Hvordan holde barnet ditt trygt i solen i sommer

Enten du reiser utenlands eller tar en pause i Storbritannia, hvis du skal være ute og nyte det varmere sommerværet, må du vite hvordan du skal hjelpe babyen til å tilpasse seg stigende temperaturer og beskytte huden mot solen ...

1. Hold deg i skyggen

Grown-ups kan elske å sole seg, men hudens hud er veldig forskjellig fra din. 'En babys hud er mye tynnere enn en voksen, så brenner det lettere,' forklarer sykepleier-barnepike Hannah Love.

En babys hud har nesten ingen melanin - pigmentet som beskytter mot solens stråler. Så det er viktig å holde en baby under seks måneder i skyggen når det er mulig. Hvis han er i sollys, skal han være dekket med løs klær, så strålene slår ikke direkte på huden.

2. Slather på solkrem

Eldre babyer og småbarn kan nyte litt solskinn hvis de er beskyttet med en høyfaktor solkrem. Velg en spesifikt formulert for babyer og småbarn for å unngå å irritere deres mer sensitive hud. Bruk en med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) ikke lavere enn 25, og helst 50.

'Pass på at solkremet ditt er nytt, ettersom faktoren reduseres ettersom krem ​​blir eldre,' forklarer Hannah. Gjelder sjenerøst for all hud som vises. Ikke glem ørene og en hvilken som helst hodebunn som viser, inkludert en hårskille. Og dab, i stedet for å smøre, det på huden.

Les neste: De beste solkremene til babyer og barn

3. Pak beskyttelsesutstyret

Solbeskyttende klær og sett er avgjørende. "Hvis din tote er i direkte sollys, bør han ha på seg en lue, beskyttende klær og solbriller," sier Hannah. Velge en kroppsdekkende solsuit med en UV-beskyttelse (UPF) på 50+ for å blokkere 97,5% av solens stråler. Velg et lue med en stroppe under haken for å unngå at den blir trukket av. For solbriller, se etter CE-merket, den britiske standarden BSEN 1836: 2005 og en UV 400-etikett. En wrap-around stil vil bidra til å holde ut alle solens stråler.

4. Behandle solbrenthet på riktig måte

Hvis din tote får rosa skuldre eller en brent nese, behandle det på alvor. Hold øye med ham, sier Hannah. "Sørg for at han er hydrert og gi et barntilpasset smertestillende middel, for eksempel Calpol, under veiledning av apotek eller lege. Påfør calamine lotion, aloe vera produkter eller Sudocrem. 'Hvis det er mer alvorlig eller blærer, kontakt lege.

5. Hold ham hydrert

I et varmt klima trenger tots mer væske å holde seg hydrert. Hvis du ammer, så lenge du blir godt hydrert, trenger du ikke å bekymre deg. 'Brystmelken blir mer vannet i varmen for å hydrere babyer - hvor smart er det!' Sier Hannah.

'Hvis du er i flaskefôring, gi vann mellom fôrene for å holde opp væskenivåene.' Vær oppmerksom på færre våte bleier, da dette er det første tegn på dehydrering.

En sunken fontanelle (myk flekk på hodet) hos svært små babyer kan også være en indikasjon. "Gi søppel av vann eller amme oftere," sier Hannah. 'For eldre babyer og småbarn, fortynn mineralrik kokosnøttvann for å bekjempe dehydrering.' Hvis babyen din har lav energi, svarer eller avviser ikke væsker, søk medisinsk hjelp.

6. Forvent en appetittdip

Det er svært vanlig for en avventet appetitt til å redusere i varmen. "Prøv å ikke bekymre deg for mat og konsentrere deg bare om væsker, som vannet fruktjuice," sier Hannah. Prøv å lage is popper med vann og fruktjuice, og smoothies ved å blande frukt og vann.

Tenk på din totors kropp som en svamp, sier Hannah. "Gi små sipninger av væske gjennom dagen og svampen vil suge opp dette. Men gi en stor drink tre ganger om dagen, og det meste av væsken løper rett ut av svampen (eller gjennom kroppen). '

7. Hold deg kult

'En baby har ikke muligheten til å regulere temperaturen som en voksen,' forklarer Hannah. Hjernens område som gjør dette (hypothalamus) vokser ikke til fem år. Et høyere metabolisme betyr at barnets kroppstemperatur er høyere enn en voksen, i tillegg til at en baby ikke har samme evne til å svette, tilfører Hannah. 'Så det er viktig at du overvåker og hjelper babyen din å regulere temperaturen hans. Den beste måten er å holde seg i skyggen. '

Se opp for varme barnevogner og barnevogner også. Sørg for at luft kan sirkulere og passe til en solbeskyttende baldakin, eller skyv en hvit muslin over hetten for å reflektere varmen. "Hvis din tote blir varm, vil det leke seg i vann i skyggen," sier Hannah.

8. Unngå klissete netter

«Før sengetid, gi barnet ditt et lunt (ikke kaldt) bad og bruk en lavtatt sovepose og en bomullsvest", sier Hannah. 'En frossen flaske vann foran en vifte fungerer som en hjemmelaget klimaanlegg, men sørg for at babyen ikke er direkte i brisen.' I løpet av dagen, lukker gardiner og persienner for å holde rommet kaldt.

9. omfavn vitamin D

Hvis barnet ditt er eldre enn seks måneder, kan det hende at noen soleksponering er god. 'Om sommeren må eldre babyer ha hånd og ansikt utsatt for direkte sollys i 15 minutter, noen ganger i uken, for å få nok D-vitamin fra sollys,' sier Hannah.Unngå ubeskyttet eksponering mellom kl 11 og 14 når solen er sterkest. På andre tidspunkter, ikke bekymre deg om din tot vil utforske i solskinnet i noen få øyeblikk før du får solkrem.

Les neste: De beste solkremene til babyer og barn

Les neste: De beste feriedestinasjonene å besøke med en baby

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar