Hvordan lære å stole på kvinner igjen etter å være skadet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lære å stole på kvinner igjen etter å være skadet
Hvordan lære å stole på kvinner igjen etter å være skadet
Anonim

Mistet din tillit til kvinner fordi en av dem brøt hjertet ditt? Slik kan du overvinne bitterheten for å åpne hjertet og kjærligheten igjen.

Å bli skadet av en kvinne i et forhold kan være en av de vanskeligste opplevelsene å gjenopprette fra. Enten du har blitt lurt på, løyet til eller bare forlatt høy og tørr uten lukning, kan det fortsatt ta litt tid å kunne gjenvinne tilliten til det kvinnelige kjønn.

Å gå på etter et hjerteslag som forlot deg knuste tar tid, og som med alle smertefulle tap i livet, er det viktig å sørge og være tålmodig med deg selv. Det første trinnet er å helbrede fra arrene som din ex forlot deg, og lær så å slippe og sakte finne måter å stole på kvinner igjen. [Les: 8 smal nøyaktige måter å fortelle om en kvinne lyver]

Du er ikke den første fyren som blir skadet av en kvinne, og du vil absolutt ikke være den siste, men du kan forlate fortiden og gjøre vondt bak deg og ta kontroll over fremtiden din. Mange menn har stått opp fra smerten av å bli forrådt, og med litt innsats kan du også!

Hvordan stole kvinner etter å ha blitt forrådt

Følgende tips vil hjelpe deg å komme fri fra vondt, lære å omfavne endring og bane vei for et sunnere forhold. Å stole på kvinner igjen er mulig hvis du tar disse nødvendige trinnene for å helbrede og vokse.

# 1 Vet at det ikke er din feil. Du må huske at det som skjedde med deg i ditt tidligere forhold, var ikke din feil. Du har rett og slett gjort en feil i kvinnen du valgte å stole på. Hun hadde deg, og hun valgte ikke å behandle deg med respekt, så la den neste fyren ha henne.

Smertefullt som det kan være å velge å forlate personen som knuste din tillit, den lyse siden er at du er fri for kløftene til noen som forrådte deg, og du er fri til å finne en kvinne som kan lære å verdsette din tillit.

# 2 Ta deg tid til å helbrede. Ta nok tid til å helbrede ordentlig etter å ha gått gjennom en smertefull oppbrudd. Ikke hopp inn i et nytt forhold for tidlig, for hvis du gjør det, vil du ende opp med å bære bagasjen fra det siste forholdet til neste. Dette kan forårsake et nytt sett med problemer, og kan til og med gjøre deg mer av en sjalu eller besittende person, som et resultat av å ha tillitsspørsmål.

Det er ikke rettferdig å få en ny partner til å betale for de feilene du har gjort, så sørg for at du har fått nok tid til å behandle den siste breakupen før du kommer tilbake til dating-scenen.

# 3 Tenk deg å være alene. Hvis du har gått den andre ruten og lovet at du aldri vil være i et forhold igjen, eller foretrekker å være promiskuøs for å unngå å bli skadet, setter du opp en vegg som ikke trenger å være der. Tenk deg å være alene for alltid, og aldri ha en følgesvenn å støtte deg gjennom livet.

Når du prøver å unngå smerte ved å skyve folk ut, blokkerer du også kjærlighet fra å komme inn i livet ditt. Vil du helst aldri lære å stole på kvinner igjen, eller være uten et meningsfylt forhold igjen i fremtiden? Det er ditt valg. [Les: 7 grunner å spille offeret gjør livet ditt verre]

# 4 Tro at den rette er der ute. Tro er et sterkt ord, og det er et viktig aspekt ved å finne den rette jenta for deg. Du må tro at hun er der ute. Hvis du tror at kvinner er lunkne og skandaløse, så er det det du vil pleie å tiltrekke seg.

I stedet for å tenke at hver jente er den samme basert på hvilken en kvinne gjorde for deg, velger du å tro at den rette vil være annerledes. Hun vil være verdig av tilliten din, og du vet straks at hun er ekte. Når du møter henne, vil du helt glemme din eks og hvordan hun brøt din tillit.

# 5 Arbeide med selvforbedring. Ta deg tid til å forbedre deg selv mens du håndterer ditt hjerteslag, slik at du vet at du fortjener en flott jente som behandler deg riktig. Noen gutter tror ikke at de er spesielle på noen måte, så de bosetter seg for en kvinne som får dem til å føle på den måten også.

Denne gangen, jobbe med din selvtillit, og bygg deg opp for å tiltrekke seg den typen kvinne du vil ha. Din usikkerhet kan faktisk tiltrekke seg kvinner som vil gå over deg, så ikke la det skje for en gang. [Les: 11 tips for å bygge en bedre deg]

# 6 Se til de andre troverdige kvinnene i livet ditt. En fin måte å gjenvinne tilliten til kvinner er å finne eksempler på pålitelige kvinner som allerede er i livet ditt. Det kan være din mor, din søster, venner i lang tid eller bekjente, og enhver annen kvinne du vet som er trofast og ærlig mot sin partner. Disse menneskene vil hjelpe deg med å tro at kvinner kan stole på, siden du har så mange gode eksempler rundt deg.

# 7 Vet du hva du vil. Når du føler at du er i stand til å åpne opp for muligheten for å stole på kvinner igjen, er det nyttig å vite nøyaktig hvilken type jente du vil ha. Dette vil bidra til å luke ut noen som ikke føler seg ekte eller helt ærlige med deg. Det inkluderer å kjenne de røde flaggene til kvinner som ikke kan stole på, som de som liker å fortelle hvite løgner eller de som insisterer på å holde for mange hemmeligheter.

Ikke gå inn i dating scenen uten en bestemt radar for typen kvinne du vil tiltrekke. Vær også oppmerksom på at fysiske utseende ofte kan bedra, og et vakkert eksteriør er ikke alltid en indikator på hva som er inne. [Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

# 8 Still de riktige spørsmålene. Når du starter casually dating, er det viktig å stille de viktige spørsmålene før du gjør noen form for engasjement. Du vil sørge for at kvinnen har de samme verdiene, overbevisningene og ideene i et forhold. Enda viktigere, du vil vite hvor mye kvinnen verdsetter ærlighet og lojalitet i et forhold, sammen med det hun er villig til å ta med til bordet.

# 9 Stol på deg selv. Embody hvilken type kvaliteter du vil finne i en kvinne, og du vil få en mye større sjanse til å tiltrekke det du søker i et forhold. Når alt kommer til alt, når du endelig finner en kvinne som virker troverdig, vil du at hun skal kunne sette sin tillit til deg for å få henne til å bo, ikke sant?

# 10 Vær oppmerksom på de vellykkede forholdene til andre. Hold øye med andre glade par, og vet at du også kan ha et godt forhold bygget på tillit og sikkerhet. Å se andre par som har vært sammen i 5, 10, 20 eller 30 år kan hjelpe deg med å håpe at du kan finne det samme en dag. Disse parene vil være et skinnende eksempel på at det er mennesker i verden som er lojale mot sine partnere, og vil ikke la hverandre ned på måten din ex gjorde med deg.

Når du har mer tro på at et godt forhold er i butikken for deg, vil du sakte bevege seg forbi de gamle vondt og vredene som fremdeles dveler fra fortiden. Fortsettelse er en gradvis prosess, og det skjer ikke over natten. Hvis du følger disse nødvendige trinnene for å gi slipp på fortiden, gjenoppfinne deg selv og din tro, og begynn frisk med fornyet håp for fremtiden, vil du lykkes.

[Les: Det jeg lærte da du brøt hjertet mitt]

Det er mulig å stole på igjen etter at en kvinne brøt hjertet ditt. Vær tålmodig, og stol på prosessen, og i tide vil du endelig kunne åpne hjertet for en kvinne igjen.

Populært emne