Slik ser du vakre og o-så-varme i 15 enkle trinn!

En jentes attraktivitet er ikke bare hud dyp. Bruk disse 15 tipsene om hvordan du ser vakker og sexy ut, og du kan transformere deg selv over natten!

Hvis du spør noen om hvordan du ser mer attraktiv eller vakker ut, sannsynligvis er det første du vil høre, å være deg selv, ikke sant?

Men er det virkelig for deg?

Å være deg selv er den enkleste måten å se på nydelig.

Men hvis det ikke virker for deg så langt, så må du bare være en bedre deg!

[Les: Sannheten - hvorfor gutta finner sjenerte jenter uimotståelig!]

Hvordan du ser vakker og attraktiv ut

Ingen forseelse er ment her, men det er den grimme sannheten i livet som noen ganger, å være deg selv, bare virker ikke for de fleste av oss.

Mennesker rundt deg kan fortelle deg at du er perfekt som du er, men hvis du ikke føler den måten innefra, kan du noen gang trygt fremstille din sanne skjønnhet til omverdenen?

Endring er ikke alltid en dårlig ting, og du må huske at noen ganger er forandring uunngåelig enten vi liker det eller ikke.

Nå, tenk på det, hvor mange av oss forblir det samme for alltid?

Vi forandrer oss ikke hele tiden, for bedre eller verre, ettersom vi blir påvirket av menneskene rundt oss, enten det er våre venner, familie, kollegaer eller kjendiser vi elsker?

Når vi forandrer seg ubevisst gjennom årene, blir vi noen ganger påvirket av feil mennesker, eller vi bestemmer oss for å slippe og ta det enkelt, og vi slutter å mislikke personen vi ser i speilet.

Men du kan forandre alt dette, så lenge du er villig til å rette opp de trekkene og vanene du tror, ​​gjør at du ser mindre ut enn å appellere mot det motsatte kjønn. [Les: 25 ting folk finner veldig sexy og attraktivt om en jente]

15 tips for å se vakkert ut og forandre deg selv til det bedre

Du har kanskje kommet over flere jenter som du oppfatter som unattractive som fortsatt får mye oppmerksomhet og tilbedelse fra det motsatte kjønn. Så betyr det at du ikke klarer å dømme skjønnheten nøyaktig, eller betyr det at disse jentene har noe om dem som gjør dem til å virke mer interessante og attraktive for gutta?

Ekstern skjønnhet handler ikke om et pent ansikt eller en god kropp. Den har mer å gjøre med hvordan du føler deg innenfor, og hvordan du projiserer deg selv til verden.

Hvis du virkelig ønsker å forvandle deg selv fra personen du er til en helt ny du som er glamorøs, sexy og oh-så-hot, bruk disse 15 enkle tipsene for å gjøre deg selv mer vakker og attraktiv på kort tid! [Les: 13 enkle fysiske tiltrekningstips som gjør deg varmere umiddelbart!]

# 1 Et sunt ansikt. Det er blitt sagt at en persons ansikt er speilet av deres sjel. Er du glad og morsom, eller er du kjedelig og deprimert? Eller er du usunn eller mindre enn interessert i å ta vare på deg selv?

Ansiktet ditt er nesten alltid det første som folk legger merke til om deg. Så hvis du vil se vakker, må du lære å ta vare på den. Spis sunt, drikk mye vann og trene, du begynner å se mye sunnere og ungdommelig i løpet av få dager. Og hvis du har noen kvelende problemer som akne eller stress linjer, prøv å ta vare på det. Det vil definitivt gjøre stor forskjell for utseendet ditt. [Les: Hvordan se bedre nakne ut med 15 virkelige enkle tips]

# 2 uttrykk. Et pent ansikt ser bra ut. Men uttrykkene dine, det er det som gjør ansiktet vakkert eller kjedelig. Måten du smiler, ler helhjertet, blinker eller stirrer på noen mens du snakker med dem, kan gjøre forskjellen mellom en vanlig jane og en vakker og sjarmerende jente.

Selv en jente som ikke tror at hun er vakker, kan forvandle seg til en nydelig kvinne bare ved å lære å leke med ansiktsuttrykk og hennes bevegelser. Som corny som det høres, står foran speilet og prøv noen få uttrykk, det være seg et blunk eller et smil. Tross alt er selv våre uttrykk påvirket av andre rundt oss. Så hvorfor ikke prøve og uttrykke deg bedre, og se bedre ut samtidig? [Les: 12 ting som kjører gutter gal utover en jentes utseende]

# 3 En varm og vennlig aura. Din aura er noe som innhyller deg hele tiden, og du kan ikke forfalske den. Har du noen gang satt ved siden av noen bare for å føle deg virkelig ubehagelig og vanskelig å plutselig uten grunn? Eller har du mislikt noen første gang du snakket med dem?

På den annen side, følte du deg veldig komfortabel rundt noen så snart du sa hei for første gang? Når du møter noen, uansett om du skjønner det eller ikke, blander din aura med sin aura som er rundt dem, og hvis en av dere føler seg negativ, gnider den til den andre personen. Fyll tankene dine og tankene med varm positivitet og en vennlig holdning. Når du føler deg positiv, vil din positivitet trekke andre til deg hele tiden.

# 4 Klær og antrekk. Kle deg riktig uten å virke som om du prøver for hardt. Hvis du er tapt og ikke vet hvor du skal begynne, ta en titt på en kjendis som ligner på deg eller har samme kroppsstruktur. Måten du kle på, spiller en stor rolle i måten du oppfatter av andre. [Les: 25 måter å se veldig søt ut og smelte en manns hjerte]

# 5 Ditt poise. Gå, snakk og oppfør deg som en dame.Hvis du står høy, gå grasiøst og se elegant ut hvor du er, vil du definitivt bli lagt merke til og likte det motsatte kjønn. Husk, gutter finner jenter fascinerende fordi jenter er så forskjellige fra dem. Utsett din femininitet med nåde, og du vil feie hver fyr av gulvet med skjønnhet og poise. [Les: 10 enkle tips for å bli elegant og grasiøst på kort tid]

# 6 dufter. Feminine dufter kan gjøre en manns hals nektet å spinne og knekke på et sekund, selv når du bare går forbi ham. Som mennesker spiller lukt en stor rolle i tiltrengningskampen, og hvis du lukter herlig og gir en vifte av den perfekte kvinnelige ensilasje bak deg, er det noe ingen fyr kan glemme, om det er på en dato eller når du prøver å imponere på en fyr mens du går forbi ham!

# 7 Frisyre. En perfekt hårklipp kan fremheve ansiktsfunksjonene dine og gjøre deg til en glamorøs dukke om noen timer. Forsøke med håret ditt, snakk med stylist eller ta en titt på noen kjendis frisyrer for inspirasjon. Du kan anta at det ikke spiller en stor rolle, men du vil bli overrasket over forskjellen det kan gjøre. En perfekt kutt kan gjøre underverk og få deg til å se mye vakrere, spesielt etter at du lærer å uforsiktig flette håret når fyren du prøver å imponere er rundt!

# 8 Tap de overskytende pundene. Kroppen din ser best ut som den er opprettet, og alle de overflødige kalorier du spiser bare skjuler den virkelige deg under flere lag med fett. Å være for tynn er definitivt uattraktiv, men å opprettholde den perfekte mengden kroppsfett gjør at du ser vakrere ut, og hjelper deg med å vise kurvene dine på alle de riktige stedene, og få deg til å se flere år yngre også. [Les: 25 måter å bli motivert til å trene og holde fast i det!]

# 9 Pasteller og lyse farger. Hvis du vil tiltrekke en fyr, kle deg i pasteller eller lyse farger. Det er så enkelt, virkelig! Pasteller bringer femininiteten i deg bedre enn noen annen farge og gjør at du ser mer elegant og feminin ut med det samme. Og for en mannlig fyr er det ikke noe mer attraktivt enn en jente som viser bort hennes femininitet. [Les: Hemmeligheten bak å tiltrekke menn på en måte som de ikke kan motstå! - Hvordan bruke pasteller til din fordel]

# 10 Glam opp. Det er ikke dumt å tilbringe en stund hver dag for å ta vare på utseendet ditt før du går ut. Hvis det hjelper deg å føle deg vakkerere, bruk kosmetikk og arbeid med forskjellige pensler og farger. Du vil føle deg mer glamorøs, mer trygg og lykkeligere med deg selv.

# 11 Ikke føl deg ufullkommen. Så hva får deg til å føle seg usikker eller ufullkommen? Alle av oss har våre egne små niggles som får oss til å føle seg mindre enn ønskelig. Ha disse problemene faste eller bli kvitt det. Tross alt, hvis noe gjør at du føler deg mindre enn vakker * selv om det er en irriterende søsken eller en mindre enn gratis kjæreste *, må du bli kvitt den. Tross alt er skjønnhet en sinnstilstand. Og hvis du ikke føler deg vakker, hvordan kan du noensinne projisere din skjønnhet med tillit til resten av verden?

# 12 Vær glad. Se glade filmer, lytt til lykkelige sanger, heng med gode mennesker, vær fornøyd med livet ditt. Det er ingenting galt med å ha mer i livet eller å være ambisiøs, så lenge du fortsatt er glad i dag. Ingen sier at du må være deprimert eller frustrert til dagen du gjør den stor eller oppnå drømmen om å være multimilljonær. Du lever i dag, og hvis du er ulykkelig i dag, betyr det bare at du fører et ulykkelig liv. Vær glad og munter, og din smittsomme lykke vil få deg til å skinne med vakker utstråling.

# 13 Få din skjønnhets søvn. Åtte timers søvn er en luksus som få har råd til i disse dager, men du må prøve å få tid til god søvn. Mangel på søvn og stress gjør deg gretten, trist og unattractive. På den annen side vil du se mye bedre ut og føle deg mer energisk og begeistret over livet når du er frisk utstilt. [Les: Hvordan se sexy og attraktiv når du ligger i sengen!]

# 14 Inner skjønnhet. I motsetning til popular tro er indre skjønnhet ikke noe galt folk snakker om å overbevise seg selv om at de er vakre. Inner skjønnhet eksisterer, og det er det eneste som gjør en person vakker eller unattractive. Et attraktivt ansikt kan fange en persons oppmerksomhet for et sekund, men utover det første sekund, er det en persons indre skjønnhet som gjør hele forskjellen. [Les: Den virkelige sannheten om indre skjønnhet og hvordan det fungerer!]

# 15 Vis ut hva du er stolt av! Julia Roberts kan ha en stor munn, men i stedet for å gjemme det, glir hun det og viser det til verden med et stort smil. Og hun har vært i stand til å snu noe som er mindre enn perfekt til et vakkert varemerke som er awed av alle.

Du skjønner, skjønnhet er en sinnstilstand. Vis deg selv, og skjul ikke noe du oppfatter som uattraktivt selv om det er et arr rett over ansiktet ditt. Folk bryr seg ikke om dine mangler, det er måten du projiserer deg selv som gjør deg vakker.

[Les: Hvordan gutta forelsker seg - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

Det er lett å føle deg nydelig og se glamorøs så lenge du tror at du er alt det og mer. Bare bruk disse 15 tipsene om hvordan du ser vakker ut og oh-så-hot, og du vil innse at attraktivitet ikke er noe bare få har og andre ønsker. Det er innenfor oss alle, så lenge vi gjør en innsats for å projisere det til verden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar