Hvordan kysse passivt og romantisk

For mange er et lidenskapelig kyss en forvirring som alltid går galt. Bruk disse 10 tipsene om hvordan du kysser lidenskapelig for å nyte et perfekt romantisk kyss.

Et kyss kan fortelle mye om et par og deres potensielle romantikk.

Eller så har vi blitt fortalt siden for alltid.

Få det første kysset galt, og det betyr nok at det ikke er kjemikalier i forholdet.

Med så mye press på kyss, er det åpenbart at du må være en god kisser.

Noen gutter og jenter er flotte kissere. Og noen, vel, bare ikke.

Så hva gjør forskjellen mellom et perfekt lidenskapelig kyss og en død fisk?

[Les: Hvordan få et perfekt nytt forhold]

Hvordan kysses lidenskapelig

Et kyss er alt i opplevelsen. Og hvis du visste noen ting om lidenskapelige kyss, kan du være en fin kisser på kort tid.

I virkeligheten er det ingen god kisser og ingen dårlig kisser.

Det er bare kysser som kysser godt og kysser som ikke kysser godt.

Tenk på det på denne måten, du kan være en god sjåfør. Men når du kjører en ny bil for første gang, vil du virkelig være så komfortabel med den nye bilen så mye som du var i din gamle bil?

I livet tar det litt tid å passe inn.

Og akkurat slik, trenger et lidenskapelig kyss tid også.

De fleste rush inn i et kyss fordi det er slik de viser det i filmene.

I en romantisk film er de første kyssene alltid så perfekte, romantiske og lidenskapelige. Men i livet er det bedre å være trygg enn beklager. Tross alt er det ingen spoleknapp i virkeligheten. [Les: 6 måter å ved et uhell kysse en venn og komme unna med det]

10 tips til en lidenskapelig og romantisk kyss

Hvis det er et første lidenskapelig kyss eller et av de første parene du bytter med din nye elsker, er det alltid bedre å ta deg tid.

Bli komfortabel, lær av hverandre og ta ting sakte. Bruk disse 10 tipsene om hvordan du kysser lidenskapelig, og du vil definitivt være en stor lidenskapelig kisser før du går gjennom med denne funksjonen.

# 1 Ta det sakte. Ikke hopp inn i kysset. Ta det sakte, og selv om du starter med et kyss på leppene, ikke fokus bare på leppene. Beveg leppene dine sakte sakte etter et par få kyss på leppene og beit leppene mot partnerenes nakke eller hake. Pust inn i partneren din hud, og du vil føle deg mye mer romantisk og sensuell. Tilbring en stund å varme hverandre opp til et godt kyss og ta det sakte.

# 2 Linger mellom kyss. Når dere begge begynner å kysse, kyss hverandre i flere sekunder samtidig uten å tvinge deg inn. Ikke bekymre deg for hvor lenge kysset varer så lenge du føler deg komfortabel.

Ikke hold tungen din straks i partnerens lepper. Ta deg tid og test vannet ved å spille det sakte. Vent alltid på samarbeidspartners samtaler før du går for langt. Ta tid mellom hvert kyss ved å skille dine lepper fra kjæresten din, men hold dem veldig nært, nesten på det punktet å kysse igjen.

# 3 Berør hverandres ansikt. Et lidenskapelig kyss innebærer mer enn bare kysset. Når du kysser hverandre, berør partnerens ansikt og skuldre med hendene. Du kan også låse partnerens hender med deg, bare så lenge alt du gjør er subtilt og delikat. [Les: Hvordan få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne]

# 4 Ikke bli distrahert. Når du kysser noen lidenskapelig, må du slutte å bli distrahert av noe annet. Bare lukk øynene og nyt følelsen. Hvis du er distrahert, vil din partner ikke føle den intime forbindelsen og vil ende opp med å oppleve et mindre enn behagelig kyss.

# 5 Passion er ikke bare opplevd på leppene. Hvis du vil vite hvordan å kysse lidenskapelig, må du huske dette faktum. Et kyss er bare et kyss. Det er det du gjør mens du kysser det som gjør et kyss lidenskapelig. Mens du kysser partneren på leppene, del kysset for å flytte ansiktet ditt lavere og kyss partnerens ører, hake og områder rundt sine lepper og til og med nakke.

# 6 Bli aggressiv nå og da. Passion er ingenting annet enn sanselig aggresjon. Nå som du har kysset partneren din i noen minutter eller sekunder, skyv partnerens ansikt tilbake med leppene dine eller ved å holde håret på baksiden av hodet. Ved å gjøre dette tar du et perfekt romantisk kyss og gjør det til noe lidenskapelig og sexy.

Men uansett hvor aggressiv du får når du opplever en seksuell høy mens du kysser, gå alltid tilbake til myk avslappet kyss. En følelse av lidenskap føles stor og gjør en god endring i tempoet når du kysser i lengre tid enn noen få sekunder.

# 7 Bruk hendene dine. Flytt hendene over hverandres rygg og foran også, hvis dere begge er komfortable med det. Myke sensuelle berører har alltid en måte å bringe mer lidenskap og romantikk i luften. [Les: Hvordan berøre en kvinnes bryster mens du kysser henne]

# 8 Hold det vått uten å bli dristig. Våt kyss er ekstremt lidenskapelig, men det er en tynn linje mellom lidenskap og drøm. Mens gode kyss er en sving på, er kyllingene en stor sving. Når du kysser din partner, må de føle fuktigheten på leppene sine. Men likevel bør det aldri bli overdrevet.

For å teste kysset ditt, kyss på håndflaten din i et øyeblikk akkurat nå. Ser du noe fuktighet på din håndflate? Hvis du ser en rund sirkel av våthet, har du overdrevet det. Hvis du ikke ser noe på din håndflate, er det ikke bra nok.Den perfekte første våte kyssen er en der du bare ser en tynn fuktighet på baksiden av hånden din, som tørker opp i løpet av få sekunder etter at du har kysset håndens bakside.

Ved å bli kjent med denne typen kyss, vil du vite nøyaktig hvor mye du trenger for å dele leppene dine mens du kysser noen, og hvor våt kysset ditt må føles for å gi dem en god opplevelse. Og selv når du kysser din partner på nakken eller hvor som helst annet, bruk dette så mye kysset. En kul følelse som tørker opp nesten umiddelbart, kan føle seg sexy og full av lidenskap mens du gjør det. [Les: Hvordan få en fyr til å kysse deg når du vil at han skal]

# 9 Ikke vondt hverandre. Ikke bite hardt eller gi hickeys med mindre din partner ønsker det. Ja, det er lett å bli borte når du er på en lidenskapelig høy, men du vil ende opp med å skade din partner eller gi dem en mindre enn hyggelig opplevelse når du slenger på noe eller knytter noe veldig hardt.

# 10 Ikke motsier hverandre. Du kan bruke tungen din og du kan bruke hendene dine. Men vær alltid myk i din tilnærming, med mindre din partner gjengir aggresjonen din. Når du er i et nytt forhold, må dere begge lære av hverandre. La partneren ta ledelsen i å kysse et minutt eller to før du bytter og tar ledelsen. Ved å gjøre dette kan dere begge forstå hverandres kyssestiler og lære om hva dere liker i stedet for å slå et godt lidenskapelig kyss inn i en forvirrende katastrofe. [Les: Perfekte ting å snakke om i et perfekt forhold]

Hvis partneren din blir aggressiv eller prøver å dominere kysset, la dem ta kontroll på en stund. Og når du lærer om stilen deres med lidenskapelig kyss, kan du improvisere på din egen kyssestil for å skape noe nytt og noe mye mer sexy og lidenskapelig. [Les: 25 forholdsregler for lidenskapelig og vellykket romantikk]

Å lære å kysse lidenskapelig, kan være veldig enkelt hvis du bruker disse tipsene. Tross alt handler et lidenskapelig kyss om å forstå hverandre og kyssestiler og mindre om å peke på hverandre ved den første leppelåsen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar