Hvordan vite om en jente liker deg: 12 tegn som ikke vil la deg ned

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vite om en jente liker deg: 12 tegn som ikke vil la deg ned
Hvordan vite om en jente liker deg: 12 tegn som ikke vil la deg ned
Anonim

Lurer på hvordan du vet om en jente liker deg? Det er ikke vanskelig å vite hvordan hun føler om deg, hvis du kjenner de rette tegnene. Og disse tegnene er alt du trenger.

Tegnene snakker alltid sannheten om hvordan du skal vite om en jente liker deg. Det er ikke en test du må studere for. Bare litt overholdelse av deg vil avsløre alt du vil vite.

Hvordan vite om en jente liker deg - Ta en titt på skiltene

Stopp å stresse ut og lure på om din forelskelse har tenkt på deg som kjæreste materiale! Disse 12 tegnene forteller deg ingen løgner hvis jenta du liker er inn i deg eller ikke.

# 1 Hun spiller med håret hennes. Du kan tenke at hun er litt bimbo fordi hun holder twiddling fingrene i håret hennes, men det er ikke det faktum. Dette er bokstavelig talt det eldste trikset i boken.

Hvis hun sensuelt strekker håret og kaster det til siden, utsetter hun nakken for deg. Hun er enten nervøs eller prøver å få oppmerksomheten din. Så, hvis hun gir seg whiplash, bør du antagelig ta det som et tegn. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 2 Biter hennes leppe. Dette er et sikkert tegn, med mindre hun har en kald sår eller sjokoladesaus på hennes leppe, hun vil ha munnen på munnen hennes. Hvis hun slikker leppene sine eller biter dem, ønsker hun deg. Hvis hun stirrer på deg mens du biter på leppen, vet jeg ikke hva du gjør her, leser dette-GO, NÅ! [Les: 7 tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

# 3 Hun henger med deg jevnlig. Er du to henger ut bokstavelig hele tiden? Er hun den som påbegynner hangouts? Nå kan dette også bety at hun ser deg som en god venn, men ingen investerer sin tid med noen, med mindre de liker deg på noe nivå. Men uansett, hvis hun spiser tid med deg, så er det et anstendig tegn hun er interessert i deg.

Bare pass opp for "vennsonen" som tar på mange former. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 4 Hun berører deg. Ok, så hvis hun ikke sier, "du er en så god venn" eller "du er som min bror", mens du strekker armen, er berøringen et flott tegn. Når en jente ønsker å være nær noen, berører de dem subtilt.

Det kan være en arm gni, en myk berøring på kneet, uansett hva som skjer, berører berører og berører er bra. Poenget med historien er: la henne røre deg.

# 5 Latter på vitser. Nå, ikke prøv å teste dette ved å kvokka henne med vitser du fant på internett. Hør, du vil få henne til å le, det er en god ting. Hvis hun ler på vitser, er du gull. Så vær rolig og naturlig. Hvis hun ikke ler på vitser, betyr det ikke nødvendigvis at hun ikke liker deg - kanskje vitser bare vitser. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter, eller bare er vennlig]

# 6 Hun spør om ditt personlige liv. Hvis hun lurer på familien din, hvor mange brødre har du, hvis du er interessert i noen jente * hva hun virkelig prøver å få på *, så betyr nysgjerrigheten hennes at hun er interessert. Kvinner spør bare spørsmål når de trenger informasjon som fordeler dem.

Hvorfor ellers ville hun bryr seg om ditt personlige liv og hvem du henger med på fredagskveldene? Ja, ble lyspæren bare gå av? Flott. Nå, ta henne.

# 7 Introduserer deg til vennene sine. Når du sitter ved et bord fullt av kvinner som intervjuer deg, er det ikke ved en tilfeldighet dette skjer. I det øyeblikk du forlater bordet, gir de jenta en fullstendig nedslipp av hva de tenker på deg. Hun ser etter vennens godkjennelse.

Dette er et godt tegn på at det betyr at hun liker deg. Men hvis de ikke liker deg så er det et helt annet problem. Tommelfingerregel: få vennene dine på din side. [Les: Hvordan snakke med mange jenter samtidig og imponere dem alle]

# 8 Tries å få oppmerksomheten din. Prøver hun alltid å snakke med deg om du er i skole eller hjemme? Sender du YouTube-klipp? Finne artikler om emner som interesserer deg? Ja, det gjør hun ikke for å utdanne deg. Hun ønsker å forholde seg til deg og bygge en bånd mellom dere to. Hvis du er interessert, så send hennes artikler og klipp du tror hun vil like.

# 9 Setter tid i utseendet hennes. Lurer fortsatt på hvordan å vite om en jente liker deg? Så hold øye med utseendet hennes. Hvis hun plutselig har på seg sminke og gjør håret helt fancy, er det et godt tegn. Vi jenter investerer ikke hele tiden i utseendet vårt, med mindre vi vil føle oss godt og få oss til å merke. Så, hvis du merker henne oppe hennes stil, så er det en sjanse for at det er på grunn av deg.

Men legg ikke for mye vekt på dette punktet alene. Det må være et par ekstra andre poeng inkludert for at dette skal bety noe.

# 10 Mindre avstand. Hvis hun klemmer seg ved siden av deg, eller sitter i fanget ditt, så er det et ganske solid tegn. Hvis en jente ikke er interessert i deg, er det ingen måte hun vil sette seg på fanget ditt. Det ville være å be om oppmerksomhet fra feil person. I dette tilfellet er mindre mer. Så, jo mindre lys skinner mellom dine to kropper, jo bedre. Hvis en jente liker deg, vil hun være ekstra tett.[Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 11 Unngår å nevne kjæresten sin. Hvis du vet at hun er i et forhold eller ser noen, men aldri henter sitt navn i samtalen, skjuler han ham. Hvorfor? Fordi hun ikke vil at du skal gå bort.

Stol på meg på dette, jeg har gjort dette utallige ganger når jeg er interessert i en fyr. Jeg er magisk singel og har ikke noe minne om å ha en kjæreste. Hvem? Den fyren? Han er … uh … ingen. Vær oppmerksom på dette punktet, da dette forteller deg mye om hvordan hun føler om deg. Hvis hun alltid nevner kjæresten sin og hva de gjør sammen, så er du mest sannsynlig venn-soned. Beklager å bryte nyhetene til deg. [Les: 12 åpenbare tegn hun virkelig vil at du skal spørre henne ut]

# 12 Hun forteller deg. BINGO! Hvis hun forteller deg, så er hun gull. En sjelden perle. Ta henne og hold henne trygg. Hvis hun bare forteller deg følelsene sine for deg, vel, så har du ingenting å bekymre deg for.

Også denne jenta har baller og du bør være glad hun utviklet motet til å fortelle deg. Ingen ønsker å sette seg ut for å bli brent. Så, hvis hun forteller deg, så har du det grønne lyset.

[Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

Hvis du lurer på hvordan du skal vite om en jente liker deg, er dette de vanligste tegnene du må bruke. Nå, hvis jenta du liker ikke følger disse tegnene, betyr det ikke nødvendigvis at hun ikke er interessert i deg. Hver jente er annerledes. Bare ta deg tid og vær tålmodig.

Populært emne