Kissing Chemistry 101: Hvordan kysse noen for første gang

Det første kysset er vanligvis noe skremmende spennende, et øyeblikk du begge vet at du vil ha hverandre. Slik kysser du noen for første gang.

Det første kysset er en stor avtale. Nå er det ikke en avtalebryter hvis den ikke går akkurat som du planla. Men det er en god måte å dømme om det er seksuell kjemi mellom dere to eller ikke. Så forståelse for å kysse noen for første gang er viktig og grunnleggende kunnskap.

Det er kysset som gjør at du tenker, "Vil jeg ha mer av dette eller ikke?" Nå, stol på meg, jeg har hatt noen fryktelige første kyss som endte med å gå veldig bra den andre eller tredje gangen. Så bør du ikke dømme alt bare ved det første kysset. Hvis partneren din er nervøs eller ikke føler seg bra, endrer det alt. Men selvfølgelig vet jeg at du vil gjøre det første kysset så intens og følelsesmessig som mulig. [Les: 22 tips for å gjøre det til det perfekte første kysset]

Hvordan kysser noen for første gang

Uansett hva jeg forteller deg i denne funksjonen, er det første kysset alltid skremmende. Ja, du bør følge disse tipsene, men hvis du svetter fra angst, spiller det ingen rolle hva jeg sier fordi du sannsynligvis ikke vil gjøre det. Så ikke legg så mye press på ditt første kyss.

I stedet tenk på det som en klem. Det er første gang du klemmer dem. Jeg vet, det høres ut, men det er ikke, det hjelper deg å roe ned for det store kysset. Du trenger bare å gå med strømmen.

# 1 Vær oppmerksom på hygiene. Nå, noen ganger vet du ikke det første kysset kommer til å skje. Hvis du har en ide om det kan Skje, vær oppmerksom på hva som skjer i munnen din. Ta et par minutter å pusse tennene dine, pust et par pustemynter, og unngå å spise stinkende matvarer som løk eller hvitløk. Men hvis du ikke forbereder, ikke bekymre deg. I disse tilfellene gjorde de heller ikke heller. [Les: 6 giveaway tegn din dato er klar for det første kysset]

# 2 Ikke tvinge det. Jeg vet at du vil kysse denne personen, men slapp av. Ditt første kyss burde ikke være noe tvunget, noe du planlagt omhyggelig. Ditt første kyss skal komme i et øyeblikk hvor dere begge vil ha det, det øyeblikket dere begge vet at det er riktig tid. Hvis du føler at det er noe du trenge å gjøre, jeg får det, men du trenger ikke å presse den. [Les: 13 sultry tegn de vil kysse deg]

# 3 Vær flørtende. Før kysset, gi signaler for å vise den andre personen du vil kysse dem / de kysser deg. Dette betyr å være flørtende. De kan ikke lese tankene dine og se hva du virkelig vil ha, så veilede dem til svaret. Berør dem lekent når du snakker, klem dem, være fysisk nær dem. Hvis de reagerer positivt, viser den deres interesse.

# 4 Se faktisk hvordan de samhandler med deg. Noen ganger blir vi så opptatt av våre egne følelser at vi helt overser den andres person. Så, hvordan vet du om de vil kysse deg hvis du ikke betaler oppmerksomhet til kroppsspråket og reaksjonene? Hvis de unngår øyekontakt med deg og holder seg borte fra fysisk kontakt, høres det ikke ut som interesse.

# 5 Lag øyekontakt. Øyekontakt er ekstremt viktig når det gjelder det første kysset. Det er alltid det øyeblikket før kysset når det går stille. Det er vanligvis når du ser på hverandres øyne og gir hverandre en lydløs bekreftelse på at du vil kysse. Hvis de unngår øyekontakt, er det vanligvis et godt tegn på at de ikke er interessert. [Les: Hvordan starte et kyss som får dem til å huske deg for alltid]

# 6 Spør dem. Når det gjelder å kjenne hvordan man kysser noen for første gang, tror mange folk å spørre om å kysse at noen er en fin måte å drepe buzz på. Det er imidlertid feil. Hvis noen er virkelig i deg og du spør dem om et kyss, tror de det er super søt og respektfullt. Plus, hvis du ikke er 100% sikker på at de er i deg, fjerner dette luften og gir deg et svar.

# 7 Flytt nærmere dem. Hvis du vil gå inn for et kyss, flytt deg nærmere dem. Pass på at du står nær dem, slik at du ikke legger inn i dem for et kyss. Du vil at ansiktet ditt sakte beveger seg inn i deres, slik at de har tid til å enten bevege seg fremover eller å trekke tilbake.

# 8 Kant hodet litt. Når du beveger ansiktet ditt nær deres, vil du aldri så lett vippe hodet til siden. Ved å gjøre dette, unngår du å slå nesen i deres - ikke den beste måten å starte ditt første kyss, la oss holde seg borte fra beredskapsrommet. Selv om du tilfeldigvis knocker nese, bare ler den av - den er søt. [Les: 12 idiotsikker kyssetips for en sexy smooch]

# 9 Del leppene dine. Når hodet er vippet og du beveger deg inn, del leppene dine litt, nesten som om du puster gjennom munnen din. Med leppene dine, sikte mot en av sine lepper, vanligvis den nederste og trykk dine lepper mot deres.

# 10 Nesepust. Med mindre du har en tett nese, pust gjennom nesen din. Å ta store gasper av luft mens du kysser, er ikke den mest sexy flytte. Men hvis du ikke kan puste gjennom nesen, ikke bekymre deg for det, bare pust gjennom munnen din mykt når du begynner å føle deg pusten.

# 11 Bruk hendene dine. Når du kysser, vær så snill å bruke hendene dine.Kjør det gjennom hånden, kjærtegne ansiktet, eller hold på armene, ryggen eller midjen. Når du bruker hendene, legger du til mer sensualitet i kysset som gjør den andre personen avslappet og oppvokst. [Les: 15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss virkelig minneverdig]

# 12 Nyt det. Det første kysset er alltid det mest spennende. Jeg mener, du kysser denne personen for første gang. Så ikke tenk over det. Til slutt kommer det naturlig for deg. Du lærer hva du liker og ikke liker å gjøre mens du kysser. I tillegg viser det første kysset deg også om du er interessert i noe mer eller ikke med dem.

[Les: 15 kysseteknikker for hjertebanken som hopper]

Nå som du vet hvordan du skal kysse noen for første gang, er det på tide å sette disse tipsene i praksis. Bare husk å slappe av og gå med strømmen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar