Slik holder du kjærligheten i live i et forhold

Kjærlighet er sant, men likevel er det ufattelig. Langvarig kjærlighet må utvikles og vokse gjennom årene, og til tider tar det også noen unike tiltak. Finn ut hvordan du holder kjærligheten alivetake i et forhold.

Klikk her for å lese introduksjonen på hvordan å bli forelsket.

Å vite hvordan å holde kjærligheten i live i et forhold kan virke lett, men det er faktisk vanskeligere som de fleste elskere forestiller seg.

Du må huske at du ikke alltid skal være den samme tenåringen som ble forelsket i tenåringen din. Du vil utvikle seg og det vil også din partner.

De fleste par antar at de ikke trenger å ha intime samtaler eller utveksle tanker om hverandres syn på livet fordi de allerede vet alt om deres partner.

Men det mange som ikke forstår er at vi vokser og utvikler seg som enkeltpersoner hele tiden, og våre liker, misliker og meninger forandrer seg hele tiden.

I introduksjonen om hvordan du holder kjærligheten i live, har vi sett at det bare er to grunnleggende krav for at et forhold skal lykkes.

Hengivenhet og seksuell lyst.

Så lenge vi kan holde disse to følelsene høyt, kan også kjærligheten holdes levende og spennende.

Finn ut hvordan du holder kjærligheten levende og gjør forholdet mer spennende og morsomt, selv om årene ruller sammen med disse enkle og til tider ukonvensjonelle tips.

Hvordan holde kjærlighet i live

De fleste elskere begynner å ta sin partner for gitt gjennom årene, og dette fører til kjedsomhet i et forhold. Nysgjerrighet i et forhold er drivkraften i å holde kjærligheten levende i et langsiktig forhold.

Når du forutsetter at du vet alt om en partner, begynner kjærligheten å stagnere og forskjeller begynner å kaste seg opp, selv om ordene ikke uttrykkes. Tross alt vokser dere begge som individer med hver dag som går. [Les: Hvordan vite om du er forelsket]

Her er noen tips om hvordan du holder kjærligheten i live i et forhold, og hvordan du får spenningen tilbake, spesielt når det gjelder kjærlighet og seksuell tiltrekning.

Unngå å ta hverandre for gitt

En av ulempene ved langsiktige forhold er det faktum at elskere begynner å ta hverandre for gitt. De antar at de kjenner partnerens liker og misliker og til slutt legger til mange antagelser, noe som kan være kritisk feil til tider.

På den annen side er selv favoriserer og spesielle bevegelser tatt for gitt som årene går forbi. Hvis en mann forbereder en frokost-i-seng for sin kone hver søndag morgen i noen måneder, er det en spesiell gest i begynnelsen. Men da månedene går forbi og mannen bestemmer seg for å sove på en søndag morgen, blir kona en gang opprørt at hun ikke ble servert frokosten hennes. På samme måte kan det være flere andre typer spesielle bevegelser som elskere deler med hverandre, som til slutt kan tas for gitt. [Les: 25 søte romantiske bevegelser du kan bruke for hverdagen]

Ved å ta disse gestene for gitt, blir ingenting virkelig en spesiell gest lenger. I stedet blir det en forpliktelse. Husk alltid å anerkjenne en gest, men liten, det kan være hvis du vil forstå hemmeligheten bak å vite hvordan du holder kjærligheten levende i et forhold.

Ved å ta hverandre for gitt, enten det er en kvistfot eller en stor bursdagsbøtte, tar du bort kjærligheten bak en gest og gjør den til en forpliktelse. Hvis du vil holde kjærligheten levende i ditt forhold, erkjenne bevegelsene og aldri ta partneren din for gitt.

Overrask hverandre

Husk det første året av forholdet ditt? Begge gikk ut av veien for å kjøpe hverandre gaver, og nå og da du dukket opp i en overraskelse bare for å se din kjæreste smil i overraskelse. Gjør du det fortsatt?

I nesten alle tilfeller stopper parene oppmerksomhet til glade overraskelser etter noen år. Vi ønsker å holde kjærligheten levende i et forhold, men nesten alle av oss slutter å gjøre noe for å holde forholdet spennende og unikt. Det spiller ingen rolle om det er konsertbilletter, en overraskelsesferie eller til og med en posse av blomster. Gå ut av veien for å få din partner til å føle seg spesiell som du pleide å, og du vil se at forholdet bare blir mer spennende og kjærlig på kort tid. [Les: Dating facts]

Feire spesielle anledninger

Vær oppmerksom på forhold landemerker og spesielle anledninger i forholdet. Mange Valentinsdager, jubileer og fødselsdager kan komme og gå, men det betyr ikke at du bør overse dem fordi du har så mange spesielle øyeblikk hele året.

Prøv å gjøre hvert år spennende og spesiell på sin egen måte. Og så langt som mulig, prøv å gå ut av din måte for å få din partner til å føle seg spesiell. Du kan miste noen timer eller et par dager med å planlegge noe spesielt, men det faktum at du fortsatt prøver å glede din partner og få dem til å føle deg spesiell er et sikkert tegn på at du tar et initiativ for å holde kjærligheten levende i forholdet .

Så lenge du gir nok betydning til kjærlighet og seksuell lyst i et forhold, er det en stor forsikring om at kjærlighetsflammen vil brenne sterkt i forholdet ditt i årene som kommer. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

Hold sex spennende

Seksuell lyst er langt, en av de viktigste kravene til et lykkelig romantisk forhold. Hvis du vil vite hvordan du holder kjærligheten i live, så er det beste alternativet å fokusere på et mer enn tilfredsstillende sexliv. [Les: Hvorfor er sex viktig i et forhold]

Kan du huske første gang du ble fortrolig med partneren din? Det kan være en stund siden, men du kan ikke helt glemme racing hjerterytme, lidenskapelig kald svette og de svake knærne, kan du?

Nå bare fordi det har vært noen år siden du har vært sammen, er det egentlig ingen grunn til at sex ikke kan forbli spennende og hjertepounding. De fleste vil vite hvordan de skal holde kjærligheten i live, men likevel er de ikke særlig oppmerksomme på seksuell tiltrekning mellom partnerne. [Les: Vil du ikke ha sex lenger?]

Mennesker er bygget for fremplantning, vi er en av de få artene på jorden som unngår sex for nytelse. Alle av oss ønsker og trenger sex, uansett om vi får det med en partner eller noen andre. Så hvis du virkelig vil holde kjærlighetslivet ditt høyt, må du virkelig forstå betydningen av sex i et forhold, og hvor viktig en rolle det spiller med å holde to personer sammen i et romantisk forhold.

Du kan ha vært fornøyd med å gjøre misjonærstilling eller elske i et stille soverom i mange år til dere begge begynner å kjede deg med hverandre. Men du kan endre alt det om noen uker. Begynn å gjøre noe nytt og spennende, enten det er hengende i noen fantasier eller prøver nye ting i sengen eller å finne nye steder å elske hverandre. Det kan føle seg vanskelig i begynnelsen, men du vil kunne få et mer tilfredsstillende og tilfredsstillende romantisk liv hvis du kan tilfredsstille dine innebygde seksuelle oppmuntringer. [Les: Hvordan erotikk lagret ekteskapet mitt]

Utforsk hverandres seksuelle interesser

Hvis du vil forstå hvordan du skal holde kjærlighet i live i et forhold, må du forstå din partner, både romantisk og seksuelt. Personer og deres interesser, seksuelt eller ellers, endres gjennom årene. Forstår du virkelig partneren din og deres seksuelle interesser?

I flere tilfeller kan partnere være motvillige til å dele sine hemmelige seksuelle interesser på grunn av frykten for å bli dømt negativt i et forhold. Og i stedet for å faktisk nyte et godt sexliv, blir de misfornøyde og krympe lenger unna intimiteten.

[Les: Topp 10 seksuelle fantasier for menn]

[Les: Topp 10 seksuelle fantasier for kvinner]

For å holde kjærligheten levende og holde den seksuelle intimiteten på en høy selv som årene går forbi, må du ta noen dristige beslutninger. Snakk med partneren din om deres seksuelle fantasier, og hva spenner dem i sengen, enten det er en seksuell fetish eller en seksuell fantasi. Du må huske at vi er alle mennesker, og akkurat som vi liker å uttrykke vår kjærlighet på våre egne måter, er seksuelle ønsker også unike og kan nytes bedre på sine egne måter. [Les: Hva menn vil ha i sengen]

Prøv disse enkle tipsene om å holde kjærligheten i live, og du vil kunne se forskjellen på kort tid, og nyte et bedre kjærlighetsliv som er sterkt på kommunikasjon og hyggelig i sengen.

[Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Husk at det å være kunnskap om hvordan å holde kjærligheten i live i et forhold, selv etter mange år med å være sammen, kan være enkelt hvis du lærer å forstå din partner, og holder kjærlighet og seksuell tilfredsstillelse på høyde.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar