sier Nathalie. Det vil dype porer og øke sirkulasjonen for å få en sunn glød tilbake til din hudfarge. Neal's Yard Organic Face Wipes (£ 5.50, nealsyardremedies.com) er briljant forsiktig, men grundig for en rask bed-side, hudbalanserende fiksering.

Hydrering økning

Fuktighetskrem er et absolutt must, men rammen opp effektene med tilsatte lysende egenskaper. Prøv den så vel som navnet Paparazzi ved Sepai (£ 48, Selfridges.com) - en lett, celle reparerende fuktighetskrem med subtile iriserende pigmenter for å gjøre din hud så strålende du vil se ut som om du har besøkt et spa, ikke brukt timer på en arbeidsavdeling, sier Nathalie. Vi elsker også dette arbeidet i Transit Camera Close-Up (£ 30, thisworks.com) som virker som en maske, fuktighetskrem og primer i ett. Kondensoljer pluss et lite slag av koffein vil rev opp en grå hud.

Hud perfekt

Du trenger ikke engang grunnlag, men hvis du gjør det, vil en lett BB-krem, som Balance Me BB Natural Perfection (£ 26, balanceme.co.uk) gi hudlokk dekning og en dugg glød.

De-puff øyne

Ingen tvil om at øynene dine vil glitre med stolthet på ditt nye tillegg, men hvis de ser litt ut på den puffy siden, prøv Origins No Puffery (£ 24, origins.co.uk). "Det er en briljant kjøling for å få utmattede øyne," sier Nathalie. 'Det virker raskt å perk opp, de puff og oppfriske øynene som ingen andre.' Vi elsker også de beroligende effektene av Simple Kind To Eyes Revitalizing Eye Roll-On (£ 5,49, boots.com).

Øye lyse

Hvis mangel på søvn vises under dine øyne, skjul eventuelle mørke sirkler med Chantecaille Bio Lift Concealer, £ 57, uk.spacenk.com. 'Det skjuler alt og fuktighetsstangen gjennom midten og tilsatt E-vitamin forhindrer at produktet sitter i fine linjer, slik at du ser fantastisk ut,' sier Nathalie.

Sunn flush

Den sterke kameraflitsen kan vaske deg ut, så en hudfarge på kinnene gir huden din en løft. 'Jeg elsker Glo Minerals 3-i-1 Color Stick i Doll Face [£ 11.95, glo-minerals.com],' sier Nathalie. 'Det er en vakker kremaktig, peachy-rosa rødme som ser bra ut på eppene av kinnene, men også klappet på lepper.'

Hudfarve

Ta huden din opp en gylden hakk kan skjule mindre enn perfekt hud og gi utseendet på en full natts søvn. "Time Bomb Holiday i en flaske gir et veldig realistisk, kyss av farge til ansiktet ditt," sier Nathalie. 'Påfør med fingrene å blande helt ned på nakken for en sunn glød.'

Øyeåpning

Å bruke tonn mascara rett etter fødselen kan føle seg for mye, men Max Factor Lashfinity 3 Day Mascara (£ 18,99, boots.com) oppnår den rette balansen mellom definisjon og naturlig finish. 'Dette gir mer utseendet på nyanserte pisker enn tung mascara, så det ser utrolig naturlig ut,' sier Nathalie. 'Det er også svettfritt og varer 3 dager - bonus!'

Fix frizz

"For gale krøller som trenger taming eller beroligende frizz, arbeid i et nærende serum," sier Nathalie. Vi elsker John Frieda Frizz Ease Nourishing Oil Elixir (£ 9,99, boots.com), da den inneholder hydrering og reparasjon av arganolje. 'Arbeid et par pumper gjennom medlengder og ender for å tåle frizzy flyaways og re-boot krøller.'

Smart slips

Du vil kanskje knytte håret ditt under arbeidet, og bruke Invisibobble The Traceless Hair Ring (£ 3,75, feelunique.com) i stedet for en vanlig elastisk betyr at du kan gjøre det uten å forlate kinks i håret ditt. Formet som telefonledning, fordeler det klokt press (slik at det ikke gir deg hodepine midtpust), vil ikke glide ut lett, og hvis du vil ta håret ned igjen for bilder, vil det ikke etterlate et "merke" 'i håret ditt. M & B-teamet er besatt av dem!
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar