Hvordan la en fyr vite at du er interessert uten å oppleve overeager

Du tilbringer timer som sitter i klassen og stirrer på fyren du liker. Det vil ikke få deg veldig langt. Det er på tide å lære å la en fyr vite at du er interessert.

Noen ganger kan gutta være så uvitende om tegnene på at det blir frustrerende. Jenter, du vet hva jeg snakker om. Men hør, kanskje du bare ikke viser Ikke sant tegn. Lære å la en fyr vite at du er interessert i en måte at de vil forstå og respektere er nøkkelen.

Drooling over dem viser deg definitivt som dem, men sannsynligvis vil det ikke fungere for deg i det lange løp. Jeg snakker av erfaring. Stol på meg på det. [Les: Hvordan være en drille og la en fyr vite at du liker ham]

Hvordan la en fyr vite at du er interessert

Ingen sa det var lett å fortelle noen hvordan du føler om dem. Du har ingen anelse om hvor mange ganger jeg har fortalt noen jeg likte dem og ble slått av. Og fra hver avvisning, i stedet for å bestemme at jeg aldri vil fortelle noen jeg liker dem igjen, fortsatte jeg. Hva er problemet? Du forteller dem at du liker dem, de liker deg ikke, og du flytter en.

Det er utrolig hvor fort folk glemmer disse tingene. Men vi legger mye press på oss selv, og dette hindrer oss fra å ta neste skritt fremover og fortelle noen hvordan vi føler. Det er på tide, damer. Det er på tide.

# 1 Fortell ham. Jeg er en stor talsmann for å uttrykke dine følelser. I tillegg er dette den enkleste måten for noen å forstå hvordan du føler. Hvis du forteller ham om din interesse for ham, er det ingen måte han fortolker det. Du liker ham, og du fortalte ham at du liker ham. Nå vet han nøyaktig hvordan du føler deg så han enten aksepterer det eller ikke. [Les: 15 søte måter å fortelle en fyr du liker ham og vinne ham over]

# 2 være tilnærmet. Visst, spill den mystiske typen, men hvorfor? Det høres utmattende, og du venter på at fyren nærmer deg. Gjesp. Hvorfor ikke bare åpne deg selv og være mer tilnærmet. Hvis du viser en fyr som du er vennlig og kommunikativ, viser du dem at du er interessert i å snakke med dem. Nå viser dette deg at du liker dem? Ikke nødvendigvis, men det er et godt første skritt. [Les: Sjarmerende måter å være mer approachable for guys]

# 3 Gjør det første trekket i en samtale. Hvis du ser ham spise lunsj alene eller vente i kø for heisen, vær den første til å starte en samtale. Vanligvis antar menn at de burde være den første til å gjøre det første trekket i alt, men hvorfor ikke blande det opp litt? Dette viser ham at du er interessert i å snakke med ham og lar ham ta det første skrittet neste gang han ser deg. Vis ham at du er interessert.

# 4 Lag øyekontakt. Når vi liker noen, stirrer vi på dem. Vel, hvorfor ikke se på dem mens de ser på deg? Øyekontakt er et av de store tegnene vi alle følger når vi prøver å se om noen er i oss eller ikke. Hvis noen unngår øyekontakt med deg, er de ikke interessert i deg. Men hvis de stirrer på deg mens du ser på dem, er det et klart tegn på at du er i hverandre. Så, hvis du vil at han skal vite at du liker ham, se på ham. [Les: Alle de subtile øyekontaktflirten beveger seg som fungerer som en sjarm]

# 5 Smil. Jeg vet at dette kan virke elementært, men du vil aldri nærme deg en fyr som alltid frynser og ser sint ut. Så, hvorfor ville en fyr anta at du er interessert i ham hvis du ser slik ut? Nøyaktig.

Det er på tide å legge et smil på det ansiktet fordi han ikke vet at du er interessert i ham hvis du ikke ser på ham og smiler. Men, selvfølgelig, ikke tvinge det. Hvis du ikke føler deg som smilende, så ikke.

# 6 Spør ham. Nå kan du bli freaking ut på dette tidspunktet, men ikke. Når det gjelder å finne ut hvordan å la en fyr vite at du er interessert i ham, er dette definitivt et sterkt første trekk, men det gjør det ikke dårlig. Hvorfor ikke spør ham ut? Dette viser tydeligvis at du er interessert i å bli kjent med ham mer. Så, han vil nok være mer avslappet og vite at du liker ham. Vel, den første datoen jitters vil bare forsvinne. [Les: Hvordan spørre en fyr ut som den stilige jenta du er]

# 7 Tekst ham. Jeg vet at folk sier at han må skrive deg først og at du må vente et par timer for å svare, bla bla. Hør, hvis du liker ham, bare skriv ham. Hvem bryr seg om hvem som tekst som først. Poenget er at du er interessert i ham, så han burde vite det. Send ham en tekst og se om han svarer. Hvem vet hvor det vil lede deg.

# 8 Ikke opptre som en venn. Du er ikke venner. La oss bare gjøre dette veldig klart. Du vil ikke engang være hans venn, du vil ha noe mer, ikke sant? Så, oppfør deg ikke som sin venn, for på en eller annen måte å væske deg inn i kjæresten eller datingposisjonen. Du må gjøre det klart at du er interessert i ham mer enn bare en venn. På den måten vil ingen av dere kaste bort tiden din.

# 9 Ikke spill spill. Jeg vet at folk elsker å spille spill. Hele "varme og kalde" tingen. Vel, det er kjedelig. Helt ærlig, hvis du virkelig er interessert i ham, bør du være ærlig med om hvordan du føler. Det er også lettere for deg på lang sikt. Si hva du vil og mener hva du sier.

# 10 Flørt. Du sannsynligvis flirte med ham naturlig fordi du vil være intim med ham.Flørting er det første skrittet til intimitet. Du bygger i utgangspunktet opp den seksuelle spenningen. Dette er et klart tegn på at menn går forbi når de skal finne ut om noen liker dem. De ser om denne personen flirter med ham. Hvis ikke, er de mest sannsynlig usikre på hvor intensjonene dine ligger. [Les: Subtile flørting beveger seg for å trekke dem nærmere deg]

# 11 Være vedvarende. Dette betyr ikke at du skal stalke og trakassere ham før han er enig i å gå ut med deg. Men vær litt vedholdende med å vise ham hvordan du føler. Ikke vær varm en dag og kald den neste. Hvis han tar deg for iskrem, fortell han ham senere at han likte det, eller be ham om å slappe av med deg igjen. Noen ganger må du legge litt mer innsats for å vise dem at du liker dem.

[Les: Den hemmelige kunsten å tiltrekke gutta på en måte som de ikke bare kan motstå]

Nå som du vet hvordan du skal la en fyr vite at du er interessert, er det på tide at du viste ham at du liker ham. Du har ingenting å tape, så hvorfor ikke prøve?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar