Hvordan holde familien oppvarmingsregninger ned denne vinteren

Vinterkvelder trekker inn, kaldt, det er vått vær, og det er på tide å bytte opp varmen, men hvordan kan du spare på regningene dine?

Med 50% av energien som brukes i boliger på oppvarming, ser man på måter du kan spare på, og så spare på regningene dine er viktig for alle, men spesielt hvis du er en ny mamma som allerede har mange babyrelaterte utgifter til Tenk om.Heldigvis er det mange måter du kan ta kontroll over oppvarming. Richard Kay fra Energy Saving Trust, foreslår enkle triks for å spare pennies på oppvarmingsregninger.

Slå termostaten ned

Det virker åpenbart, men mange av oss har vår sentralvarme sett høyere enn vi trenger (det anbefales at du holder den mellom 18-21 ° C), eller uten å innse. Hver grad du reduserer det vil gi en ekstra sparing til oppvarmingsregningen. Faktisk, å slå termostaten din ned med bare 1 ° C kan kutte den med £ 75 per år, ifølge Energy Saving Trust.

Isolere, isolere, isolere

Om lag en tredjedel av all den varme som er tapt i et uisolert hjem, går gjennom veggene, mens en fjerdedel av varmen går tapt gjennom taket. Et bedre isolert hjem er en investering, men det kan gjøre store langsiktige besparelser. For eksempel koster loftisolasjon i et tomannsbolig 300 kroner, men du kan gjøre £ 150 av denne prisen tilbake på besparelser på oppvarmningsregningen per år. Du har gjort hele kostnaden for isolasjonen tilbake innen to år.

Monter trekkutsuger

Utkast til korrektur av vinduer, dører og merkelige små hull rundt hjemmet kan være en fin måte å stoppe varmen bort. Dekk-proofing produkter er tilgjengelige i de fleste DIY butikker, noe som kan spare deg opp til £ 30 per år, ifølge Energy Saving Trust. Disse inkluderer trekkutsuger for å passe til bunnen av dørene, gardiner av god kvalitet for å spare varmen fra å rømme gjennom vinduer, silikonplater og tetningsmasse.

Forstå hvordan oppvarmingen fungerer

På denne tiden av året er det fristende å skru opp termostatvelgeren så snart du kommer inn fra kulden. Du trenger imidlertid ikke å gjøre dette fordi termostaten virker for å opprettholde samme temperatur i hjemmet uansett vær. Hvis du føler deg kald, legg på en genser i 20 minutter og gi deg tid til å varme opp.

Sett opp varmen din på en timer

Mange oppvarmingssystemer kan settes opp på et tidssystem. Disse slår automatisk av oppvarming når du ikke er hjemme, eller når du kan uten at varmen er på. Programmer gjør det mulig å angi tidsperioder for "på" og "av". De fleste modeller lar deg sette sentralvarme og varmtvann for å gå av og på på forskjellige tidspunkter. Og hvis det er en uventet kald stave, er det ofte et manuell overstyringsalternativ.

Du bør sette sentralvarmeprogrammet for å komme på en halv time før du reiser, og gå av en halv time før du går i seng.

Og hvis huset er tomt om dagen, eller du kan klare deg uten oppvarming i løpet av dagen, må du sørge for at programmereren har gått ut for denne perioden også. Kontroller at klokken på programmereren er riktig før du setter inn programmene, og husk å justere det når klokkene endres.

Ikke skru opp termostaten for å varme rommet raskere

Vi har alle vært skyldige i å snu romtermostaten når vi vil at rommet skal varme opp raskere. Faktisk hjelper dette ikke ditt hjem bli varmere noe raskere og bare varmer det til en varmere temperatur. Det er også lett å glemme å skru det ned når det blir varmt.

Monter reflekterende radiatorpaneler

Med radiatorer montert på vegger, er det veldig lett for varmen å rømme rett gjennom veggen. Imidlertid vil passende sølvreflekterende paneler bak radiatoren bidra til å redusere varmetapet ved å reflektere varmen tilbake i rommet.

Steng den døren!

Radiatorer, elektriske panelvarmere og varmluftsovner fungerer alt ved å skape en konveksjonsstrøm i et rom. Når varm luft stiger, sirkler den rundt til den andre siden av rommet, kjøler og synker og reiser tilbake langs gulvet til varmeren som skal oppvarmes igjen. Pass på at du lukker dørene som det vil bety at den varme luftstrømmen forblir i rommet.- Hvis du vil ha mer informasjon om å spare penger på vinterregningene dine, kan du besøke energysavingtrust.org.uk eller ring Energistyringstjenesten (England og Wales) på 0300 123 1234.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar