Hvordan kysse en jente på første dato

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kysse en jente på første dato
Hvordan kysse en jente på første dato
Anonim

Har du alltid lurt på den beste måten å kysse en jente på? De fleste gutta kan kysse, men det er alltid en tid i en manns liv når han blir avvist, og jenta drar hodet tilbake, noe som fører til forlegenhet og et stort hull i egoet ditt. Her er en komplett guide til hvordan du kysser en jente på første date på en måte at hun ikke vil avvise deg!

Å gå på et kyss er et skummelt øyeblikk for de fleste gutta.

Akkurat som den første første samtale, og akkurat som når du ber om telefonnummeret sitt, er det det strategiske punktet der du kan bli avvist.

[Les: 10 trinn for å vekke en jente og få henne til å kysse deg]

Hvordan kysse en jente på første date

De fleste gutta vil snakke i noen minutter eller timer og så smutte inn for å kysse en jente på første date, uten å vite nøyaktig hvordan å kysse en jente.

Å vite de viktigste øyeblikkene før du låser lepper, er like viktig som å huske ditt eget navn. Så Lovepankys smooching eksperter har kommet opp med 5 enkle instruksjoner for å hjelpe deg å kjenne en jente på første date. La leppetjenesten begynne!

# 1 Berøringen før kysset

Berør hånden og armene på en mye mer sensuell måte enn du normalt ville. Mens du snakker til henne, legger du vekt på hennes sensuelle flekker som hennes underarm og overarm.

Dette er den perfekte måten å få henne til å føle seg komfortabel og komfortabel. Hvis hun nyter sine sensuelle berøringer, beveger hendene opp for å leke med håret, ved sakte å gå fra armene opp til nakke, deretter øreflipper, beveger seg sakte inn i håret.

Twiddle håret hennes og ikke start ruffling det opp som hun er en hund. Vær forsiktig.

# 2 Slutte å snakke før du kysser en jente

Stopp mumbo jumbo-dialogene dine og sakte fortell henne om dine intensjoner ved å se på munnen hennes som viser at du vil fortsette denne samtalen stille med leppene dine. Ikke hold tungen din ut som en panting hund. Hold deg selv komponert. Du vil ikke ha henne til å tro at du kommer til å slikke henne.

# 3 Lag øyekontakt

Hvis du vil vite hvordan du kysser en jente og vil finne ut om hun er klar, ta øyekontakt en gang, og se om hun ser tilbake til deg i mer enn fem sekunder. Hvis det er noe mindre, er det åpenbart at blikket mot henne ikke overbeviste henne. Du må gå tilbake til trinn 1! Øynene dine bør se ømme ut. Du er en tapt valp. Hun kan bli sjenert, men hold blikket og la øynene kommunisere at du er klar.

# 4 Tør henne med kyss

Ikke gå for drepingen ennå. Du gjør det veldig bra, så du må plage byttet ditt ved å kysse hennes kind og halsen på den ene siden av ansiktet hennes. Hun vil ønske å kysse deg, men børste leppene dine over henne og unngå å kysse henne og flytte på den andre siden av nakken. Følelsen og spenningen du skaper for henne, vil være titillerende, og forvandle hennes hormoner til stønner.

# 5 Lykkens kyss

Den virkelige hemmeligheten bak å vite hvordan å kysse en jente på første date er å ta det sakte. Flytt venstre hånd til bakre sakte sakte, hold henne sakte, men ikke så mykt at hun kan tippe om hun hviler sin vekt på hånden din! Din høyre hånd skal være på nakken. Kant hodet litt til høyre (eller venstre hvis du er en venstreflate), og lukk øynene dine rett før leppene dine kobles. Flytt inn i henne og la leppene dele deg mot henne. Du er nå offisielt den Kissing King of the Jungle. Ikke bare kan du kysse med letthet, du kan stolt gå rundt å vite at du vet bare den riktige måten å gi et kyss Kiss of Bliss. [Les: Hvordan klare seg med en jente på første date]

ADVARSLER

1. Sjekk pusten før du kysser. Det siste du vil, blir avvist for å lukte som søppel.

2. Ikke tving deg på henne. Du kan ende opp med et svart øye og såre testikler.

3. Ikke fransk kyss til hun begynner å bruke tungen sin. Husk at når hun kysser en jente, har hun alltid rett. Du har kanskje startet flyttingen for å kysse, men la henne jobbe med den.

[Les: Hvordan få en jente til å føle seg kåt bare ved å sitte ved siden av henne]

Fortsett og knus dine lepper, loverboy. Nå som du vet hvordan du skal kysse en jente på første date, er det ikke mer avvisning etter denne!

Populært emne