Slik holder du lenger i sengen

Innholdsfortegnelse:

Slik holder du lenger i sengen - DATING 2023
Slik holder du lenger i sengen - DATING 2023
Anonim

Klemme

Det er tre typer klemme som kan hjelpe deg med å opprettholde en sterkere ereksjon i lengre tid, bedre kontroll ved utløsning. Først må du prøve en kukring, som forsiktig klemmer bunnen av penis, og hjelper deg med å opprettholde hardheten din. For det andre, hvis du kan føle at orgasmen nærmer deg for tidlig, må du stoppe og klemme området rett under hodet på hanen. Påfør trykket på urinrøret, for å midlertidig undertrykke klimaks. Kyss partneren din mens du gjør dette, for å avlede dem og se på deg å klemme på deg! Endelig viser studier at menn med større bekkenbunnkontroll kan kontrollere sin utløsningstid bedre. Tid til å slå opp de Pilates-klassene!

Jukse

En enkel måte å sikre at du ikke krysser målstreken for fort, er å velge kondomer med en diskret hjelpende hånd. Durex Extended Pleasure inneholder et smøremiddel med bensokain 5%, et mildt bedøvelsesmiddel som litt nummerer spissen av penis for å hindre at du blåser lasten for fort. Durex Mutual Climax har også spesiell smøring på innsiden, med prikker og ribber rundt for å stimulere kjønnsorganene hennes - de fremskynder hennes orgasme, sakker din ferdig, og du vil mest sannsynlig ha en intens delt orgasme jeg liker å ringe en "vår -gasm'.

Øve på

Ønsker du å gå lenger med partneren din, øve du å være lenger alene. Hvis kroppen din er vant til å gni en ut i løpet av få minutter, kommer det til å knytte sex med korthet. Privat praksis hjelper deg med å "trene" penis og sinn. Prøv en start og stopp-teknikk når du onanerer, tar deg nær til klimaks, og senker strekkene dine slik at du lærer å motstå cumming. Hvis du vil bli veldig seriøs, bruk håndkrem eller til og med en slags sexleksak for bedre å gjenskape følelsen av en skjede.

Populært emne