Slik holder du ditt nyttårs treningsløsninger

Innholdsfortegnelse:

Slik holder du ditt nyttårs treningsløsninger - øVELSER 2023
Slik holder du ditt nyttårs treningsløsninger - øVELSER 2023
Anonim

Når det gjelder helse og fitness-relatert nyttårs resolusjoner, er det tre som har en tendens til å øke folks liste hvert år: å miste vekt, spise bedre og bli bedre. Alle beundringsverdige, alle ganske vage.

Å holde disse vedtakene, som alle vet, er langt vanskeligere enn å lage dem - spesielt når de ikke er veldig godt definert. Så et godt utgangspunkt er å kutte ut dine planer litt, i stedet for bare å forklare at du har tenkt å være mer sunn i fremtiden. For å hjelpe med dette, Trener søkt råd fra personlig trener Max Bridger, medstifter av LDNM.

Oppløsningen: Miste vekt

For å gå ned i vekt må du redusere nettokaloriene dine (dvs. bruke mer gjennom aktivitet enn du tar på gjennom diett) per dag. Men du vil gjøre dette på en måte som er bærekraftig, så det er kroppsfett du mister i stedet for bare å redusere totalvekten din, inkludert fett, muskel og vann. Du vil også redusere nivået av kalorier gradvis, slik at det å holde seg til kostholdet ditt, er ikke et levende mareritt.

I stedet for å bare velge et tilfeldig kalorimål og sikte på det i håp om at dette gir et effektivt og bærekraftig vekttap, følg kaloriinntaket i en uke med MyFitnessPal-appen. Hvis vekten din har vært stabil på denne gjennomsnittlige daglige inntaket i løpet av uken, kan du enten redusere gjennomsnittet med 200 til 400 kalorier og sette dette som ditt nye mål, eller legg til øvelse tre til fem ganger per uke - eller gjør begge! På denne måten vil kalorimålet ditt ikke være umulig å opprettholde utover noen få uker.

ANBEFALT: De 10 beste sunne spiserappene

Oppløsningen: Spis bedre

Kalori og proteininntak er de viktigste faktorene, så å få disse under kontroll og konsekvent er hva du bør gjøre før du bekymrer deg om å tilpasse karbohydrater og fett for å passe dine spiseinnstillinger og livsstil.

Etablering av en diett som du kan opprettholde over en lengre periode og bruk for å nå dine treningsmål, bør være ditt mål. Mål for rundt 80% av matinntaket ditt fra wholefoods [uforarbejdede matvarer som kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker, og wholegrains] og 20% fra å spise mat. Inkludert litt av det du virkelig liker eller krever hver dag, er en fin måte å forhindre bingeing på og øke levetiden til dine oppløsninger.

Oppløsningen: Få Fitter

Denne er den enkleste å få rett. Tenk på favorittsporter, aktive hobbyer og også dine mest tilgjengelige treningsformer. Du vil finne en balanse mellom alle disse for å gjøre treningsregimet både effektivt og, viktigst, hyggelig.

Motstandstrening på treningsstudio eller hjemme er ideell fordi du kan øke intensiteten jevnt over tid, noe som er nøkkelen til fortsatte resultater. Dette betyr å øke vekten eller motstanden som brukes, mengden reps, vanskeligheten av øvelsene og / eller lengden på økten. Når du har etablert to til fire dager i uken for disse kjerne-øktene, tenk å legge til sports- eller treningsklasser du liker rundt dem. Dette bidrar til å forbedre koordinering, kardiovaskulær kondisjon og sosialt liv - og øker kaloriene dine brent hver uke.

Max Bridger er en personlig trener og medstifter av LDNM, som tilbyr nedlastbare treningsguider. ldnmuscle.com

Populært emne