Hotness Decoder: Hvordan vite om du er attraktiv for noen

Det kan være en ting å tro at du er en pen person, det kan være en annen å vite om noen andre synes det. Slik vet du om du er attraktiv.

Folk har helt forskjellige meninger om hva de finner attraktive. Noen mennesker har en viss type, mens andre er attraktive for alle forskjellige typer mennesker. Hvordan kan du fortelle om de finner deg uimotståelig når noen andre ikke gjør det? Å forstå hvordan du vet om du er attraktiv for noen, er lettere enn du tror.

Det er en vanskelig pille å svelge, jeg vet. Men sannheten er at uansett hvor godt du er, noen vil aldri finne deg attraktiv. Det er ikke din feil. Det er ikke deres feil. Det er bare et faktum i livet. Men det gjør det enda mer forvirrende å avgjøre hvem som faktisk tror du er attraktiv.

Hvordan jobber attraksjonen selv?

Teknisk sett kan du ikke bare se på noen og avgjøre om de kommer til å tro at du er attraktiv. Du kan virkelig bli trukket til dem, men de kan ikke føle det samme om deg i det hele tatt. For å være ærlig, har den mer å gjøre med vitenskap og psykologi enn det gjør utseende.

Når du ser noen, er tankene dine ubevisst å lese dem og deres egenskaper for å avgjøre om du vil produsere sunne avkom. Når du kommer nær nok til å lukte sine feromoner, er hjernen din kjemisk avledende hvis de ville ha en god passform til å maskere DNA med. I utgangspunktet finner du folk attraktive når kroppen din bestemmer at du vil produsere sunne avkom.

[Les: 12 tiltrekningsregler forklart av vitenskap]

Hvordan vite om du er attraktiv for noen andre

Jeg vet at du alle har sett på et par før, og ikke kunne tro at en person var med den andre. Du så ikke bare hvordan den bedre utseende personen selv var tiltrukket av den mindre tiltalende. Det kan være forvirrende, men det skjer definitivt.

Dette kan også gjøre det veldig vanskelig å avgjøre hvem som ville bli tiltrukket av deg. Heldigvis trenger du ikke gå opp og be noen for å finne ut dette. Det er mange forskjellige måter du kan finne ut om du er attraktiv for noen.

# 1 Øyekontakt. Dette er et stort tegn noen er tiltrukket av deg. Når noen opprettholder øyekontakt med deg, betyr det at de vil ha din oppmerksomhet. Dette er vanligvis fordi du er attraktiv for dem, og de vil prøve å jobbe med sin magi på deg. [Les: 10 kroppsspråkskilt som betyr at noen liker deg]

# 2 Smiler på deg. Smilende er i utgangspunktet et internasjonalt tegn på intriger. Hvis noen smiler på deg, anerkjenner de at de ikke bare ser deg, men er glade for å se deg. Hvis noen har mye øyekontakt og smiler på deg, er de sannsynligvis tiltrukket av deg.

# 3 Eying deg opp og ned. Dette er det klassiske tegn på at noen sjekker deg ut. Noen ganger kan vi faktisk ikke hjelpe, men størrelsen noen opp. Vi ser på dem fra topp til tå før vi skjønner at vi stirrer. Hvorfor?

Fordi hjernene våre allerede er harde på jobb, prøver å finne ut om de ville være en god kamp for oss lenge før vi bevisst innser hvor varmt noen er. Hvis du ser noen som ser deg opp og ned, er det en god sjanse for at de finner kroppen din fristende og attraktiv. [Les: Liker han meg? 18 tegn for å dekode en manns kroppsspråk]

# 4 Raising av øyenbryn. Dette er en av de underbevisste tingene vi gjør når vi ser noen vi er tiltrukket av. Med mindre du er klar over dette, vil du ikke kunne stoppe det.

Dette gjøres ubevisst som et middel til å åpne øynene våre bredere og gi inn mer lys slik at vi kan se noen klarere. Derfor, hvis du går inn i et rom og noen øyenbryn øker og faller som du gjør, er det et tegn de finner deg attraktiv.

# 5 Delte lepper. En annen ting vi gjør ubevisst når vi ser noen vi er tiltrukket av, er en del av våre lepper. Det er som om kroppene våre blir klare til å gå videre og "smake" deg. Du er attraktiv for noen hvis du låser øynene og ser dem dele sine lepper - selv om det bare er et sekund.

# 6 Tiltrer din oppmerksomhet. Du vet hvordan påfugler fluff sine fjær og andre dyr har galte parringssamtaler? Vel, vi mennesker er egentlig ikke mye forskjellige. Når vi ser noen vi er tiltrukket av, prøver vi vårt beste for å få oppmerksomheten deres.

Dette kan være ved samtale, sette på en underholdende skjerm, eller til og med bare sende en drink. Hvis noen gjør noe for å få deg til å se på dem, finner de deg attraktive. [Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

# 7 Å fikse utseendet deres. Når noen frantically klapper ned håret eller justerer slipset når du låser øyne, er det fordi de tror du er attraktiv. Dette er gjort som et middel til å rette opp for å se mer attraktivt for deg. Det er ikke noe vi alltid innser vi gjør, men det viser definitivt når noen er tiltrukket av deg.

# 8 De står overfor deg. Denne typen kroppsspråk er veldig viktig å være oppmerksom på. Hvis du snakker med noen og de slår kroppen mot deg, betyr det at de tror du er attraktiv. Når de har hele kroppen til å være oppmerksom på deg, er det deres måte å være åpen og innbydende på.

# 9 Lene seg nærmere. Hvis det er en måte å vite om du er attraktiv for noen andre, er det om de lener seg veldig nær deg når du snakker. Dette gjelder spesielt når det ikke er behov for å være så nært. Hvis musikken er veldig høy, er det forståelig. Men hvis du bare er i en gruppe med folk, og de blir super lukkede, er det fordi de finner deg attraktiv. [Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen]

# 10 De vil røre deg. Dette er ikke bare en persons måte å flirte på, men det er også noe vi gjør, slik at kroppene våre kan bestemme hvor godt vi er matchet. Når du mener at noen er nær nok til å berøre deg, tillater de at kroppen deres inhalerer feromonene for å avlede om du er en sunn kamp. Vi liker bare å berøre folk vi er interessert i.

# 11 Teasing. Lekketrening er ikke bare veldig morsomt og klassisk flørtende oppførsel, men det forteller deg også at noen er tiltrukket av deg. Dette er deres måte å få oppmerksomheten din på og sørge for at du er forlovet med dem.

# 12 Stiller spørsmål. Hvis noen synes du er attraktiv, vil de automatisk vite mer om deg, slik at de kan avgjøre om du er noen som er verdt å forfølge. Noen vil ikke prøve å bli kjent med deg om de ikke finner deg attraktiv først. [Les: 40 spørsmål som viser at de flirter med deg]

# 13 De får nervøse tråkker. En fin måte å vite om du er attraktiv for noen, er å være oppmerksom på hvor nervøs de er. Hvis noen er helt trygge, tror de sannsynligvis ikke at du er så attraktiv fordi de ikke overvåker deres oppførsel og gjør at de virker bedre.

Men hvis noen er supernerven og opptrer goofy og merkelig, så tror de sannsynligvis at du er attraktiv. Våre nerver har en tendens til å gå vill rundt de som får vår hjerte racing. [Les: 15 cues jenter gir bort hvis hun er i deg]

# 14 De vil prøve å få deg til å le. Latter er en av de universelle måtene å knytte folk til. Når du får noen til å le, føler du deg mer komfortabel rundt dem. Hvis noen synes du er attraktiv, vil de gjøre sitt beste for å få deg til å le og føle seg trygge rundt dem.

# 15 De vil fortelle deg! Dette er en åpenbar, men det skjer ikke mye. Mange mennesker går ikke bare opp til noen og sier, "Jeg synes du er veldig attraktiv." De fleste har bare ikke noe for det. Men hvis de gjør det, er det klart som dag at de tror du er attraktiv, og de vil selvsagt ha noe med deg.

[Les: 15 måter å fortelle om noen liker deg uten å spørre dem]

Du kan være helt forlokkende og fristende til noen mennesker, og andre kan ikke tro at du er attraktiv i det hele tatt. Disse tipsene for hvordan du vet om du er attraktiv for noen, vil hjelpe deg med å utrydde de du bør gjøre en innsats for.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar