Hvordan vite om du ikke er forelsket igjen

Kjærlighet, så sant som det kan være, kan til tider begynne å falme bort. Les om hvordan du vet om du ikke er forelsket lenger og de små tegnene som betyr noe.

Føler du at kjærlighet glir ut av forholdet sakte, og du kan ikke gjøre noe for å stoppe det?

Kjærlighet som forsømmes, kan ta en skygge av hat og sinne, og til slutt ta en tur til verre.

Det kan stoppes skjønt, men når du når et stadium hvor du spørsmåler din egen kjærlighet, trenger du mye arbeid og krefter for å bringe romantikken tilbake i luften.

Når dere begge ikke er forelsket lenger, begynner et forhold som lett kan lykkes å bli en byrde av frustrasjoner og smerter.

Har du noen gang funnet spørsmål om ditt eget forhold og om du gjør det rette ved å holde et forhold som gir deg ingen glede?

Finn ut hvordan du vet om du ikke er forelsket lenger, og legg deg opp på det neste skrittet mot lykke.

Hvordan vite om du ikke er forelsket

Mens følelsen av å bli forelsket er intens og lykksalig, kan følelsene av å falle ut av kjærlighet være like intense.

Når du er ute av kjærlighet, kan tegnene ikke være klare i begynnelsen.

Men ettersom tiden går forbi, begynner du å se noen av disse tegnene kaster opp nå og da, uten grunn i det hele tatt. Hvordan vite om du ikke er forelsket? Vel, bruk disse tegnene.

Din partner irriterer deg

Din partner kan se på tellyen, forberede middag, eller bare ha en samtale på telefonen. Det spiller ingen rolle hva de gjør, men nå og da, vil du bare ha en plutselig trang til å skru opp ansiktet ditt i irritasjon eller grumle for deg selv. Du kan ikke ane hvorfor, men synspunktet til partneren din kan begynne å irritere deg. [Les: Irriterende kjæreste tegn og irriterende kjæreste tegn]

Du er ikke spent lenger

I begynnelsen av et forhold lykkes dine øyne med lykke når du ser partneren din eller har en morsom samtale med dem. Føler du deg rastløs eller kjedelig når du tilbringer tid med partneren din, eller ser du etter måter å holde deg igjen på jobben eller bli oftere med dine egne venner? Du vil vite at du ikke er forelsket lenger hvis partneren din bare ikke opphisser deg lenger.

Du er bare interessert i deg selv

Et av tegnene på et godt forhold er den ubetingede kjærligheten som begge elskere har for hverandre. Siden forholdet begynner å miste sin romantikk, begynner begge partnere å bli egoistisk, være det om å dele mat, kle seg godt eller hjelpe hverandre vokse. Når du begynner å falle ut av kjærlighet, vil du ikke ha noe imot å la din partner lide så lenge det kan være en fordel for deg.

Du ser hele tiden ut

Du kan ha en fin tid med partneren din, og alt kan virke helt fint på utsiden. Men i ditt eget sinn, oppdager du stadig skjønnhet og håper på en sjanse til å jukse på partneren din? Du kan ikke være trolling nettsteder for ekstramaritære saker, men du prøver å møte andre potensielle datoer hele tiden med håp om å snyte på din partner. [Les: Menn som stirrer på kvinner]

Når du bevisst prøver å jukse på partneren din hele tiden, er du ikke forelsket. Du liker stabiliteten av et backup-forhold.

Du vet du fortjener bedre

Hvis du lurer på hvordan du vet om du ikke er forelsket, er dette en av de subtile tegnene som kan stave doom i månedene eller årene som kommer. Du kan like din partner og ha det bra med dem, men dypt inne, tror du virkelig du fortjener bedre? Du tror kanskje du er smartere, bedre ute eller bare for god til å være sant, men hvis du er i et forhold, vet du godt at du vil forlate din partner i minuttet, noen går bedre inn i livet ditt, egentlig, er det selv kjærlighet? [Les: Hvorfor er kvinnene ufattelige forelsket?]

Ingen sammen tid

Et av de viktigste aspektene som holder sammen et forhold er kommunikasjon og samvær. Noen ganger, som kjærlighet begynner å falme bort, kan dere begge begynne å bruke mindre tid med hverandre. Og til slutt, før du vet det, kan helger og helligdager passere uten at noen av dere tar initiativ til å tilbringe tid med hverandre.

Du kan elske å henge med dine egne venner og ha en fin tid. Men hvis en av dere ikke kan tilbringe noen timer med hverandre og egentlig ikke bryr seg om kommunikasjon og samvær, er det ikke noe håp for forholdet til å overleve, med mindre dere begge tar initiativet til å komme nærmere. [Les: Kommunikasjon i et forhold]

Du er sjalu av partneren din

Er du i hemmelighet sjalu av din partner? En tenåringsbit av misunnelse er sikkert akseptabelt. Tross alt, hvis du går ut med en attraktiv og sjarmerende person, vil du bli awed av dem nå og da. Men når ærefrykt og misunnelse vender seg til grønt øyejalousi, begynner forholdet å bli rystet.

Men hvis du tar det et skritt videre og prøver å hemmeligholde deres suksess, er det bedre å avslutte forholdet enn å møte de bittere konsekvensene.

Bruker du mer av mannens penger når du er sint på ham? Behøver du med hensikt å holde kvinnen opptatt med andre ting, slik at hun kan skru opp sin presentasjon neste dag? Vel, disse små handlingene kan virke som en barnslig måte å komme tilbake til en partner, men det er faktisk en dypere psykologisk agenda for å sette ned en partner, som igjen kan bringe dere begge ned.[Les: Håndtere sjalusi i et forhold]

Du har ingen respekt for partneren din

Når du mister respekt for partneren din, ville du ikke tenke to ganger om å rope på dem eller til og med scorning dem for en liten feil, selv om det er andre rundt. Når du tror at partneren din er en taper, en verdiløs slob eller et foraktet menneske, kan du definitivt ikke være forelsket i dem. Du sannsynligvis setter opp med dem bare fordi du ikke vil ha en drastisk endring i din livsstil.

Du kan egentlig ikke være forelsket i noen du ikke respekterer. Det er så enkelt.

[Les: Hvordan bli forelsket for alltid]

Andre tegn - Er du ute av kjærlighet?

Her er noen tegn som kan forvirre deg til å lure på om du ikke er forelsket lenger. Hvis du opplever noen av disse tegnene i ditt forhold, betyr det definitivt ikke at du ikke er forelsket. Men det betyr at du og partneren din må jobbe med forholdet ditt.

# Du argumenterer mye

Argumenter er et tegn på misforståelser og ikke tap av kjærlighet. Faktisk, så lenge argumenterne er konstruktivt, kan det også bidra til bedre forholdet. Men det er alltid bedre måter å forstå hverandre. For det første kalles det kommunikasjon.

# Har ikke sex lenger

Du kan hoppe og hoppe av senger som to kåt bunnies i begynnelsen av forholdet. Men etter hvert som forholdet forfaller, er det en mulighet for å miste seksuell entusiasme. Ta tilbake lysten i sengen ved å lade disse energiseringsbunniene med sexappell og hva som helst som kan slå deg av. [Les: Vil du ikke ha sex lenger?]

# Ikke hengi seg til PDA

Når du er ung i kjærlighet, kan du begge holde hendene hele tiden og peke hverandres kinn som fugler og fuglefrø. Hvis du hadde det vanskelig å komme til et rom i tide i begynnelsen av forholdet ditt og finne ut at dere begge nå har mistet trangen til å bli koselig hele tiden, betyr det ikke at dere ikke elsker hverandre. Det betyr bare at kjærligheten din har modnet over forferdelse til noe roligere.

[Les: Offentlig visning av kjærlighetslov]

# Tilbringer mer tid med andre når du går ut

Når du begge går ut, bruker din partner mindre tid å snakke med deg og tilbringer mer tid med andre mennesker? Selv om dette kan virke som et tegn på å falle ut av kjærlighet, kan partneren din bare være spent på å sosialisere seg med andre. Tross alt bruker dere begge mye tid sammen og partneren din vil kanskje bare samhandle med noen andre mennesker når de får sjansen.

Men hvis dette forstyrrer deg, snakk med kjæresten din om det og jobbe noe som vil være produktivt. Flørt med noen få nye venner er ikke mer verdt enn lykken til et godt forhold.

[Les: Den beste måten å avslutte et forhold på]

Hvordan vet du om du ikke er forelsket lenger? Vel, du vet skiltene. Bruk disse tegnene og finn ut selv om du og partneren din trenger å omarbeide forholdet ditt, eller gå bort før dere begge betaler prisen på en dårlig romantikk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar