Hvordan kisse noen dypt og få dem til å kreve leppene dine alltid

Det er ikke mye bedre enn et utrolig kyss. Å vite hvordan å kysse noen på en måte som gjør dem vondt for deg, er veldig kraftig.

Hvis du virkelig vil forlate noen som ønsker mer av deg, vil det være slik du kysser. Nå kan det høres grunt at noen kan dømme deg basert på måten du kysser, men mennesker kan være grunne skapninger til tider. Hvilket betyr å vite hvordan å kysse noen på den riktige måten, kan virkelig hjelpe foten din i døren.

Folk liker å føle at du har en forbindelse. Og ja, forbindelsen burde være følelsesmessig når du bestemmer om du vil at noen skal være din partner, men vi har på en eller annen måte lært at det er fysisk. I det minste er det i det minste.

Etablering av en fysisk tilkobling vil gi mulighet for å koble til følelsesmessig

Jeg vet at det er bakover. Det er bare hvordan mennesker opererer, dessverre. Selv vår første dom av noen er fysisk. Det er basert på utseende. Og på grunn av alle de romantiske filmene som skildrer en kvinne som faller for en mann først etter det første magiske kysset, tror vi dette er slik det skal være.

Mens det er mange mennesker som foretrekker å etablere et følelsesmessig bånd før de selv kysser, vil det store flertallet av folk bli kjent med deg minimalt, og deretter bestemme hvor dypt forbindelsen din er basert på det kysset. Så du vil sørge for at du får det riktig hvis du virkelig liker dem. [Les: 15 grunner til at en følelsesmessig forbindelse er så viktig]

Hvordan kysser noen og la dem tenke på deg dager senere

Å virkelig koble med noen gjennom et kyss, vil du ha noen tips for å få det riktig. Lene inn for det ene øyeblikket som kan gjøre eller ødelegge sjansene dine med noen, er skremmende, men disse tipsene om hvordan å kysse noen på den riktige måten, kan gjøre det mindre skremmende og gi deg mer suksess.

# 1 Pass på at de vil ha det. Du kan ikke bare gå rundt kysser noen uten å sørge for at de egentlig vil. Forutsatt at de gjør det bare fordi de har vært hyggelige og til og med flirter, betyr det ikke at de virkelig vil ha leppene dine på deres.

Du bør vente på verbalt eller veldig, veldig klart kroppsspråk som tyder på at de faktisk vil gjøre det først. Som betyr at du må passe på øyekontakt, øynene på leppene dine, og til og med de lene seg virkelig. Hvis du kysser og de ikke vil ha det, er du i trøbbel. [Les: 6 tegn hun er definitivt klar for å kysse henne]

# 2 Start fysisk kontakt på forhånd. Ikke la den første gangen du berører dem for å være et kyss. Det er ikke slik det skal fungere. Du må være sikker på at de er komfortable med berøringene dine først. Hvis de ikke er det, er kyssing feil å gjøre.

Først, bare lene seg inn og støt skuldre eller bare ta på skulderen hvis de får deg til å le. Mål deres reaksjon, og hvis det er bra, kan du prøve igjen. Ikke flytt inn for kysset før de er komfortable med nærmere fysisk kontakt fra deg. [Les: 15 subtile tegn for å forutsi det første øyeblikkets magiske øyeblikk]

# 3 Begynn med mye øyekontakt. Å se noen i øyet er et veldig initiativt trekk, spesielt når du holder den øye kontakten. Dette er en måte å få oppmerksomheten på og sørge for at de ser dine intensjoner.

Så hvis du vil vite hvordan du kysser noen og får den riktige meldingen på tvers, må du sørge for mye øyekontakt og ofte. Gi dem beskjed om at du er forlovet. Dette vil også øke intimiteten og la dem få vite at et kyss kunne komme seg.

# 4 Still inn stemningen. Du vil sørge for at stemningen er riktig for et kyss først. Det kan bety at du faktisk flytter til et mer tilbaketrukket, intimt rom når du er med andre mennesker, eller bare går nærmere for å lukke gapet.

Ikke bare stiller stemningen seg, gjør kysset mye bedre, men det gir også muligheten til å finne ut hva som skjer. Å ha en advarsel om kysset ditt kommer avgjørende for at de vil ha det i utgangspunktet. Så sett det stemningen riktig! [Les: 15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss virkelig minneverdig]

# 5 Få dem til å le. Jo mer de ler, jo mer de liker deg. Og jo mer de liker deg, desto bedre blir kysset på slutten. Selv om det ikke er så bra, å ha det følelsesmessige forhold og ha sin tiltrekning, vil det virke enda bedre.

Så fortell noen vitser. Så lenge du unngår seksuelle innuendos, vil du være trygg. Fokuser på å være deg selv og la din humor ut for å vise dem hva et flott kyss kan være.

# 6 Flytt gradvis nærmere. Nå er det tid til å gjøre opp for det kysset ved å bevege seg nærmere. Gjør dette sakte. Målet er å ikke engang la dem innse at du gjør det. De burde ikke være bekymret for at du plutselig har trappet opp rett ved siden av dem.

Når du snakker, bare scoot eller ta et lite skritt nærmere. Gapet bør lukkes sømløst og de kan til og med være den som lukker det. Tillat dem å flytte inn og så vent bare.

# 7 Les deres kroppsspråk riktig. Etter at du har flyttet inn, bør du vente og lese kroppsspråket. Lner de seg bort fra deg og ikke engang står overfor din retning? I så fall vil de ikke ha et kyss, og du kan ha flyttet for fort.

Hvis de er i deg og egentlig vil at du skal kysse dem, står de overfor deg, din nærhet burde få dem til å virke lykkeligere, og de kan til og med oppleve øyekontaktene sine selv.[Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med før ditt første kyss]

# 8 Flytt sakte mens du lener deg inn. Hvis du går inn for kysset, gjør ikke feilen med å prøve å være vanskelig og lidenskapelig. Disse kyssene bør reserveres for romantiske komedier - ikke for ditt aller første kyss med noen nye.

I stedet beveger deg sakte og lene deg inn mens du beveger øynene dine fra egne øyne til leppene sine. Dette signaliserer dine intensjoner og bidrar også til å varme opp øyeblikket. Forventningen er det du virkelig vil ha i det øyeblikket.

# 9 Gjør det mykt og søtt. Igjen, ikke prøv å tvinge ansiktet ditt mot deres. I stedet bare hold den myk og søt. Det handler ikke om å se hvor mye du kan kysse dem, det handler om å gjøre det enkle kysset si mer enn du kan med ord.

Hvilket betyr at du vil at den skal være veldig myk og mild. Ikke trykk hardere når du endelig kysser. I stedet la det være mykt, søtt og over før de vil at det skal være. [Les: Hvordan kysse lidenskapelig og søt]

# 10 La dem gjøre neste trekk. Når du kysser dem mykt og trekker vekk etter et veldig forsiktig kyss, vil de ha mer. Men du bør la dem gå inn for neste trekk. Ikke vær den første til å kysse igjen fordi du vil sørge for at de vil ha det like mye. Hvis du har spilt kortene dine riktig, gjør de det.

[Les: 22 tips for å mestre kunsten til det perfekte kysset]

Med disse tipsene vil du finne ut hvordan du kan kysse noen og la dem få et varig, fantastisk inntrykk av deg. Bare husk å holde det enkelt og bare nyt det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar