Hvordan vite om forholdet ditt er giftig, slik at du kan komme seg fort

Når du har vært sammen lenge nok, kan det være vanskelig å avgjøre om forholdet ditt er sunt. Slik vet du om forholdet ditt er giftig.

Giftige forhold vil for alltid være skadelige. Det er aldri greit å være med noen som legger så mye negativitet i livet ditt. Men det er også vanskelig å fortelle om du er i et usunn forhold eller hvis du nettopp har funnet deg i en behagelig rutine. Du må lære å vite om forholdet ditt er giftig for å finne ut det.

Men det er fortsatt ikke så lett. Vår oppfatning av de vi elsker har en tendens til å være litt overskyet. Derfor kan det være vanskelig å innrømme at du faktisk blir behandlet dårlig. Du kan prøve å rettferdiggjøre deres oppførsel fordi de er din elsker.

Ditching negative mennesker i livet ditt kan majorly endre det

Det er ikke lett å kutte folk ut av livet ditt. Jeg har vært der og jeg kjenner kampene. Du legger så mye inn i vennskapet og da må du kutte dem løs. Det virker ikke rettferdig noen ganger.

Men hvis de bare bringer deg ned, er det virkelig en no-brainer. Du må bli kvitt dem. Det vil gjøre livet ditt mye mer positivt og det blir det vei mer moro. Du vil også finne det mye lettere å lykkes og leve livet du virkelig vil. La aldri negativitet ta over. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

Hvordan vite om forholdet ditt er giftig, og du bør avslutte det

Det bør ikke være plass for giftige mennesker i livet ditt. Noen gang. Den negativiteten vil ha langvarige effekter som kan gjøre livet ditt og fremtidige forhold så mye vanskeligere. Slik vet du om forholdet ditt er giftig, og hvis du skulle ringe det, slutter det.

# 1 Du er irritert rundt dem. Hvis du går inn i et rom og er ganske mye umiddelbart irritert bare fordi de er der, er det et dårlig tegn. Din energi blir giftig og skadelig bare å være rundt dem. Det er et stort tegn du trenger for å komme deg ut. [Les: 16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet]

# 2 Du finner din tålmodighet slites veldig tynn når de er i nærheten. AKA, alt de gjør setter deg av. Det kan ikke være noe signifikant i det hele tatt, og du er bare syk av dem. De kunne sette opp sine retter i vasken uten å skylle dem eller noe annet som vanligvis er ganske ufarlig for noen andre.

# 3 De fornærmer deg. Tydeligvis er fornærmelser dårlige. De gjør deg opprørt og reduserer selvtilliten din betydelig. De er enda verre kommer fra noen som hevder å bry seg om deg. Hvis de legger deg ned hele tiden, er det på tide å forlate.

# 4 De får deg til å føle seg dum. Dette er et virkelig, veldig dårlig tegn på at du er i et giftig forhold. Avstemmende kommentarer og kommentarer bør aldri tolereres. Lære hvordan du vet om forholdet ditt er giftig, er i stand til å ta et skritt tilbake og spørre hvordan du vil reagere hvis de gjorde den kommentaren din venn. Hvis det er ille, vet du at det er på tide å ringe det slutter. [Les: 18 følelser du ikke burde føle i et sunt forhold]

# 5 De pokker moro på dine hobbyer og interesser. Disse tingene betyr mye for deg. De er alt for deg, egentlig. Hvis partneren din ikke tror at de er viktige og faktisk gjør narr av deg for dem, er det på tide å sprette. De er ikke gode for deg.

# 6 Dine venner nevner din sure holdning. Hvis selv vennene dine kan legge merke til noe er galt, er toksisiteten så dårlig at det også påvirker forholdet ditt. Tid til å hoppe skip og gå ut før du skader deg selv for godt. Lytt til vennene dine. De prøver å hjelpe deg.

# 7 De støtter ikke dine mål. Hva er poenget med å være med noen som aldri vil se deg lykkes? Hvis de ikke jubler deg og støtter målene dine, er det et giftig forhold. De kan ikke prøve å stoppe deg fra å oppnå dem, men ikke støtte deg kan være like skadelig. [Les: 10 tegn på at partneren din virkelig støtter dine mål]

# 8 Du ser frem til tiden borte fra dem. Dette bør være nøyaktig motsatt med din betydelige andre. Du bør alltid bruke tid sammen med dem. Hvis ikke, er det et problem. Ta et skritt tilbake og spør deg selv hvorfor du vil være borte fra dem. Mer sannsynlig enn ikke, du vil finne ut at det er fordi de forårsaker for mye negativitet i livet ditt.

# 9 Du tilbringer ikke intim tid sammen. Betydning, du går aldri på datoer eller nyter hverandres selskap. Sannsynligvis sitter du på motsatte ender av sofaen mens du ruller på telefonen eller ser på en film. Det er ikke kvalitetstid. Årsaken til dette er sannsynligvis fordi du vet at du vil ende opp med å kjempe hvis du bruker for mye tid sammen. [Les: Tilbring kvalitetstid sammen og 14 andre tips for å fikse et ødelagt forhold]

# 10 Sjalusi er et stort problem. Selvfølgelig er sjalusi normalt noen ganger. Når du bryr deg om noen, blir du opprørt når du tror at de kanskje vil ha noen andre. Poenget er at hvis sjalusi blir et stort problem, og du er begrenset fra å se enkelte mennesker eller gjøre visse ting, er det giftig.

# 11 Du anklager alltid hverandre for ting. En annen måte å lære å vite om forholdet ditt er giftig er hvis du spiller skylden spillet.Å peke fingre på hverandre for hvert lite problem i forholdet ditt, vil ikke hjelpe noen. Du må sette deg ned og snakke det ut. Hvis du ikke kan kommunisere effektivt, vil forholdet ditt ikke komme langt.

# 12 Du har argumenter hver dag. Og disse argumentene er vanligvis helt meningsløse. Du blir så sur på dem for å forlate toalettsetet opp med at du har en stor blowout kamp over det. Kampene er heller ikke produktive i det hele tatt. Du kommer ikke til noen konklusjoner, og dere begge forlater utilfreds og pissed off. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 13 Du føler deg nødt til å unngå dem for enhver pris. Dette skal aldri skje. Du bør aldri føle at du vil unngå din partner. De bør gjøre livet ditt bedre. Du bør ønske å være rundt dem hele tiden. Hvis du ikke gjør det, er det sannsynligvis fordi de får deg til å føle deg sur og negativ.

# 14 Du gjør ikke gode ting for hverandre. Du må alltid vise hverandre hvor mye du bryr deg. Når du slutter å gjøre dette, begynner å begynne å bygge. Denne giftige følelsen kan slå selv de sunneste forholdene til noe fryktelig og usunnt. [Les: 25 måter å få din kjæreste til å føle seg verdsatt og brydde seg om]

# 15 Du vet ikke engang hvorfor du er sammen. Hvis du spørsmålet hvorfor du er engang med noen, så bør du sannsynligvis ikke være det. Å ha et forhold så giftig at du ikke engang kan se hvorfor du liker den andre personen, er ikke sunn for noen av dere. Kom deg ut nå før ting blir så ille at du ikke kan fikse dem for deg selv.

[Lese: 7 hemmelige tegn som avslører et dårlig forhold]

Nå er du klar over hvordan du skal vite om forholdet ditt er giftig og at du skal komme deg ut. La aldri noen få ned humøret og livet daglig. Gå ut mens du kan og finn noen som gjør livet ditt bedre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar