Slik vet du om han elsker deg: 10 gaver til å bevise sine følelser

Noen gutter er ikke veldig uttrykksfulle med deres kjærlighet. Hvis det er tilfelle med mannen din, lurer du sikkert på hvordan du skal vite om han elsker deg. Dette er hvordan.

Ikke vite om partneren din elsker deg eller ikke, er litt frustrerende. Det kan også gjøre det veldig vanskelig for deg å måle hvor forholdet ditt er romantisk. Heldigvis finnes det måter å lære å vite om han elsker deg eller ikke. Og sannferdig, det blir ganske enkelt å fortelle.

Gutter handler mer om handling enn de handler om ord. Mens du kan være en til å stemme hvor mye du bryr deg om ham, vil han heller bare gjøre ting som beviser hans følelser for at du er der. Jeg vet hvor frustrerende dette kan være - spesielt hvis du ikke er god til å lese tegnene.

Hvorfor bør du alltid vite hvordan den andre personen føler seg

De første månedene av et nytt forhold er alltid litt steinete bare fordi du ikke aner hvor du står med den andre personen. Vil de være med deg i det lange løp, eller er det bare en fling for dem?

Med mindre du rett opp spør dem, vil det være veldig vanskelig å fortelle. Og selv da blir noen gutta redd når du prøver å bestemme forholdet for tidlig. Men det er viktig å vite hvordan du føler om hverandre. Å vite hvordan de føler eliminerer forvirring og usikkerhet. Begge disse kan ødelegge en flott ting hvis de ikke blir tatt vare på. [Les: 30 fakta om gutta som kan hjelpe deg å lese hans sinn]

Hvordan vite om han elsker deg av de tingene han gjør hver dag

Som jeg sa før, er menn handlingsbare. De viser deg hvordan de føler seg i stedet for å fortelle deg. Men for å vite om han elsker deg, må du begynne å lære å lese de tingene han gjør for deg. Her er alt det en mann vil gjøre hvis han virkelig er forelsket i deg.

# 1 Han støtter dine mål. Dette er trolig den største indikatoren at han elsker deg annet enn han faktisk forteller deg. Dine mål i livet er en av de viktigste tingene for deg. En fyr som støtter disse målene bryr seg tydelig om hva som gjør deg glad.

Og det betyr at hvis han gjør noe som vil hjelpe deg med å nå disse målene, elsker han deg. Dette kan være verbal støtte, eller han kan til og med gå ut av hans måte å kjøpe deg ting som kan hjelpe med det. [Les: 10 tegn på at partneren din virkelig støtter dine mål]

# 2 Han er kjærlig. Enhver som er kjærlig mot deg, bryr seg om deg. Imidlertid må du notere deg de ulike typer kjærlighet. Noen gutter vil bare gi deg kjærlighet hvis det fører til sex.

Men hva med når du er syk eller i din periode eller ikke kan ha sex med ham? Kyser han fortsatt med deg og kysser deg tilfeldig? I så fall elsker han deg. Å gå ut av hans måte å gi deg oppmerksomhet og hengivenhet er et stort tegn på hans følelser.

# 3 Du får ham til å stirre på deg. Dette viser ikke nødvendigvis at han elsker deg selv, men det viser hvor mye han tenker på deg. Det viser bare at han sjekker deg ut selv om han ikke snakker om det.

Noen gutter vil være veldig raske til å komplimentere deg hele tiden fordi det vanligvis gjør deg veldig glad - noe som ofte fører til moro i soverommet. Hvis din fyr sjekker deg ut uten å måtte snakke om det, elsker han deg. [Les: 14 surefire signerer mannen din tror du er attraktiv]

# 4 Han ønsker å være en del av familien din. En av de beste måtene å fortelle hvordan en fyr føler om deg, er gjennom hans handlinger mot familien din. Vil han være involvert med dem? Kommer han til familiefunksjonene dine selv om det kan være ubeleilig for ham å gjøre det?

Den uselviskhet når det gjelder familien din, viser at han er villig til å være en av dem. Han vil være en del av familien din fordi han elsker deg.

# 5 Han gjør en innsats for å være involvert med vennene dine. Dette er et annet stort tegn på at han har noen virkelige følelser for deg. Dine venner er veldig viktige for deg. Hans engasjement med dem viser deg at han er villig til å gjøre dem også viktige for ham.

Det nivået av engasjement er et stort tegn han elsker deg. Det er enda bedre hvis han aktivt prøver å danne vennskap med dem også. Dette setter også ham på vennens gode side, som bare kan hjelpe ham å vinne deg over mer. [Les: 25 tegn han elsker deg selv om han ikke sier det]

# 6 Han blir involvert i hobbyene dine. Jeg sier ikke at han må slippe sine egne hobbyer og handle dem ut for deg. Han trenger ikke engang å gjøre tingene du. Men hvis han er aktivt involvert i hobbyene dine ved å gå til volleyballspillene dine eller ta en interesse i boken du skriver, elsker han deg.

Han skjønner at disse tingene er avgjørende for deg. Han vet at du skal gjøre dem så lenge du kan. Så involvert er noe han vil gjøre når han elsker deg fordi han vil sørge for at du vet at han vil være involvert med den delen av livet ditt.

# 7 Han gjør datoen netter en prioritet. For mange forhold blir skadet når par blir for komfortable og glemmer å faktisk oppdra deres forhold. Datoer er viktige. Å være intim med hverandre og nyte hverandres selskap alene er viktig for et sunt forhold.

En mann som tar det seriøst er en mann som vil få det til å fungere med deg. Han er en mann som elsker deg.Så hvis han gjør det som en prioritet i forholdet ditt, vil han definitivt være med deg i lang tid. [Les: 13 stygg dato nattideer for å krydre ting]

# 8 Han vil ha din mening om store beslutninger i livet hans. Hvis det er en ting du bør betale mest oppmerksomhet til, er det dette. Hvis en fyr spør etter dine tanker og meninger når det gjelder karriere og andre store livsvalg, er det fordi han ser deg i livet når han lever ut disse valgene.

Han verdsetter din mening og ønsker din hjelp. Dette er ikke noe en mann gjør hvis han ikke elsker deg.

# 9 Han prøver å være med deg ofte. AKA, han virker helt som han savner deg. Dette gjelder spesielt hvis han har vært borte fra hjemmet for jobb eller ferie og ønsker å gå direkte for å være med deg. Å være rundt deg bare for å se deg er et stort tegn han elsker deg. [Les: 14 tegn på at mannen din virkelig savner deg]

# 10 Han vil at du skal bli kjent med venner og familie. Det kan til og med være mer et tegn han elsker deg hvis han vil at du skal møte vennene sine enn om han introduserer deg til sin familie. En fyrs venner er som hans avtalebryter. Hvis de hater deg og du ikke er i dem, kan det være et større problem enn hvis familien ikke er glad i deg.

Og når han vil at du skal bli kjent med dem, betyr det at han vil at du skal være i sitt liv i lang tid. Det betyr at han elsker deg.

[Les: 20 sikker på at han definitivt er forelsket i deg]

Gutter kan være veldig vanskelig å lese når det gjelder deres følelser. Med disse tipsene viser det deg hvordan du skal vite om han elsker deg av de små tingene han gjør som du bare overser.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar