Hvordan vite om vennen din liker deg mer enn de drar på

Mange mennesker som ender sammen var en gang bare venner og ingenting mer. Slik vet du om vennen din liker deg, slik at du kan gjøre ditt trekk.

Det vanskeligste om å likte en venn er at du aldri vil innrømme det. Det er mye mer på spill hvis du forteller dem enn om du innrømmer dine følelser til noen du tilfeldigvis nettopp har møtt. Du kan miste et helt vennskap og av den grunn må du lære å vite om vennen din liker deg.

Og det er også veldig skummelt, bare fordi det er en mulighet for at de liker deg igjen. Du er jo allerede venner. Når det blir sagt, er det noen ganger lettere å lene seg tilbake og finne ut om vennen din egentlig liker deg før du kan gjøre et trekk.

Noen vennskap kan bli de beste forholdene

Forteller de ikke alltid at du skal gifte seg med din beste venn? Noen ganger var de beste forholdene der ute bygget av et vennskap, som de burde være. Men noen ganger møter du noen og klikker bare med dem på et mye sterkere nivå.

Andre du danner vennskap med og sakte innser at du helt liker dem mer enn en venn. Det kan være en ganske skremmende ting, men hvis du vet hvordan du forteller om vennen din liker deg, kan du gjøre et trekk og ende opp i det beste forholdet i livet ditt. [Les: 20 tegn på at du skal gifte deg med din beste venn]

Hvordan vite om vennen din liker deg mer enn bare en venn

Som noen som har vært venner med noen i noen år, og så gikk på datoen i ett år, er jeg veldig klar over skiltene. Hvis du nylig har lagt merke til en venn som handler litt også vennlig, her er hvordan du vet om vennen din liker deg.

# 1 De skriver deg alltid først. Eller ring eller foreslå at du to er ute. Når vennen din er den første til å initiere kontakt av noe slag de fleste av tiden, har de flere følelser for deg enn du gjør for dem. Dette er fordi de bare vil snakke med deg hele tiden og tenke på deg mye oftere. [Les: 15 tegn på at vennen din er helt knusende på deg]

# 2 De ende opp med å sitte av deg i grupper. Du har sannsynligvis samme vennegruppe. Når du er med den gruppen og de alltid ender på din side, er det et tegn de liker deg.

# 3 De komplimentere deg mye mer enn de pleide å. Og dette kan være på egentlig alt, ikke bare ditt utseende. En venn som begynner å vise sin beundring for arbeidsmoral, talent eller personlighet er en venn som liker deg litt mer enn bare en venn.

# 4 Du snakker om mer dyptgående ting. Mange venner blir ikke for dype i samtalene sine. Sikkert, de vil snakke om viktige emner, men ikke så mye hvordan de virkelig føler om dem. Din venn vil definitivt begynne å ta opp kontroversielle og grundige emner bare for å få din mening om det hvis de liker deg. [Les: 12 meningsfulle emner for en dyp samtale]

# 5 Du appellerer til hverandre på et personlig nivå. Dette betyr at vennen din har begynt å bli utsatt for deg. Når dette skjer, åpner de ikke bare seg selv, men de prøver også å måle din interesse for dem også. De snakker om barndommen og mange personlige ting rundt deg.

# 6 Du bruker mer tid på å henge ut bare de to av dere. Hvis du pleide å tilbringe tid i grupper, og nå er du gravitasjon mot mer one-on-one hangouts, de definitivt liker deg. Hvorfor ellers vil de få deg alene hele tiden? [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

# 7 Du føler at de er mer nervøse rundt deg. Dette er spesielt tydelig når du bare henger ut alene. Når du kommer dit, vil din venn handle litt mer sjenert og nervøs rundt deg enn de pleide å. Slik vet du om vennen din liker deg stor tid.

# 8 Normale middagsturer føler seg litt mer intimt. Jo, du pleide å ta litt mat hele tiden. Men hvis dine middagsturer begynner å føle en mye mer date-like, de har begynt å like deg. De kan til og med tilby å betale for måltidet ditt. Det betyr de egentlig som deg. Det kan også være deres måte å gjøre et trekk på. [Les: Er det en date, eller bare henger du ut?]

# 9 De virker irritert når du snakker om andre mennesker du liker. Hvis du nylig gikk ut med andre venner og ble flørt med noen andre og begynner å fortelle vennen din om det, og de blir irritert, liker de deg. Og de er sjalu. De vil ikke høre om noen andre blir flørtende med deg.

# 10 De begynner å bli ridderlig. Ridderi er absolutt ikke død. I det hele tatt. Og din venn begynner å åpne dører for deg og handle alle par-y med deg betyr at de definitivt liker deg. Det er ikke vanskelig å fortelle når denne oppførselen starter, og det er et ganske tydelig tegn de prøver å vise deg hvordan de føler.

# 11 De interesserer seg for dine hobbyer. Dette er kanskje ikke så åpenbart for en måte å vite at din venn liker deg, men det vil fortsatt hjelpe. Har de begynt å interessere seg for dine hobbyer? Kanskje du er en volleyballspiller, og de gikk aldri en gang før, men nå er de der hver eneste. Slik vet du om vennen din liker deg. Deres støtte er et stort tegn.

# 12 Du får dem til å stirre på deg. Hvis noen liker deg, tror de at du er god. Det betyr at de vil se på deg så mye som mulig.Men de er ikke perfekte, og de kan ikke se bort så fort som de kanskje trenger noen ganger. Så du vil få dem til å stirre på deg mye. [Les: 10 tydelig merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 13 De handler giggly og goofy rundt deg. Du vet nøyaktig hvordan dette føles. Husk når du begynte å se noen ny, og at giggly følelsen bare tar over? Dette vil også skje med din venn, og det er en fin måte å finne ut om de liker deg mer enn en venn.

# 14 De begynner å berøre deg mer. Fysisk kontakt er vanligvis ikke noe du gjør i overkant av bare en venn. Du vil begynne å legge merke til mye flere "utilsiktede" berører når vennen din begynner å like deg. Sørg for å være oppmerksom på hvordan og hvor de berører deg også. [Les: 20 typer fysiske berører og hva hver betyr]

# 15 De prøver å få deg til å le mer. De kan bare være en morsom person, men de kan også prøve å få deg til å le så mye som de kan. Hvis du legger merke til at de gjør mye mer vitser og til og med prøver å få deg til å le spesielt, de helt liker deg.

 [Les: 17 tegn han liker deg mer enn en venn og ønsker å spørre deg ut]

Det kan være veldig vanskelig å finne ut hvordan du kan vite om vennen din liker deg. Noen ganger er det bare vanskelig å se på dem på en mer intim måte. Men hvis du begynner å legge merke til noen av de ovennevnte tegnene, er du definitivt inne for noe spennende snart.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar