Trøbbel i paradis? Hvordan vite når du skal bryte opp

Noen ganger blir det enklere enn å forlate. Hvis et forhold ikke er sunt, kan det ta litt mot, men å vite når du skal bryte opp er ditt første skritt.

Så du har hatt enda en natt med kampene. Du våkner om morgenen som en narkoman som lovte å ikke hengi seg igjen, føle seg skam å rope, miste temperamentet og være i samme posisjon som vanlig. Hvis forholdet ditt er blitt noe annet enn en syklus av et par gode dager etterfulgt av de dagene som bare gjør at du vil trekke dekslene opp over hodet og holde deg i sengen, kan det være på tide å revurdere forholdet ditt.

Å være i et forhold hvor du bare ikke kan komme sammen er mer enn frustrerende - det føles desperat og isolerende. Det kan være spesielt vanskelig når du vil ha ting å trene mellom deg så ille, men uansett hva du gjør, virker ingenting å bli bedre.

Problemet med å lagre et forhold er at du bare kan ta avgjørelser for deg selv, og du kan bare endre din egen oppførsel. Å være den første til å slutte, kan få deg til å føle seg skyldig, og at du ikke prøvde hardt nok, men noen ganger er det best å se ting for hva de er i stedet for hva du vil at de skal være.

13 tegn på at du bør forlate noen i stedet for å bo hos dem

Midt i et forhold kan det være vanskelig å objektivt se ting for hva de er. Så for å hjelpe deg med å avgjøre om forholdet ditt er verdt å kjempe for, er de 13 toppene for å passe på at det kan avgjøre når det er på tide å bryte opp.

# 1 Du har mistet venner. Hvis folk har begynt å unngå deg fordi alt du kan gjøre er å drøfte om hvor sint du er på din betydelige andre eller hvor trist du er at den ikke fungerer, så kan det være på tide å ta en pause. Dårlige forhold er som å kaste en stein i vannet, de har en krusningseffekt på alt rundt dem. Ikke miste deg selv eller vennskapene dine over et dårlig forhold.

# 2 De er fornærmende. Det finnes alle slags måter at noen kan være fornærmende. Noen ganger er det de følelsesmessige arrene som er mer varige, og det gjør deg vondt mer enn de fysiske. Hvis din signifikante andre enten misbruker deg muntlig eller fysisk, så er det på tide å ringe det avsluttes. Din fysiske og følelsesmessige sikkerhet må alltid prioriteres. [Les: Er jeg i et voldelig forhold? 17 sikre tegn]

# 3 De snyder. Hvis du finner ut at din betydelige andre har lurt og du tror at du kan komme over det, bør du tenke lenge og hardt om din beslutning. Mange ganger tror vi at vi kan komme forbi det og tilgi, men i virkeligheten kan utroskap fra en partner ofte sette av en kjede av hendelser i et forhold som kan føre til en livstid av vrede.

Å være ondskapsfull og ikke å være i stand til å stole på din partner, er ikke sunne måter å bære på et forhold. Hvis du ikke kan tilgi helt og gå videre med forholdet, så sannsynligvis er det bedre å fortsette. [Les: Skal du noen gang tilgi en juksepartner?]

# 4 De har en avhengighet. Hvis du er forelsket i noen som har en avhengighet, enten det er narkotika, gambling, videospill eller pornografi, og du tror du kan forandre dem, kjemper du sannsynligvis en tapende kamp. Hvis du har bedt dem om å stoppe, og de har fortsatt å la deg ned, så trenger de profesjonell hjelp. Hvis de er villige til å søke hjelp, og du vil holde fast ved siden av dem, gjør du det forpliktet til å gjøre det og stå ved siden av dem underveis.

Hvis de imidlertid ikke føler at de har et problem, må de sannsynligvis slå seg ned for å se det. Du vil ikke slå bunnen med dem, så det kan være på tide å si farvel. Kanskje din reise blir katalysatoren som vil spare dem til slutt. [Les: Håndtere en kjæreste som er avhengig av videospill]

# 5 Du kan ikke stole på dem. Hjørnesteinen i et forhold er tillit og kommunikasjon. Hvis du ikke stoler på personen du er med, vil det etterlate deg alltid å føle at du er på rystet grunn. Det er ingenting verre enn å føle at du alltid ser over skulderen din, uansett hva den er. Å være med noen som er villig til å være på forhånd og ærlig, er kritisk for å ha et modent og sunt forhold. [Les: Hvordan komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 6 Du har en annen ideologi om livet. Når du begynner et forhold, synes ikke de tingene som du fundamentalt er uenige om, noe som betyr mye. Tross alt, kjærlighet erobrer alt, eller gjør det? Hvis du vil ha en familie på seks, og de ikke vil ha barn i det hele tatt, vil det sannsynligvis komme en dag når du vil være forferdelig at du måtte gi opp dine grunnleggende ønsker til dem, eller omvendt. Hvis du har helt forskjellige ideer om hvordan livet skal være, og det forårsaker store problemer nå, er det sannsynligvis bare å bli verre.

# 7 De får deg til å føle deg ensom. Det er tider når ensomhet kommer fra innsiden. Hvis du imidlertid aldri har vært noen som føler seg ensom, men du finner i ditt nåværende forhold at du føler deg mer isolert med dem enn du gjorde før du var sammen, så er du sannsynlig med noen som ikke er sunn for deg.

Å være i et forhold burde få deg til å føle seg fornøyd og oppfylt. Hvis du føler deg ustøttet, alene eller som dine behov ikke blir hørt eller møtt, kan det bare være at du er to svært forskjellige mennesker som ikke er ment å være sammen.[Les: Ensomhet i et forhold: 4 whys og 7 måter å fikse det på]

# 8 De ødelegger deg økonomisk. Hvis de skader deg på måter som ødelegger deg økonomisk, så er det på tide å enten koble fra dem monetært eller helt. Ofte er folk som utnytter partneren deres også inn i seg selv for å se hvordan de påvirker noen andre enn seg selv. Hvis noen ikke bryr seg om trivsel, kan det være på tide å si adios. [Les: Hvordan slutte å kjempe over penger i et forhold]

# 9 Du ser at du har blitt drastisk endret. Hvis du våkner opp en dag og innse at du er femti pounds tyngre, har du ikke smilt i måneder, eller du er ikke den muntre, glad, person du en gang var, så kan det være på tide å ta litt fri for å finne ut hva skjer. Du kan ikke skylde på noen andre for dine handlinger, men hvis personen du er med er ikke støtter deg eller hjelpe deg gjennom det som er som gjør deg bli noen andre enn den du er, så kan det være på tide å ta et skritt tilbake.

# 10 De hindrer deg i å realisere drømmene dine. Ingen, og jeg mener ingen, burde aldri stoppe deg fra å innse dine drømmer. Hvis de får deg til å velge dem over hva du alltid har ønsket å gjøre, så er det kanskje best å gå etter drømmen din først. Hvis det virkelig er ment å være, vil de fortsatt være der etter at du har oppnådd dine mål. Det siste du vil gjøre er å savne din eneste mulighet for å finne ut at du ikke hadde rett for hverandre til å begynne med. [Les: Kjærlighet eller karriere? - Hvordan lage det riktige valget]

# 11 De setter seg alltid over deg. Et partnerskap er en 50-50 proposisjon. Hvis det er mer som en 90-10 med din betydelige andre, så er det ikke en god situasjon. Problemet med å endre disse typer partnerskap er at dype siter er vanskelig å slutte. Hvis du har forsøkt å utøve dine ønsker, men de har falt på døve ører kontinuerlig, kan det være på tide å gå bort.

# 12 Du liker ikke dem. Hvis du ikke liker dem, er rundt dem, måten de behandler deg på, eller hvordan de behandler andre mennesker, så er det ingenting som løser om forholdet ditt. Du må ikke bare elske personen du er med, men du må også like dem. Hvis et sted langs linjen ser du de virkelige dem og ikke liker det du ser, er det på tide å finne noen mer egnet for deg. [Les: Falling out of love og hvorfor det skjer med deg]

# 13 De vil ikke forplikte seg.Hvis de nekter å forplikte seg til deg, så er det på tide å forlate. Vi kjenner alle det paret som går ut i åtte år og blir aldri gift fordi en part ikke vil forplikte seg. Hvis du ikke kan få noen til å begå, er det sannsynlig at de ikke har rett for deg av noen grunner.

[Les: Hvordan komme igjennom de vanligste engasjementsprosessene]

Et forhold er aldri lett. Det kommer til å være gode tider og dårlige tider som par må gå gjennom. Men hvis du bare føler negativitet hele tiden, så kan det være på tide å bryte opp. Det gamle ordtaket som sier om du lar noe fritt, vil det komme tilbake hvis det er ment å være en regel som vi alle burde leve av.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar