Hvordan forlate noen du elsker: Veiledningen for å hjelpe deg med å bestemme

Hvis du spør hvordan du skal forlate noen du elsker, må du først vurdere hvorfor du vil forlate og sørge for at du gjør det rette.

Da jeg først startet det grove utkastet til denne funksjonen, var den retningen jeg lette etter, bare hvordan du skal forlate noen du elsker. Jeg fortsatte med å liste alle måter du går bort fra kjærlighet, uansett grunn du tror du må. Men da hadde jeg en forandring i hjertet.

Hvorfor bytte av hjertet? Jeg vet ikke om det bare er meg, min alder eller det miljøet vi lever i, men det jeg ser i mitt eget liv og verden er nedslående. Jeg har et svært få antall venner som fortsatt er gift, i et forpliktet forhold, eller som ikke vurderer å forlate personen de er med.

Skal du virkelig? Hvordan forlate noen du elsker

Jeg begynte å spørre meg selv hvorfor alle synes å kalle det slutter, som alle jeg kjenner. Det er fellesheter i grunnene til at folk ønsker å forlate noen de elsker.

Å være forelsket lyder fantastisk, ikke det? Jeg mener hvem som ikke vil ha den hvite ridderen på hesten eller kona på inngangsdøren i forkleet hennes, og venter på mannen sin? Dessverre er det ikke slik kjærligheten fungerer. [Les: Lider du av White Knight syndromet?]

Før du undersøker måtene på hvordan du skal forlate noen du elsker, ta et sekund og ta en pause. Finn ut om du virkelig bør forlate personen du er med. Selvfølgelig, hvis de ikke er gode for deg, eller hvis du er i dårlig situasjon, finn veien ut. Men på et tidspunkt i ethvert forhold går du gjennom tider med hjertesorg, smerte og ufattelige utfordringer.

6 grunner til at du kanskje ikke vil forlate noen du elsker

Den gode nyheten er at hvis du holder ut gjennom stormen, er det alltid solfylte skyer å komme. Før du finner måter for å forlate noen du elsker, se om det er grunner til at du kanskje vil bli.

Jeg vet, jeg er lei meg, det kan ikke være svaret du vil ha. Men når jeg har tenkt på å forlate folkene jeg elsker, er det grunnene til at jeg holder på og vær stormen.

# 1 Gresset ser alltid grønnere ut. Forhold er HARD. Jeg bryr meg ikke om hva noen sier. Hvis du har folk i livet ditt som forteller deg at de bor i et forhold der alt er solskinn og blomster, er de heller ikke i forholdet i det hele tatt, som overfladisk, eller de er ikke ærlige med deg eller seg selv.

Det er ingen måte at to personer har et forhold og ikke befinner seg i uro i livet. Det er ingen måte å komme til slutten av dette livet uten mange hindringer underveis. Men kanskje, kanskje, i stedet for å skyve fra hverandre for å komme seg gjennom de grove stedene, prøver du å kle seg sammen. [Les: De 28 tegn på at forholdet ditt er over allerede]

Hvis du tror at enslige venner har det bra fordi de går ut med noen de vil ha, og de har ikke bryet med noen på deres sak, kan det være riktig, og det kan ikke.

Statistikken viser om lag 50 prosent av giftede mennesker som blir skilt, og ønsker at de prøver å jobbe det ut. Du må bestemme hvilken av de 50% du tror du vil være.

# 2 Hvis du forlater forholdet, vil du umiddelbart bli glad. Det er ikke at å forlate et plaget forhold ikke er bra for noen mennesker. Faktisk er mange mennesker mye lykkeligere når partneren deres er borte. Problemet er at hvis du elsker noen, og du forlater dem, kan du bare finne ut at problemet ikke var dem. Din lykke er noe du bare kontrollerer.

Sikker på at andre gjør deg ulykkelig. Men hvis ulykken kommer fra innsiden, forlater forholdet du er i, ikke å gjøre deg umiddelbart glad. Det kan bare få deg til å se at problemet ligger innenfor hvem du er og din egen elendighet mer enn noe som noen legger på deg. [Les: Hvordan berolige ditt sinn og gjøre fred til sinnstilstand]

# 3 Du er på en selvpålagt nedadgående syklus. Noen ganger kommer vi inn i negative sykluser som par. Vi har alle følt dem. Det er som når noe gjør vondt, og du sitter og tenker på det, gjør det vondt om hundre ganger mer. I stedet for å forlate personen du elsker, prøv å snu ting ved å tenke positivt og presentere det samme for dem.

Det er enkelt å overbevise ikke bare deg selv, men din partner også at ting ikke kommer til å fungere. Det er bare sabotere forholdet. Skriv ut grunnene til at det ikke vil fungere og bestemme selv om de er ekte eller en funksjon av din egen mentale skapelse.

# 4 Kjærlighet er ikke ment å være så vanskelig. Dessverre vokste vi alle sammen med å se fløyter og sitcoms med gode avslutninger. I livet er det mange ganger når det er ulykkelige slutt.

Hvis du tror du skal forlate noen du elsker, fordi forholdet ditt ikke virker fordi det bare er for jævla, tenk igjen. Sannsynlig, et forhold du inngår krever mye arbeid. Hvis du har gitt det alle sjansene du må gi, ja, finn en måte å forlate.

Men hvis du tror du er den eneste som har det vanskelig å komme sammen, begynner du å se deg og høre. Det er ikke bare deg.

Kjærlighet er ikke et eventyr. Det er en varig like- og støttegruppe mellom to personer. [Les: Hemmeligheten til harmoniske og langvarige relasjoner]

# 5 De vil aldri endre seg. Nå er dette sannsynligvis sant, de vil aldri endre seg. Men du stopper og spør deg selv om du virkelig vil at de skal forandre seg. Det er personlighetskarakteristikker om oss selv som er nesten umulige å endre, men det er både godt og dårlig.

Du ble forelsket og elsker den personen du er med. Kanskje det bare er noen aspekter at hvis du jobbet sammen med dem, kan du komme til uttrykk. Å forlate noen du elsker, fordi de ikke vil gjøre akkurat det du vil, eller ikke kan være 100% av det du vil at de skal være, fører til det samme rotet neste gang.

Nei, du kan sannsynligvis aldri endre dem, men det betyr ikke at det ikke er deler av deg som kan endres for å møte halvveis hvis de er villige til å prøve. [Les: Har moderne forhold forandret seg bedre eller er de verre?]

# 6 Ting er for øyeblikkelige og ingen ønsker å jobbe for ting. Internett er en velsignelse og forbannelse. Det er en velsignelse fordi du får høre råd fra folk som meg * i jest! *. Det er en forbannelse fordi vi aldri vil vente på noe eller investere tid i ting fordi den neste personen, situasjonen eller muligheten er rett rundt hjørnet. I det minste er det slik det virker.

Forhold er som alt annet verdt. De må være utarbeidet og på. Hvis du vurderer å forlate noen du elsker, veier du om du hellere vil forsøke å finne et godt medium for å elske hverandre, eller bare slippe og gå videre. Fortsett å lyde lettere, men det er ikke, stol på meg!

Som jeg sa, begynte jeg denne funksjonen og ga alle måtene å distrahere deg selv til å forlate noen du elsker å gjøre det mindre smertefullt og greit. Jeg sier på ingen måte at du burde være i et forhold som ikke er det du vil eller gir deg det du trenger. Kanskje det er noen måte å redde det du har i stedet for å kaste den bort.

Leaving er noen ganger like vanskelig, om ikke mer enn å bo hos noen du elsker. Bare vær sikker på før du går, det du vet i hjertet, er det du vil. Ikke se deg tilbake og angre hva du slipper å gå.

[Les: Feil fanget? Skal du bli eller bli fri?]

Gresset kan være grønnere på den andre siden, men kanskje det du ser på er kunstgress, det er alt jeg sier. Du kan vurdere hvordan du skal forlate noen du elsker, men på slutten av dagen er det ikke alt det er sprakk å være.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar