Slik holder du en tekstkonversasjon Går med en fyr: Hold ham hektet

Så, vil du holde deg interessert, men ikke sikker på hvordan du holder en tekstsamtale med en fyr? Ikke bekymre deg, vi har alle vært der.

Du vet, folk sier at teksting kan være ganske skadelig for et forhold, og jeg er enig i mange tilfeller. Men når du blir kjent med noen, er teksting et veldig verdifullt verktøy å bruke. Du har tid til å tenke på hva du skal si, du trenger ikke å håndtere ubehagelige stillinger, og du er gjennom alle de små snakkene med en gang. Det er derfor du trenger å lære å holde en tekstsamtale med en fyr.

Men hva skjer med de fleste av oss når vi tekst er at vi pleier å overdrive det og bli en boring. Teksting er avhengighetsskapende, og når du smserer noen du liker, noen ganger fryser du og skriver bare "lol" eller "ja" eller vi sender essay-lengde avsnitt. Jeg vet fortsatt ikke hvilken som er verre. [Les: 15 enkle samtale forretter med en fyr du liker]

Slik holder du en tekstsamtale med en fyr

Men det er noen ting du kan gjøre for å holde tekstsamtalen med en fyr som flyter jevnt. Ting du må være oppmerksom på når du smsrer ham, slik at du holder deg kult, selv om du er freaking out. Så, hva må du gjøre når du smser en fyr? Sakte der nede, ikke bekymre deg, jeg skal fortelle deg alt som er å vite om hvordan du holder en tekstsamtale med en fyr. Det er ikke så vanskelig som du tror det er.

# 1 Slapp av. Jeg vet at du liker denne fyren, men hvis du freaking ut allerede, og du har ikke engang sendt en tekst enda, kommer det ikke til å gå bra. Du tenker over hva du sier, og det vil ikke være det naturlige du snakker. Så bare ta et pust og slapp av for et øyeblikk før du snakker med ham. Jo, han er søt og alt det, men han er bare en fyr. Gjenta til deg selv, "Han er bare en fyr." [Les: Slik starter du en samtale med en fyr]

# 2 Samtale er en toveis gate. Dette er den viktige delen når du snakker med en fyr. Du må sørge for at samtalen går begge veier. Hvis du er den eneste som snakker, må du sikkerhetskopiere. Ikke vær den eneste som snakker.

Hvis du spør ham om spørsmål, men han gir ikke mye tilbake, så kan han ikke være interessert. Hvis du bare snakker om deg selv og glemmer å stille spørsmål til ham, så kommer du av seg selv.

# 3 Hold deg til stilen din. Ikke prøv å endre måten du tekst på for å imponere på ham. Hold til din egen personlige stil og vær sant til det. Men dette betyr også at du må være oppmerksom på måten han skriver. Du kan bruke emojis når du snakker som er bra, men hvis han ikke gjør det, ikke anta at han ikke er interessert. Alle har sin egen stil når det gjelder teksting. [Les: Hvordan dekode og bruke emojis riktig]

# 4 Vet når du skal stoppe samtalen. Bare fordi samtalen er døende, betyr det ikke at du ikke forbinder. Ikke prøv å tvinge samtalen til å fortsette. I stedet, når du ser at det er døende, fortell ham at du må løpe eller gå på jobb. Det legger til noen jage på forholdet som du er den som gir slipp på samtalen i stedet for ham.

# 5 Kast et par talemeldinger. Nå liker noen mennesker egentlig ikke dem, eller de kan ikke lytte til dem på grunn av arbeid. Men generelt er talemeldinger gode. De er en annen måte å legge til et personlig preg på tekstene dine. Pluss, noen ganger blir tommelen sår, så gi dem en hvile ved å sende en talemelding.

# 6 Gå lett med svarene. Det jeg mener er, ikke send åtte tekster på rad fordi de tar mer enn to sekunder å svare på deg. Vær kul. Husk, utenfor den tekstlige verden lever han også et faktisk liv. Så, hvis han ikke svarer på et par timer, ikke tenk på det som verdens ende. Bare fordi det er et lag i responstid betyr det ikke at han ikke er interessert i deg eller samtalen er over. [Les: 13 regler du må følge når en fyr slutter å smsere deg]

# 7 Et korrekturleser går langt. Du kan ikke tenke på det, men leser tekstmeldingen før du sender den, går langt. Når det er spennende, tror vi raskere enn vi skriver, så vær sikker på at setningene gir mening. Før du trykker på, dobbeltklikker du meldingen for å sikre at den renner jevnt.

# 8 Still spørsmål. Hvis du vil at samtalen skal fortsette, så spør han et spørsmål. Men det er en fin linje her. Du ønsker ikke å få det til å se ut som et jobbintervju, så kast inn et spørsmål her og der, men spør ikke ham omgående etter hverandre. Han blir redd og skaper avstand mellom deg.

# 9 Hold deg positiv. Han er ikke kjæresten din, så du prøver fortsatt å bli kjent med ham og se hvor han står med deg. Hold samtalen i en lys tone. Selvfølgelig, hvis du har en dårlig dag, fortell ham, men hold deg og klage ned til et minimum. Ingen liker å sitte gjennom en samtale med noen som spytter negativitet. [Les: Hvordan være en positiv person og finn sølvfôr]

# 10 Bli kjent med ham. Når det gjelder å vite hvordan du holder en tekstsamtale med en fyr, ikke vær sjenert å spørre om hva hans interesser er, om han spiller sport, hvilke filmer han liker, etc.Dette er en god mulighet til å filtrere ut den grunnleggende informasjonen om ham og se om du generelt er interessert i det liv han lever. Selvfølgelig trenger du ikke spørre ham om han liker filmer, men du kan spørre ham indirekte ved å kommentere en film du så på og så se hva han sier.

# 11 Hold overanalysen til et minimum. Jeg vet at dette kommer til å bli vanskelig fordi vi alle overanalyserer. Men seriøst,prøve for å holde det nede på et minimum. Ikke les over hans meldinger igjen og igjen, og prøv å se følelsene bak den. Bare la det være. Hør, hvis han snakker til deg, vet du allerede at han er nysgjerrig, så det er en god start.

# 12 Ikke vær så rask til å svare. Du trenger ikke å svare på meldingene sine innen få sekunder etter mottak av det. Husk at folk tar hensyn til andres mønstre. Få ham til å være vant til deg ikke å svare raskt på meldinger. Det gir ham ideen om at du er opptatt og gir deg også tid til å tenke på hvordan du svarer. [Les: 15 måter å få en fyr til å falle hardt]

# 13 Når du er i tvil, ring ham. Hvis du er lei av teksting og sender talemeldinger, ring bare til ham. På et tidspunkt forstår du at du bruker mye tid på å teksting hverandre. Dette er når du går over til en telefonsamtale. Selvfølgelig kan du fortsatt skrive, men hvis samtalen fortsetter og fortsetter, bare henter telefonen og ringe til ham. Det er lettere på tommelen, gi dem litt hvile.

[Les: Slik tekst en fyr uten å virke altfor clingy eller trengende]

Så nå, når du vet hvordan du holder en tekstsamtale med en fyr, er det på tide å sette disse tipsene i praksis. Bare husk, ta et dypt pust og ikke tenk over hva du skal si.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar